Lovely35'in Çeyizleri

Aldem kuşum seviyorum seni çooooooooo...kkk!!! Canım arkadaşım daha güzelleri senin başına inşallah.
birlikte ayarlıcamız için herşeyim çok güzel olacak Allahın izniyle seninki gibi, ama senin kadar güzel olur muyum bilmiyorum ya peri kızı gibisin vala gelinlik herkese yakışır ama sende ayrı bi güzel duruyoo zevk model seçimi çok önemli tabi. Kına da benimde favorimm kırmızııııııı:21::21:

lovelym çok güzel maşallah fotoları kendisi herşeyi güzel oldu

aldem sende çok güzel olucaksın beraber atlatıcaz o günleri allah izni ile

Evlendim geldim, umarım aldıklarımı, yaptıklarımı beğendiğiniz gibi beni de beğenirsiniz.:34:

Önce kına gecemden başlayalım.:nazar:
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Bunlarda düğünümden.:nazar:
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Nazar boncuklarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum.​

maşallah sübhanallah birbirinize çok yakışmışsınız ,yüzünüzdeki gülümseme bir ömür devam etsin ,hep mutlu olun inşallah...

birlikte ayarlıcamız için herşeyim çok güzel olacak Allahın izniyle seninki gibi, ama senin kadar güzel olur muyum bilmiyorum ya peri kızı gibisin vala gelinlik herkese yakışır ama sende ayrı bi güzel duruyoo zevk model seçimi çok önemli tabi. Kına da benimde favorimm kırmızııııııı:21::21:

Aldem tabi kuzum en zevklisini seçeceğiz birlikte. Uzaktan kumanda edeceğim ben sen hiç merak etme canımın içisi.

Bebekim Gizem'im çok teşekkür ederim.

maşallah sübhanallah birbirinize çok yakışmışsınız ,yüzünüzdeki gülümseme bir ömür devam etsin ,hep mutlu olun inşallah...

Çok teşekkür ederim.:17:

Eceee çoook güzel olmuşsun bayıldımmmmm:nazar:Rabbim bi ömür boyu mutlu etsin :16:

Canımcım bayılmana sevindim.:1: Amin canım hepimizi.

Nazar değmesin gerçek bir melek gibi olmuşsun ağzınızın tadı hiç bozulmasın çok sevindim gerçekten mutluluklar tekrardan :nazar::16::16:

allah nazarlardan saklasın canım ceyızlerın gıbı kendın de harıkasın melek gıbı gelın olmussun bır omur boyu mutlu olursunz ınsalhh:):nazar:

Giz kuşuum instagramda hangisinin ben oldugumu anladın inşallah eklemiştim senii
senin zevkine de bayılıyorum el birliğiyle siz benden tecrübeli dostlarım beni gelin edersiniz artıkk Giz kuşumm senin şehrine gelin gelicem Allahn izniylee haberin olaa Lovely uzaktan kumanda etsede sen yakından da edebilrsiinn :38:
Lovely kuzumda düğünüme geliirr orda toplaşırızz bak hayallere daldımm çok istedim şuuaaaaaannn :30:

Giz kuşuum instagramda hangisinin ben oldugumu anladın inşallah eklemiştim senii
senin zevkine de bayılıyorum el birliğiyle siz benden tecrübeli dostlarım beni gelin edersiniz artıkk Giz kuşumm senin şehrine gelin gelicem Allahn izniylee haberin olaa Lovely uzaktan kumanda etsede sen yakından da edebilrsiinn :38:
Lovely kuzumda düğünüme geliirr orda toplaşırızz bak hayallere daldımm çok istedim şuuaaaaaannn :30:

aldem kim olduğunu instagramda anladım çünkü herkesi kabul etmiyorum o yüzden anladım ekledim diye düşünüyorum

aaaa bizim orayamı gelin geliceksin canım sen ne mutlu oldum tabi yardım ederim benim iş allah izin verirse mayısta bitecek ondan sonra da öncede bilgi veririm nereden ne yapacağına dair benim kına için değişik fikirlerim var

çok güzel olucak inşallah herşey

:nazar::nazar::nazar:Masallah cok güzel olmussun, mutlulugun fotoraflara cok güzel yansimis :nazar::nazar::nazar:
Dilerim ömür boyu bu mutlulugun hergün artarak devam eder :16: :69: :nazar:

allah nazarlardan saklasın canım ceyızlerın gıbı kendın de harıkasın melek gıbı gelın olmussun bır omur boyu mutlu olursunz ınsalhh:):nazar:

Amin canım çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sana olsun.

:nazar::nazar::nazar:Masallah cok güzel olmussun, mutlulugun fotoraflara cok güzel yansimis :nazar::nazar::nazar:
Dilerim ömür boyu bu mutlulugun hergün artarak devam eder :16: :69: :nazar:

Canım çok mutlu oldum. Çok güzel bir nikah ve düğün geçirdim. Gözlerimden okunuyordu mutluluğum ve eşime olan aşkım. Bütün herkeste gelin çok seviyor eşini demiş. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin başına.

Evlendik ama hala eve aldıklarım bitmiyor. Çeyiz benim için bir tutku.

İşte yeni cicilerim...:16:

English Home mini çerçeve.
fa71fd54-cdc5-476b-9f0e-671d751a6878.jpg

English Home mum.
caea667f-e014-4ca8-949a-71dd880ce0ba.jpg

English Home ferforje mumluk.
24264007-073a-4cc8-bd9c-bbb1bee928a8.jpg

Birde şaraplık aldım ama fotoğrafını bulamadım.​

canım mutfağın cok şık olmuş bayıldım.... hele de o ışık olayı süpper :16:

Son aldıklarında cok cici evindeki yerlerini göz önüne alarak almışsındır eminim :21:

Insallah bir ömür mutlu olursun...

Back
X