Arkadaşlar ben 1 hafta once sipariş verdim uye oldum bana geliş fiyatı 88 lira oldu. 3 gün önce elime ulaştı.günlük hayatimda maskara ve eyeliner dışında hiçbirşey surmuyorum yüzüme buna rağmen sivilce ve izlerim hiç geçmedi.gitmedigim doktor kalmadi kullanmadığım ilac kalmadi ama sonuç alamadim.bundan 2 yil once bi krem kullanmıştım adını hatrlayamadim alkolle felan karstryrdun kremi.zamaninda o sonuc verdi tabi kisa sureli oldu ve yine tekrarladi.bu urunu yakin bi tanıdığım kullanmıştı yüzünde ayni benim yuzumdeki gibi izler vardi ve daha fazlasiydi simdi yüzü tertemiz ona guvenerek bende aldım.88 lira çok pahalı diye düşünmeyin bundan daha fazla parayi nelere vermiyorz sirf bu sivilce ve izleri kapatmak icin minimum 20 25 lira fondoten pudra tek basina bu fiyata sağlığınız için goz ardı etmeyin derim .ben denemeye basladim izlerimin ustunde inceden bi soyulma başladı bu kullandiklarimin etkisi bilemedim ama inaniyorum ben yaza kalmadan cildim düzelecek sonuç aldıkça buraya yazacağım