LoveLyXxX Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi LoveLyXxX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
madem fikir istiyorsun minnacık resimler koymuşsun arkadaşım..anlamıyorum ki sende biliyorsundur burda belli olmadığını.güzel sözler duymak istiyorsan gerçekten böyle burnun gayet hoş gözküyor

Bu ne ajitasyon arkadaşım, kaç mesajdır bu ona patla buna patla nedir derdin senin ya? Zaten morali bozuk kızcağazın bide tutup öyle dövücekmiş gibi tiplerden fırça yesin...Yapmayın arkadaşım yapmayın yorum..baktınız beğenmediniz fotoları "ben bu şartlar altında nasıllll yorum yaparım" diyip kendinize yediremeyip hiçbişey yazmayın. Bu saatten sonra kızcaza ne yorum yapsan ne söylesen ne fayda eder...olmuş olan...

Bazılarında şişlik kalıyor bazılarında kalmıyor, keşke tam önden çekseydin bu açılardan yamukluğu anlamak pek mümkün görünmüyor cnm

Burnun eğri olduğunu anlamak için önden resim gerek birazda hafif yandan. Bu resimlerden anlaşılmıyor. Resimlerden güzel görünüyor. Burnun gerçkete eğri oldğunu anlamak için aynanın karşına geç eline başka bir ayna al o ayna ile yukardan sağdan soldan çaprazdan bak özellikle çaprazdan bakarken ne yamukluk varsa ortaya çıkıyor ben burnuma önden bakınca yamuk gelmiyor ama iki ayna ile bakınca bütün kusurlaru görebiliyorum

Ne zor işmiş bu burun ameliyatı yaa :S resmen bekliosun şansına ne çıkarsa incekmi inmicekmi. inerse neye benzicek hofffff benimde 3 ay doldu walla ben bile hala merakla bekliorum neye benzicek diyee gerçi 25 martta emre ilhanla görüşücem ilk defa ona revizyon olabilirim bakalım bu kadar övgü var bu doktora (=

Ne zor işmiş bu burun ameliyatı yaa :S resmen bekliosun şansına ne çıkarsa incekmi inmicekmi. inerse neye benzicek hofffff benimde 3 ay doldu walla ben bile hala merakla bekliorum neye benzicek diyee gerçi 25 martta emre ilhanla görüşücem ilk defa ona revizyon olabilirim bakalım bu kadar övgü var bu doktora (=

şu milletin kavga etmesine gerçekten çok kızıyorum biri olumsuz yazmışsa talamyın üstüne bırakın kendi haline

neysem Pink sen 3 ay oldu daha diyorsun ve Emre bey iel revizyon görüşecegim diyorsun hiç birşey anlamadım ben bu işten begenmıyormusun burnu bu kadar kısa zamanda ikinci ameliyata karar verdin

alakası şu arkadaşın kendi gördüğü yamukluğu bizde görelim şişliktenmi kaynaklanıyor acaba çünkü burda insanların deneyimlerinden yararlanmak için paylaşılıyor bu yorumlar. bizden yorum istedği için yazmış sonuçta.bu yüzden büyük boyutta res,mler koysın ki yorumu yapalım bizde düzgünce.kimse sağlıklı yorum yapamıoyr bu şelkilde..minnacık küçüçük resimler koymasının mantığına ne alaka demen lazım bence bana değil

daha büyük boyutta bir resim ekleyebilrsen iyi olur böyle belli olmuyor pek demek varken
neden "güzel yorum duymak istiyosun" gibi bi yorum yazmanıza ne alaka dedim
arkadas zaten burnunun yamuk oldugundan bahsediyor güzel yorum duymak istemekle alakası nedirkibilmiyorumkismile

şu milletin kavga etmesine gerçekten çok kızıyorum biri olumsuz yazmışsa talamyın üstüne bırakın kendi haline

neysem Pink sen 3 ay oldu daha diyorsun ve Emre bey iel revizyon görüşecegim diyorsun hiç birşey anlamadım ben bu işten begenmıyormusun burnu bu kadar kısa zamanda ikinci ameliyata karar verdin

