- 17 Nisan 2013
- 630
- 6
- 46
Canım doğma büyüme buralıyız zaten normalde Göztepe Amerikan Kolejinde oturuyorum ama evlenince Şirinyer İzban'ın orada oturacağım. Evim orada olacak yani nişanlımın ailesi de Şirinyer'li çünkü. Yakın olalım istedim, ilerde bebek durumları vs. olursa diye. Apartmanımız yeni bina. Altıma yeni gelin geldi geçtiğimiz hafta daha 1 haftalık evlililer, üstümede yani gelin gelecek. Her katta tek daire var. Aradaki kata da ben geliyorum. Giriş katım boş seni de oraya alalım istersen. Karşı tarafım çok güzel değil ama apartmanımız ve daireler çok güzel zevkli yapılmış. Ne eşya koysan gösteriyor kendini.
Beğenmene de çok sevindim. Yakında mutfak ve oturma odamında fotoğraflarını paylaşacağım umarım onları da beğenirsiniz.
bayıldım eve canım. sanırım kendi eviniz? biz de doğma büyüme bornovalıyız. karşıyaka civarından ev bakıyoruz. :) inşallah gönlümüze göre buluruz. ^^
mutfak ve oturma odanın da fotoğraflarını bekliyorum canım. zevkle döşemişssin bayıldım!.
Çok teşekkür ederim canım sağolasın güzel yorumun için.Çok güzel bir ev canım maşllahh nazar değmesin huzurla oturun
Maşallah diyerek başlayalımÇok güzel düzmüşsünüz evinizi salonunuz özellikle niş ve asma tavan tam benim istediğim gibi eve apayrı bir hava ve farklılık katmış güzel yani kira demişsin canım öylemiydi tuttuğunuz da
Her şeye bayıldım özellikle salon takımın ve yatağının üstündeki o baş harflerinizin olduğu yastığa :)
Salon biraz küçük olduğu için eşyalar sığmamş gibi ama takımların çok güzel masanın kaşık çatal koduğun kısmada bayıldım ayrıca :)
Nevresim takimlarin sahane ve otesi herşeyin mükemmel
Canim cok begendin herseyini forumda kendi zevkime en yakin buldugum kisilerden birisin zevkle takip ediyrm.eviniz de cok guzelmis cok begendim buarada bende ege universtesi mezunuyum 5 yil karsiyakada bostanlida otrdum cok ii bilirim cok da sevetim oralari cok sanslisin bence umarim evliliginde bu derece guzel ve renkli olur:)
Evin ve ceyizlerin, hersey cok güzel.
Benim cocuklugum Bucada gecti, Izmirin Bucanin yeri bende bambaska.
Dilerim cok mutlu olursun, tüm hayallerin gercek olur.
hepside harika güzel günlerde kullan
yemek odası takımı bahsettiğin kadar varmış, hiç görmemiştim bu modelihalbuki çoğu mobilya birbirine benziyor
özellikle salonuna bayıldım, güle güle kullan
cnm evin harika olmuşbayıldım mutlulukla oturun inş
ben de görebilecek miyim şöyle 17 gün kaldıları :) çok güzel her şeyin allah içine sindirsin canım.
Pembecim tabi ki göreceksin. Bende öyle düşünüyordum ama zaman öyle çabuk geçiyor ki bugünlere geldiğime ben bile inanamıyorum.
Askere gönderdim 5 ay bekledim, geldi işe girmesini bekledim, girdi evimizi tutmayı bekledim, evimizi tuttuk elektrik suyumuzun bağlanmasını bekledim, şimdi de kına gecemi bekliyorum, 1 hafta sonrada düğünümü bekliyorum. Önüne sürekli aşman gereken şeyler koy. Zaman çok daha çabuk geçiyor planlı programlı hareket edince.
canım benim inşallah :) çok mutlu ol çok. evinden daha çok fotoğraf kareleri görmek isteriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?