Lovely35'in Çeyizleri

Çeyizime aldığım pijamam Avon'dan.
Sanırım altı saten, üstü penye. Pijama giymeyi çok seven biri olarak hemen aldım.
$30.webp

havluların çok güzel duruyor güle güle kullan bende istiyorum böyle sepet havlu yahu :16:

havluların çok güzel duruyor güle güle kullan bende istiyorum böyle sepet havlu yahu :16:

Canım bende çok sevimli buluyorum sepet havluları. Misafir gelince çıkarağım. Ne zamandır alıcam bugüne kısmet oldu. Pembe ve taş rengi misafir banyo havlularıma uyumlu olsun diye bu rengini tercih ettim. Bir de mürdümlü lilalı olanı var ki o da çok güzel. Bir çok renk seçeneği de var başka.

Canım bende çok sevimli buluyorum sepet havluları. Misafir gelince çıkarağım. Ne zamandır alıcam bugüne kısmet oldu. Pembe ve taş rengi misafir banyo havlularıma uyumlu olsun diye bu rengini tercih ettim. Bir de mürdümlü lilalı olanı var ki o da çok güzel. Bir çok renk seçeneği de var başka.

20 ye mi aldın canım
:nazar:

Canım yeni cicilerini güle güle kullan. o havluların bende de mor tonları var güle güle kullan inş.

Nasıl özeniyorum şu havlulara :16:
Ama banyomla uyumlu bi renk almak için banyom olmasını bekliyorum :1:
Renklerine de bayıldım bu arada, belirtmeden geçemeyeceğim :69:

Canım pembe her banyoya uyar bence, bu renk alabilirsin gibime geliyor. Bu arada teşekkür ediyorum.:34:

canım pike takımına bayıldım tam benlik renkler:)) güle güle kullan

Canım beğenmene sevindim. Fiyatı da uygun bak derim. Bir de pembelisi var ama daha çok mavili gibi geldi bana. Bu tonu daha çok hoşuma gitti. Lila diye geçiyor. Nevresimleri daha da güzel.

Hepsi birbirinden güzel, iyi günlerde kullanın inşallah.
Yatak örtüsüne bayıldım, birde fincanlara,
gidip bakıyım yarın:46:

Hepsi çok güzeller, özellikle Tantitoni'nin dondurma kaselerine ve Butterfly fincan takımına bayıldım. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle... Şimdiden bir ömür boyu mutlu olmanızı ve birbirinizin kıymetini bilmenizi diliyorum :)

Hepsi birbirinden güzel, iyi günlerde kullanın inşallah.
Yatak örtüsüne bayıldım, birde fincanlara,
gidip bakıyım yarın:46:

Bak tabi canım. Ben zaten bilerek marka, ürün adı ve kodlarıyla paylaşıyorum. Beğenenler alacak olursa zorlanmasınlar diye. Teşekkür ederim bu arada.

Hepsi çok güzeller, özellikle Tantitoni'nin dondurma kaselerine ve Butterfly fincan takımına bayıldım. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle... Şimdiden bir ömür boyu mutlu olmanızı ve birbirinizin kıymetini bilmenizi diliyorum :)

Çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. Allah hepimizi kıymet bilecek, iyi insanlarla karşılaştırsın.

Canım çeyizinin her bir parçası birbirinden güzel. :nazar:
İyi günlerde, mutlulukla kullanman İnşallah. :16:
Baharat Setine ayrıca bayıldım.
Cam en sağlıklısı gerçekten, Paşabahçenin değil mi cnaım? Bende Ya bu tarz ya da kilitli olanlarından almak istiyorum .

Canım çeyizinin her bir parçası birbirinden güzel. :nazar:
İyi günlerde, mutlulukla kullanman İnşallah. :16:
Baharat Setine ayrıca bayıldım.
Cam en sağlıklısı gerçekten, Paşabahçenin değil mi cnaım? Bende Ya bu tarz ya da kilitli olanlarından almak istiyorum .

Canım Paşabahçe'nin değil, Markafoni'den bir kampanyadan almıştım ama gerçekten çok severek aldım.

Çok teşekkür ederim bu arada, beğenmene sevindim.

Back
X