Canımm yaa bidee sevdiğimde uzaklardaa onunda begenebileceği ortakk kararlar vermeye calısıyorumm diğer erkeklere göre takıntılı birazz
canım evin çok şık çok güzel olmuş salonuna özellikle bayıldım insana huzur veriyor. aşkla otur inşmutfak resimlerini de bekliyoruz
canım 41 kere maşallah çok güzel evin bayıldım Allah huzurla oturmay nasip etsin
evin çok tatlı olmuş aşkla sevgiyle huzurla otur içinde evin diğer kısımlarınıda bekliyoruzzzz
Çok teşekkür ederim. Oturma odamı ve mutfağımı da paylaşacağım yakında. Perdelerimin bir kısmı eksik daha. Hepsi tam tamamlansın yeni fotoğraflar koyacağım daha.
sabırsızlıkla bekliyoruz mutfağını çekerken aldığın ürünleride çekip koyarsan bizide mutlu edersin bakmayı çok seviyorum çünkü
Tabi ki koyarım canım ama muhtemelen haftasonunu bulur. Salı perdelerimin bir kısmı tamamlanacak, perşembede mutfak masam ve sandalyelerim gelecek. Herhalde cuma-cts ya da pazar bu 3 günden birinde fotoğraf çeker eklerim.
hiç farketmez işimden dolayı pc nin başındayım hep o yüzden koyduğun zaman bakarım sabırsızlıkla bekliyorum
çok güzelllllllllllllllllllllllll maşallahhhhhhhh güle güle oturun kuzum benim
eviniz çok güzel maşallah çok beğendim
canım maşşallah sana ya bayıldımm bayıldım.. allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah...
Her şeyiniz zevkinizi yansıtıyor ve harika maşallah.Allah güle güle oturmayı nasip etsin.Koltuk takımınızı nerden aldınız acaba öğrenebilir miym?
harika olmuş evin canım güle güle oturmak nasip etsin Allahım.
banyona salonuuna bayıldım tam kafamdaki gibi.
çok zevklisin :)
bir de izmirde mi yaşayacaksın? evi de çok beğendim hangi semt acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?