LoveLyXxX Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi LoveLyXxX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim doktor fatih dagdelen bende 3. ye kesin karar verdim emre ilhan iyimi acaba=???

benim doktor fatih dagdelen bende 3. ye kesin karar verdim emre ilhan iyimi acaba=???

LOVELY ben 25 mart 2010 emre ilhanla revizyon için görüşmeye gidicem sana görüştükten sonra fikirlerimi paylaşırım iple çekiyorum perşembe gününü merak içindeyim bakalım nasıl biri nasıl davranıcak ne kadar ilgili ücret falan bi ton soru var kafamda ameliyatı hangi taktikle yapıo açıkmı kapalımı anlıycağın baya bi soru sorucam kendisine (= hee burdanda 2 3 hastasıyla görüştüm özelden saolsunlar resim falanda koymuşlar en önemliside hepsi memnundu öve öve bitirememişler doktorlarını bende bukadar övgü uğruna gidip görüşücem...
Emre ilhanla maıllaşmıştımda saolsun cevapta verdi bakalım

LOVELY ben 25 mart 2010 emre ilhanla revizyon için görüşmeye gidicem sana görüştükten sonra fikirlerimi paylaşırım iple çekiyorum perşembe gününü merak içindeyim bakalım nasıl biri nasıl davranıcak ne kadar ilgili ücret falan bi ton soru var kafamda ameliyatı hangi taktikle yapıo açıkmı kapalımı anlıycağın baya bi soru sorucam kendisine (= hee burdanda 2 3 hastasıyla görüştüm özelden saolsunlar resim falanda koymuşlar en önemliside hepsi memnundu öve öve bitirememişler doktorlarını bende bukadar övgü uğruna gidip görüşücem...
Emre ilhanla maıllaşmıştımda saolsun cevapta verdi bakalım

pink sen görüstükten sonra haber ver fiyatlari falan yazmayi unutma acaba fiyatta indirim pazarlik falan olabilirmi die
ha bide ben taksitle ödemek istiorum acaba mümkünmüymüs bunu benim icin bi sorsan süper olur=)

pink sen görüstükten sonra haber ver fiyatlari falan yazmayi unutma acaba fiyatta indirim pazarlik falan olabilirmi die
ha bide ben taksitle ödemek istiorum acaba mümkünmüymüs bunu benim icin bi sorsan süper olur=)

hehehehe koptum zaten istenmeyen hasta olcam kesin çok soru soruyorumda (= merak etme taksitide sorarımmm o gün gelsede iple çekiyorumm vallaaaa

.................................

Son düzenleme:
lovelycim tıpatıp AYnı sorun bende var canım benim ben revizyon olalı 3.5 ay oldu görüntü seninkiyle aynı canım geçecek mi bilmiyorum önden aynı böyle görünüyor benimkide napıcam bilmiyorum hergün geçsin diye dua ediyorum bu dr a gittiğim için öyle pişmanım ki :( sen ameliyat olalı 8 ay mı oluyor? revizyon oldun mu canım

senin doktorun kimdi canım

Freetalking sana katılıyorum işkenceymiş hani ameliyat acısız ama atel çıktıktan sonra benim için işkence başladı yok sprey sık yok krem yap bide benim dikişlerim atmadı uzunca süre onun gerginliğini yaşadım burun içinde.
Dikişler gerdi tenimi :( aslında kusur vardı burnumun ucu çok düşüktü neredeyse 20 yaş büyük gösteriodum :( şuan tek bişeye yanıyorum ameliyat olmadan önce bu siteyi bilmiyodum ben burda insanlar gerçekten saolsunlar görüşlerini resimlerini doktor adlarını ve verdikleri ücretleri bile sölüyolar.
Özelden mesaj atıosun saolsunlar cevaplıyolar.Tek üzüldüğüm nokta hem bu siteye üye deildimki gerçekten eğer olsaydım burnum için emre ilhana olurdum okadar çok övgü varki bu doktora.
Gerçi 3.5 aya geldim kılcal damar çatlaması yaşıorum kanamasıda cabası :( 3 merhem kullanıorum şuan kanamam dursun diye emre beylede önce çok korktuumu konuşucam burun içime müdehale yersem olmam hala kanamalarla uraşıorum :( :( :( Offffff çok zor iş hatam büyük burdanda gerçekten bilgi veren tüm arkadaşlarada teşekkür ediyorum ben ölee forum falan hiç sevmezdim ama bu site bi başkaymış geç tanıdım napiim :(

senin doktorun kimdi canım memnun olmadığın?????????

Cnm, bnce çok iyi duruyo, sen benimkini görsen resmen yamuk, doktoruma resimlerimi gönderdim, yarın gel dedi, sanırım revizyon yapıcak.

Kendi fotomu koysam bu kadar benzer ancak aynı benim burnum tek taraf daha yukarıda haftaya kontrolüm var doktorum ilk 3 ay geçince hiçbir yamukluk kalmaz ama eğer kalırsa 3 ay sonunda ufak rütuş atarız kimse anlamaz dedi siz 8 ay nasıl sabrettiniz ben bir hafta nasıl geçecek diye fena oluyorum..

canım benım harıka olmus hıc de yamukluk falan yok sakın takma gercekten yakısmıss eger goze batan bısey olsa solerdım cok gtmıs yuzune bunlara takılıpda hayatını cehenneme cevrme

Back
X