Freetalkin maalesef şöyle oldu benim ameliyatımdan önce herzamanki gibi görüştüm photoshopta düzenleme yapıldı tam istediğim gibiydi.
Fakat 2 estetik cerrah 1 kbb girdi ameliyatıma birlikte çalışıolar nedense benim adıma ben baygınken fazla doğala kaçmışlar istediğimle alakası yok neden ameliyat ettiler onuda anlamadım.
Karışık benim durum sağlık problemim yok ama gerçekten içimde kaldı yani habire beni 6 ay bekleyelim diee eve gönderip doktorlarım nedenide memnun deilsem 6 ay sonunda lokalle deişiklik yapabiliolarmış bidaha olmam onlara çok kızgınım.
Emre beyle maıllaştım ona anlattım derdimi görüşelim gel dedi mecbur beklicemde soracaklarım var tabi ona. Öyle yanii

ben ce cok büyük bi yamuklıuk yok ama resımlerden anlasılan bu..
ben beğendım..

Freetalkin maalesef şöyle oldu benim ameliyatımdan önce herzamanki gibi görüştüm photoshopta düzenleme yapıldı tam istediğim gibiydi.
Fakat 2 estetik cerrah 1 kbb girdi ameliyatıma birlikte çalışıolar nedense benim adıma ben baygınken fazla doğala kaçmışlar istediğimle alakası yok neden ameliyat ettiler onuda anlamadım.
Karışık benim durum sağlık problemim yok ama gerçekten içimde kaldı yani habire beni 6 ay bekleyelim diee eve gönderip doktorlarım nedenide memnun deilsem 6 ay sonunda lokalle deişiklik yapabiliolarmış bidaha olmam onlara çok kızgınım.
Emre beyle maıllaştım ona anlattım derdimi görüşelim gel dedi mecbur beklicemde soracaklarım var tabi ona. Öyle yanii

Estetik opeyasyon başlı başına bir işkence artık estetik olduktan sonra buna karar verdim. araştırma süreci çok yıpratıcı ve zor karar vermek o hastaneye gitmek herşey kafan bir dünyayken oluyor. Para işini hiç söylemek bile istemiyorum ama sonuçtan memnun kalmayınca insanın gözü para falanda görmüyor. Çok doğal ama istediğin gibi bir burun olmamış seni çok iyi anlıyorum ama birde şu tarafından bak burnunda kusur var mı? Eğer yoksa sırf biraz daha güzel olsun diye bir sürü para verip tekrar bıçak altına yatacaksın bu arada geçen süre bekleme zamanıda cabası benim fikrim eğer burnunda kusur yoksa ikinci ameliyatı düşünmekten çok burnuna alışmaya çalış derim. Tabiki bu benim düşüncem biz ne dersek diyelim sen hergün aynaya baktıkca evet ben bu burnu istediğim gibi yaptıracagım diyip doktor araştırıyorsundur ama ben şuna karar verdim estetiğin sonu yok ikinicide de şurasıda şöyle olsaymış demiyeceiğinin garantisi yok canım

Freetalking sana katılıyorum işkenceymiş hani ameliyat acısız ama atel çıktıktan sonra benim için işkence başladı yok sprey sık yok krem yap bide benim dikişlerim atmadı uzunca süre onun gerginliğini yaşadım burun içinde.
Dikişler gerdi tenimi :( aslında kusur vardı burnumun ucu çok düşüktü neredeyse 20 yaş büyük gösteriodum :( şuan tek bişeye yanıyorum ameliyat olmadan önce bu siteyi bilmiyodum ben burda insanlar gerçekten saolsunlar görüşlerini resimlerini doktor adlarını ve verdikleri ücretleri bile sölüyolar.
Özelden mesaj atıosun saolsunlar cevaplıyolar.Tek üzüldüğüm nokta hem bu siteye üye deildimki gerçekten eğer olsaydım burnum için emre ilhana olurdum okadar çok övgü varki bu doktora.
Gerçi 3.5 aya geldim kılcal damar çatlaması yaşıorum kanamasıda cabası :( 3 merhem kullanıorum şuan kanamam dursun diye emre beylede önce çok korktuumu konuşucam burun içime müdehale yersem olmam hala kanamalarla uraşıorum :( :( :( Offffff çok zor iş hatam büyük burdanda gerçekten bilgi veren tüm arkadaşlarada teşekkür ediyorum ben ölee forum falan hiç sevmezdim ama bu site bi başkaymış geç tanıdım napiim :(

