Lovely35'in Çeyizleri

Kızlar English Home'dan aldığım cicilerle devam ediyorum. Perdelerime çok benziyor diye tercih ettim, perdemde aynı böyle minik çiçekli.

Mutfak önlüğü, tutaç, eldiven ve ekmek sepetini aldım ben. Bulabildiklerimin resimleri.

Ayak havlusu olarak pahalılardan tercih etmedim sonuçta ayak basacağız duştan sonra. Altı plastikte olsun istemedim çünkü makinada o plastikler gidiyor zaten o yüzden bu ürünü tercih ettim. Rengini de taş tercih ettim ki kiri de çok göstermesin.

Bu da kağıt havluluk. Sanırım mutfağımda modern ile country karışımı bir hava estireceğim.

Çok güzeller canım bende yarın english home a gideceğim, bayram indirimi vardır muhakkak kaçırmak istemiyorum :)

Çok güzeller canım bende yarın english home a gideceğim, bayram indirimi vardır muhakkak kaçırmak istemiyorum :)

Benim ikinci evim orası artık çalışanlarda arkadaşım oldu. Her öğle aramda ordayım indirimleri yeni gelen ürünleri yakından takip ediyorum çoğu zaman. Bugün öğlende gideceğim bakalım neler indirimde yazarım buradan.

MaşaAllah canım benim hepsi çok güzeller Rabbim mutlulukla huzurla seve seve kullanmayı nasip eylesin inşaAllah su arada nevresimlerine ve ütümasanı çok çok beğendim

çok sade ve çok güzel çeyızlerın.
mutlulukla kullan ıns.
hiç gereksız bısey yok valla:)

herşeyin harika canım maşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahh :16.

MaşaAllah canım benim hepsi çok güzeller Rabbim mutlulukla huzurla seve seve kullanmayı nasip eylesin inşaAllah su arada nevresimlerine ve ütümasanı çok çok beğendim

çok sade ve çok güzel çeyızlerın.
mutlulukla kullan ıns.
hiç gereksız bısey yok valla:)

İkeanın peçeteliği çok güzel yaa güle güle kullan

herşeyin harika canım maşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahh :16.

Çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallah. Teşekkür ederim.

Sokak kapımız açıldığında görünecek şekilde koridora astığımız dekoratif saatimiz.

Yatak odası avizemiz bunun kremi.

Oturma odası avizemiz.

Diğer yerler spot olduğu için avize almadık.

Yatak odası abajurlarımız.

Teşekkürler canım bir yerden başlamak gerek sonra gerisi geliyor. Bende herşeyimi çok araştırarak aldım.

Canımm yaa bidee sevdiğimde uzaklardaa onunda begenebileceği ortakk kararlar vermeye calısıyorumm diğer erkeklere göre takıntılı birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…