Lovely35'in Çeyizleri

Çok güzeller bayıldım güle güle kullanmayı nasip etsin Allah... Luoca Patisca örgü battaniye takımına ayrıca bittim, hatta sitesine girdim bakıyorum şuan =)

aldıklarına bayıldım canım mutlu huzurlu günlerde kullan inşallah

harika bir çeyiz aha o kadar seçici bir şekilde almışsın k bayıldım gerçekten güle güle kullan canım

harika bir çeyiz aha o kadar seçici bir şekilde almışsın k bayıldım gerçekten güle güle kullan canım

Çok teşekkür ederim gerçekten çeyizime çok özendim ve seçici davranarak parçalarımı tamamlamaya çalıştım. Bunun da farkediliyor olması beni çok mutlu etti. Teşekkür ediyorum.

Çok teşekkür ederim gerçekten çeyizime çok özendim ve seçici davranarak parçalarımı tamamlamaya çalıştım. Bunun da farkediliyor olması beni çok mutlu etti. Teşekkür ediyorum.

Rica ederim canım ne demek, insanın kendi evi için o kadar çok özeniyor ki..böyle olması haliyle normal oluyor tatlım..

O kadar kendimi başka telaşelere vermişim ki çeyiz topiğim olduğunu unutmuşum.

lovelym bornoz takımlarmız aynı imiş en çok mağazada bu modeli beğenmiştim bohça sırasında bu modeli aldırdım :) çok cici

Evet canım ben sen daha önce paylaştığında görmüştüm ama söylemeyi unuttum sana. Bende onu çok beğenerek aldım. Güzel günlerde kullanalım Giz'immm.

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra bugün English Home'dan masa örtüsü aldım iki adet. Biri pudra pembe diğeri ekru renk ikisi de aynı desen. İndirim olunca kaçırmak istemedim.

Uzun bir aradan sonra bugün English Home'dan masa örtüsü aldım iki adet. Biri pudra pembe diğeri ekru renk ikisi de aynı desen. İndirim olunca kaçırmak istemedim.

English home un tekstil ürünlerine bayılıyorum ya güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…