Lovely35'in Çeyizleri

bayıldım eve canım. sanırım kendi eviniz? biz de doğma büyüme bornovalıyız. karşıyaka civarından ev bakıyoruz. :) inşallah gönlümüze göre buluruz. ^^

mutfak ve oturma odanın da fotoğraflarını bekliyorum canım. zevkle döşemişssin bayıldım!.

İnsanın kendi evini kurması bambaşka bir şey canım haliyle insan çok özeniyor. Sen neler yapıyorsun sanırım daha tutmadınız evinizi? Karşıyaka'nın ne taraflarında düşünüyorsunuz ben çok bilmem ama Demirköprü'de duyduğum kadarıyla uygun fiyatlı çok güzel yeni binalar varmış ama dediğim gibi o bölge iyi midir kötümüdür bilmem. Biz geldik mi o taraflara Bostanlıyı gezeriz, Egs yaparız genelde. İnşallah gönlünüzün düşlediğinden daha güzel ve sıcak yuvanız olur.

Evimiz de kira canım, kendi evimiz değil ama kendi evimiz olsa bu kadar özenirdik. Ev sahibimizde Bornova'da oturuyor bu arada İkea civarında.

Maşallah diyerek başlayalım Çok güzel düzmüşsünüz evinizi salonunuz özellikle niş ve asma tavan tam benim istediğim gibi eve apayrı bir hava ve farklılık katmış güzel yani kira demişsin canım öylemiydi tuttuğunuz da

Her şeye bayıldım özellikle salon takımın ve yatağının üstündeki o baş harflerinizin olduğu yastığa :)
Salon biraz küçük olduğu için eşyalar sığmamş gibi ama takımların çok güzel masanın kaşık çatal koduğun kısmada bayıldım ayrıca :)

Çok güzel bir ev canım maşllahh nazar değmesin huzurla oturun
Çok teşekkür ederim canım sağolasın güzel yorumun için.

Canım çok teşekkür ederim, beğenmiş olman beni mutlu etti. İnşallah seninde gönlünden geçtiği gibi olur. Evimiz kira ama apartmanımız yeni bitmiş bir apartman. 4 daireden oluşuyor toplamda, her katta 1 daire var ve bütün daireler aynı. Mütahit bu şekilde yapmış.

Canım çok teşekkür ederim. Yatağımızın üzerinde baş harflerimizin bulunduğu yastık bizim nişan yastığımızdı, özel yaptırmıştık. Samsun'dan geldi o yastık. Kayınvalidem de çok sevdiği için oraya koymuş. Yatağımı onlar hazırladılar.

Bu arada salonum küçük değil canım belki fotoğraflardandır, herşeyim rahatlıkla sığdı, normal ölçülerde bir salonum var. Kaşık çatal koyduğum kısım konsolum, bayağı ileri doğru açılıyor orası içerisinde daha kepçelerim falan da var ama çekmedim artık o kadar. Beğenmene sevindim canım, daha güzelleri senin olsun.

Canim cok begendin herseyini forumda kendi zevkime en yakin buldugum kisilerden birisin zevkle takip ediyrm.eviniz de cok guzelmis cok begendim buarada bende ege universtesi mezunuyum 5 yil karsiyakada bostanlida otrdum cok ii bilirim cok da sevetim oralari cok sanslisin bence umarim evliliginde bu derece guzel ve renkli olur:)

Evin ve ceyizlerin, hersey cok güzel.
Benim cocuklugum Bucada gecti, Izmirin Bucanin yeri bende bambaska.
Dilerim cok mutlu olursun, tüm hayallerin gercek olur.

Canım çok teşekkür ederim tatlı yorumun için. Zevkimi beğendiğin için ve kendine yakın bulduğun içinde ayrıca mutlu oldum. Bostanlı'yı çok seviyorum o bölgede oturmayı da düşündüm. Alsancakta çalışıyorum ve vapur benim için büyük kolaylık olurdu. Nişanlımda Bornova'da çalışıyor, servisi var onun içinde iyi olurdu lakin bizim orda kimsemiz yok. O yüzden çocukta olursa diye ve nişanlımı da çocukluğunun geçtiği bölgeden koparmamak adına Buca Şirinyer'i tercih ettik. Konum itibariyle çok merkezi yerdeyiz, evimi çok seviyorum dediğin gibi umarım bundan sonrası daha güzel olur.

Evin ve ceyizlerin, hersey cok güzel.
Benim cocuklugum Bucada gecti, Izmirin Bucanin yeri bende bambaska.
Dilerim cok mutlu olursun, tüm hayallerin gercek olur.

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım bende artık Buca'lı oldum, umarım Buca bende de güzel hatıralar bırakır.

yemek odası takımı bahsettiğin kadar varmış, hiç görmemiştim bu modeli halbuki çoğu mobilya birbirine benziyor
özellikle salonuna bayıldım, güle güle kullan

yemek odası takımı bahsettiğin kadar varmış, hiç görmemiştim bu modeli halbuki çoğu mobilya birbirine benziyor
özellikle salonuna bayıldım, güle güle kullan

Kriz canım çok teşekkür ederim. Beğenmene çok sevindim. Daha güzelleri senin olsun.

cnm evin harika olmuşbayıldım mutlulukla oturun inş

Solitary sağolasın canım, teşekkür ederim. Amin.

ben de görebilecek miyim şöyle 17 gün kaldıları :) çok güzel her şeyin allah içine sindirsin canım.

ben de görebilecek miyim şöyle 17 gün kaldıları :) çok güzel her şeyin allah içine sindirsin canım.

Pembecim tabi ki göreceksin. Bende öyle düşünüyordum ama zaman öyle çabuk geçiyor ki bugünlere geldiğime ben bile inanamıyorum.

Askere gönderdim 5 ay bekledim, geldi işe girmesini bekledim, girdi evimizi tutmayı bekledim, evimizi tuttuk elektrik suyumuzun bağlanmasını bekledim, şimdi de kına gecemi bekliyorum, 1 hafta sonrada düğünümü bekliyorum. Önüne sürekli aşman gereken şeyler koy. Zaman çok daha çabuk geçiyor planlı programlı hareket edince.

canım benim inşallah :) çok mutlu ol çok. evinden daha çok fotoğraf kareleri görmek isteriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…