bakin böyle belli oluyo, gecen gün elimle biraz oynadim masaj yaptim bastirarak itekledim baktim düselio ama ertesi gün ayni baya belli oluo yamuk oldugu(koyu resim biraz elimle oynadiktan sonra)

Eklentiler

• $DSC01720.webp
    $DSC01720.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 104
  • $DSC01723.webp
    $DSC01723.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 108
bakin böyle belli oluyo, gecen gün elimle biraz oynadim masaj yaptim bastirarak itekledim baktim düselio ama ertesi gün ayni baya belli oluo yamuk oldugu(koyu resim biraz elimle oynadiktan sonra)

lovelycim tıpatıp AYnı sorun bende var canım benim ben revizyon olalı 3.5 ay oldu görüntü seninkiyle aynı canım geçecek mi bilmiyorum önden aynı böyle görünüyor benimkide napıcam bilmiyorum hergün geçsin diye dua ediyorum bu dr a gittiğim için öyle pişmanım ki :( sen ameliyat olalı 8 ay mı oluyor? revizyon oldun mu canım

lovelycim tıpatıp AYnı sorun bende var canım benim ben revizyon olalı 3.5 ay oldu görüntü seninkiyle aynı canım geçecek mi bilmiyorum önden aynı böyle görünüyor benimkide napıcam bilmiyorum hergün geçsin diye dua ediyorum bu dr a gittiğim için öyle pişmanım ki :( sen ameliyat olalı 8 ay mı oluyor? revizyon oldun mu canım

bak tweeety ben 1. yi avusturyada oldum yamuktu die oda revizyon oluor galiba, begenmedim yamuk yaptilar 2. yi tr de oldum estetik bide yamuklugu gitsin die yine begenmedim yine yamu oldu baksana ama sislikte olabilir cünkü 4 ay önce 2 tarafi böyleydi simdi tek tarafinda bi cikinti hala kaldi gecmedi ama masaj ise yario gibi ve burnum hala sert bence iice yumusayinca bütün sertlikler gecmis olucak. .

ben neden yamukluk goremiyorum..anlamadım cidden bana gayet dogal gorunuyor

bak tweeety ben 1. yi avusturyada oldum yamuktu die oda revizyon oluor galiba, begenmedim yamuk yaptilar 2. yi tr de oldum estetik bide yamuklugu gitsin die yine begenmedim yine yamu oldu baksana ama sislikte olabilir cünkü 4 ay önce 2 tarafi böyleydi simdi tek tarafinda bi cikinti hala kaldi gecmedi ama masaj ise yario gibi ve burnum hala sert bence iice yumusayinca bütün sertlikler gecmis olucak. .

umarım şişliktir canım aksi takdirde 3. yü olma şansım yok eşim asla izin vermez ikisinde de psikolojisi bozuldu üzüntüden ya dilerim ki şişlik olsun önden de yandan durduğu gibi muntazam dursun bilmiyorumkismile ama hiç kimse de de duymadım böyle sorunlar nedense herkesin burnunun önden görüntüsü çok muntazam .. bizim kemer kısmındaki şişlik kısım kısım mı geçiyor acaba anlamadım bilmiyorumkismile

TWEETY84 Hangi doktora gittiğin için pişmansın??? merak ettim

cnmmm incelersem hafif bi yamuluk var ama çok az haniii sen dedin diye farkediyorum..bence sorun etme kendine gayet iyi duruyor:)her burun incelendiginde mutlaka bi sorunu vardır..ama genel olarak normaldirr.seninkide öyle:)

Back
X