Lovely35'in Çeyizleri

Canımm yaa bidee sevdiğimde uzaklardaa onunda begenebileceği ortakk kararlar vermeye calısıyorumm diğer erkeklere göre takıntılı birazz

Hımmm bak benim o konuda pek sıkıntım olmadı canım hatta hiç olmadı çünkü benim nişanlım hiç bir şeye karışmadı. Herşey sen nasıl istiyorsan nasıl gönlünden geçiyorsa öyle olsun dedi öyle de oldu. Kendi çeyizlerini ona sormadan pekala haledebilirsin, büyük eşyaları birlikte alırsınız canım.

Evim güzel evimin bir kısmı. Bazı eksiklerim var, tamamlanınca tam foto koyacağım. Lütfen maşallah demeyi unutmayın.

Son düzenleme:
canım evin çok şık çok güzel olmuş salonuna özellikle bayıldım insana huzur veriyor. aşkla otur inş mutfak resimlerini de bekliyoruz

canım evin çok şık çok güzel olmuş salonuna özellikle bayıldım insana huzur veriyor. aşkla otur inş mutfak resimlerini de bekliyoruz

Ayşegülcüm çok teşekkür ederim canım. Az kaldı artık sabırsızlıkla bekliyorum evime geçmeyi. Daha güzelleri sizlerin olsun mutfak ve oturma odası fotoğrafları da gelecek çok yakında.

evin çok tatlı olmuş aşkla sevgiyle huzurla otur içinde evin diğer kısımlarınıda bekliyoruzzzz

canım 41 kere maşallah çok güzel evin bayıldım Allah huzurla oturmay nasip etsin

evin çok tatlı olmuş aşkla sevgiyle huzurla otur içinde evin diğer kısımlarınıda bekliyoruzzzz

Çok teşekkür ederim. Oturma odamı ve mutfağımı da paylaşacağım yakında. Perdelerimin bir kısmı eksik daha. Hepsi tam tamamlansın yeni fotoğraflar koyacağım daha.

Çok teşekkür ederim. Oturma odamı ve mutfağımı da paylaşacağım yakında. Perdelerimin bir kısmı eksik daha. Hepsi tam tamamlansın yeni fotoğraflar koyacağım daha.

sabırsızlıkla bekliyoruz mutfağını çekerken aldığın ürünleride çekip koyarsan bizide mutlu edersin bakmayı çok seviyorum çünkü

sabırsızlıkla bekliyoruz mutfağını çekerken aldığın ürünleride çekip koyarsan bizide mutlu edersin bakmayı çok seviyorum çünkü

Tabi ki koyarım canım ama muhtemelen haftasonunu bulur. Salı perdelerimin bir kısmı tamamlanacak, perşembede mutfak masam ve sandalyelerim gelecek. Herhalde cuma-cts ya da pazar bu 3 günden birinde fotoğraf çeker eklerim.

Tabi ki koyarım canım ama muhtemelen haftasonunu bulur. Salı perdelerimin bir kısmı tamamlanacak, perşembede mutfak masam ve sandalyelerim gelecek. Herhalde cuma-cts ya da pazar bu 3 günden birinde fotoğraf çeker eklerim.

hiç farketmez işimden dolayı pc nin başındayım hep o yüzden koyduğun zaman bakarım sabırsızlıkla bekliyorum

Her şeyiniz zevkinizi yansıtıyor ve harika maşallah.Allah güle güle oturmayı nasip etsin.Koltuk takımınızı nerden aldınız acaba öğrenebilir miym?

canım maşşallah sana ya bayıldımm bayıldım.. allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah...

Çok teşekkür ederim canım amin.

Her şeyiniz zevkinizi yansıtıyor ve harika maşallah.Allah güle güle oturmayı nasip etsin.Koltuk takımınızı nerden aldınız acaba öğrenebilir miym?

Canım çok sağol. Koltuk takımlarımızı Ndesign'dan özel yaptırdık.

harika olmuş evin canım güle güle oturmak nasip etsin Allahım.

banyona salonuuna bayıldım tam kafamdaki gibi.

çok zevklisin :)
bir de izmirde mi yaşayacaksın? evi de çok beğendim hangi semt acaba?

harika olmuş evin canım güle güle oturmak nasip etsin Allahım.

banyona salonuuna bayıldım tam kafamdaki gibi.

çok zevklisin :)
bir de izmirde mi yaşayacaksın? evi de çok beğendim hangi semt acaba?

Canım doğma büyüme buralıyız zaten normalde Göztepe Amerikan Kolejinde oturuyorum ama evlenince Şirinyer İzban'ın orada oturacağım. Evim orada olacak yani nişanlımın ailesi de Şirinyer'li çünkü. Yakın olalım istedim, ilerde bebek durumları vs. olursa diye. Apartmanımız yeni bina. Altıma yeni gelin geldi geçtiğimiz hafta daha 1 haftalık evlililer, üstümede yani gelin gelecek. Her katta tek daire var. Aradaki kata da ben geliyorum. Giriş katım boş seni de oraya alalım istersen. Karşı tarafım çok güzel değil ama apartmanımız ve daireler çok güzel zevkli yapılmış. Ne eşya koysan gösteriyor kendini.

Beğenmene de çok sevindim. Yakında mutfak ve oturma odamında fotoğraflarını paylaşacağım umarım onları da beğenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…