havluların çok güzel duruyor güle güle kullan bende istiyorum böyle sepet havlu yahu
Canım bende çok sevimli buluyorum sepet havluları. Misafir gelince çıkarağım. Ne zamandır alıcam bugüne kısmet oldu. Pembe ve taş rengi misafir banyo havlularıma uyumlu olsun diye bu rengini tercih ettim. Bir de mürdümlü lilalı olanı var ki o da çok güzel. Bir çok renk seçeneği de var başka.
20 ye mi aldın canım
Canım yeni cicilerini güle güle kullan. o havluların bende de mor tonları var güle güle kullan inş.
canım son aldıklarını güle güle kullan
Louca Patisca misafir el havluları...
Nasıl özeniyorum şu havlulara
Ama banyomla uyumlu bi renk almak için banyom olmasını bekliyorum
Renklerine de bayıldım bu arada, belirtmeden geçemeyeceğim
bastan sona hepsi cok guzel canim ozenle secilmis belli Allah iyi gunlerde agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin:)
canım pike takımına bayıldım tam benlik renkler:)) güle güle kullanSağol canım benim.
Bu da yeni cicim.
Taç Nicole Pike Takımım.
canım pike takımına bayıldım tam benlik renkler:)) güle güle kullan
Hepsi birbirinden güzel, iyi günlerde kullanın inşallah.
Yatak örtüsüne bayıldım, birde fincanlara,
gidip bakıyım yarın
Hepsi çok güzeller, özellikle Tantitoni'nin dondurma kaselerine ve Butterfly fincan takımına bayıldım. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle... Şimdiden bir ömür boyu mutlu olmanızı ve birbirinizin kıymetini bilmenizi diliyorum :)
Canım çeyizinin her bir parçası birbirinden güzel.
İyi günlerde, mutlulukla kullanman İnşallah.
Baharat Setine ayrıca bayıldım.
Cam en sağlıklısı gerçekten, Paşabahçenin değil mi cnaım? Bende Ya bu tarz ya da kilitli olanlarından almak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?