Çekeceğim canım evime gidince. İnşallah hepimiz çoook mutlu oluruz.
lovely35 merhaba, öncelikle evini ve çeyizlerini gördüm çok güzeller. mutlulukla oturun. gelinliğini nerden aldığını öğrenebilir miyim? izmirde neresini tavsiye edersin? bir de fotoğrafçı işi var tabi uygun ve güzel olan siz kimleri neleri tercih ettiniz çok sıkıntılıymış bu durum :18:
Canım çok teşekkür ederim. Biraz geç yazıyorum kusura bakma telaşemiz var haftaya cumartesi kına gecem.
Gelinliğimi Üstün Sposa'dan aldım canım. Bianco Vita'dan. Ben "Sister's, Peri Gibi" moda evlerine de bakmanı öneririm. Oralarda da çok şık şeyler var. Ben şahsen Sister'stan almayı planlarken bir anda kendi gelinliğimi gördüm ve işte bu dedim o yüzden başka yerlere bakma ihtiyacı duymadım. Fotoğrafçımız düğün mekanımın da fotoğrafçısı aynı zamanda. Uygun mu bilmem ama biz 2000 liraya anlaştık. Hikaye fotoğrafçılığı yapıyor. Tüm gün yanımızda olacak. Fotoğrafçımın ismi ise Ümit Kavak.
Bu fotoğrafı çoğumuz biliriz Facebook'tan. Ona ait bir foto.
çok teşekkür ederim canım ya bu telaşında cevap verdiğin içinbiz düğünü başka şehirde yapıcaz ama burda oturacağımız için fotoları izmirde çkilmek istiyoruz bu yüzden daha uyguna olur sanırım bi görüşmek lazım not aldım. insanın kafası çok karışıyomuş gerçekten zor iş ben yeni başladım. ne güzel sen sonlarına gelmişsin allah bir ömür boyu mutlu etsin canım
Nurcan'cım bizim düğün mekanımızın anlaşmalı fotoğrafçısı kendisi ve hiç pazarlık yapılmıyor canım maalesef ama yine de siz bir görüşün. Keşke bizde biraz indirtebilsek bu yoğunlukta çok iyi gelirdi bize de... Ayrıca iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin mutluluğunu bir ömür daim etsin.
hımmbaşka fotoğrafçıları araştırmaya devam ozmn :) çok soru sordum ama sposada gelinlik fiyatları nasıl aşağı yukarı orasını baya kişiden duydum da pek meraklıyım şuan
güle güle oturmanız dileğimle
Evinin fotoğraflarını yeni gördüm ve çok beğendim, huzurla ve sağlıkla kullan inşallah
Yarın kına gecem var.
Kına ojelerim hazır.
canım çok güzel çok cici olmuşlar, kına kutusuda çok güzel hiç görmemiştim onun üstünüde sen süsledin herhalde bende kırmızı pembe arasında gidip geliyorum renk belirlersek ara ara değişik şeyler alıp uygulamaya başlayacağım şimdiden kenara koymak istiyorum ojeleri en son alırım alırsam ki çok güzel görünüyor
Çok güzeller canım bayıldım ojelere
Gizom kutuları hazır aldık. Organze tül, toka ve uğur böcüğüyle ben süsledim. Paylaştığım herşey el emeğim göz nurum ilk çalışmalarım. Ben bu işi çok seviyorum. Belki siparişle çalışmaya başlayabilirim. Bir arkadaşımızla bunu düşünüyoruz gerçekten.
Beğenmene sevindim canım.
canım benim sen bi harikasın maşallahh nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?