Sivilceli Ciltler LR micro sılver plus kullanlar var mı cevap lütfen?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende ek olarak aloe vera peeling kullaniyorum.bunlari kullanirken ayni zaman yediğiniz ictiginizede dikkat etmelisiniz ki 1 aylik bi surede cildin siivilce cokluguna gore degisir 4 ayda da sonuc alan var 2 ayda da ki benim sadece izlerim var sivilcem yok

Ama sizin aloe vera peeling kullanmamaniz lazim çünkü cok iltihapli sivilceleriniz var biraz zamana birakin en az 2 set kullanmaniz lazim kesin sonuc almaniz icin .doktorlarin yazdigi cogu ilacta once disari atar snra yavas yavas gecirir ki ben doktorlarin verdigi yuzde 90 tum ilaclari kullandim hepside oyle

Ama sizin aloe vera peeling kullanmamaniz lazim çünkü cok iltihapli sivilceleriniz var biraz zamana birakin en az 2 set kullanmaniz lazim kesin sonuc almaniz icin .doktorlarin yazdigi cogu ilacta once disari atar snra yavas yavas gecirir ki ben doktorlarin verdigi yuzde 90 tum ilaclari kullandim hepside oyle
İlaç kullanamıyorum bebek tedavisi gördüğüm için. Ama yediklerime dikkat ediyorum elbette. Sıklıkla yıkarım yüzümü ve kâğıt havlu ile silerim. Bakalım ne iyi gelecek devamlı deniyorum birşeyler yaklaşık 2 3 ay ise yaramazsa değiştiriyorum.

Micro silver yuz yikama seti aşırı akneli çiftlerde önce kusma yapar arkadaşlar. Bunun sebebi içindeki gümüş iyonlari sayesinde bakteri ve iltihabı deri altından yüzeye cikarmasidir. Genelde kullanıcılar daha kötü yaptı zannederek bırakırlar. Oysa tam etkisini görmeye başladıkları zamandır. Micro silver serisi ürünlerde ciltte kuruma olacağı için yanında lr av şu bazlı nemlendirici kullanmak gerekir.
Bir arkada peeling kullanmalısınız demiş. Hayır akneli ciltte peeling dağılma yapar. Ancak sivilceler döndükten sonra peeling düşünülebilir.
Naçizane tek tavsiyem kusturdu kötü yaptı diye düşünerek bırakmayın düzenli kullanın. Sevgiler..

Merhaba,

Bende gözaltı morluklarım sebebiyle LR ile tanıştım. Şuan 1 ay olmadı bile ama ürünler muhteşem epey rahatladı ve bir ay daha kullanırsam tamamen yok olacağını düşünüyorum. Kalitesini kesinlikle kullanmaya başlayınca anlaşılıyor. ben aknetrent kullandım 6 ay fakat inanılmaz yan etkileri oldu. Çok zorlandım keşke daha önce microsilver ile tanışsaydım. Kullanan arkadaşlarım var ve inanın çok memnunlar. daha detaylı bilgi almak isterseniz hem kullanıcısı hem de üyesiyim yardımcı olmak isterim. Sevgilerrr

Bende kullanmaya başladımbir haftadır hem sivilcelerim hem lekelerim var aşırı değil ama var işe yarıyor mu acaba kullananlar memnun musunuz

Vavv adlı üyeye katılıyorum alttaki çıkmaya hazırlık yapan sivilceleri yüzeye taşır önce kusma yapar cildim daha kotu oldu diye bırakmayın bu ürünün özelliği daha sonrasında mucize gibi iyileştirir bn hem kullanıcı hem uyeyim dış macununda bile kalitesi tartışılmaz bazı arkadaşlar mucize bekliyor disiniz iltihaplandi 1 tane antibiyotikle 1 günde geciyormu lütfen sabırlı olun sonuç harika

Temizleme jeli ve kremi 80 tl pahalı ama işe yarıcaksa veririm satan kişi güvenilir önerdiklerim kullanan arkadaşımın hiç sivilcesi kalmadı diyor ama ben daha kötü olur diye korkuyorum bilen kullanlar falan var mı lütfen cevap yazar mısınız?:44::44:
evet ben kullanıyorum ve aynı zamanda iş ortağıyım, 40 daha indirimli almak için lütfen irtibata geçin:

Son düzenleyen: Moderatör:
İnstagramda karşılaştım bir tane çatlak kremine 450 tl vermiş indirimli aldım yazıyodu birde. Lrdan 450 tlye 15 tame ürün alabilirsiniz yani neresi pahalı? Ben üyeyim satış yapmıyorum sadece kendime alıp kullanıyorum %40 indirimle Ve güzel bir indirim olduğunu düşünüyorum. Bugune kadar lr ürünlerini kullansaydım ne cildimde sivilce olurdu nede sıktığım için izler. Geç kaldım kullanmak için ama birdaha ne avlndan ne başka bi yerden ürün almıyorum. Yüzüm ucuz ürün almaktan ne hale geldi. Neyseki LR var

merhabalar,lr satış danışmanı değilim. bende kremini pahalı bulduğum için sadece yüz yıkama jelini alıp kullandım. cildim karma biraz kuruluk yaptı ama onun haricinde memnundum ufak bi düzelme gördüm. market markaları yerine içeriğinden dolayı tercih edilebilir bir ürün.

merhabalar,lr satış danışmanı değilim. bende kremini pahalı bulduğum için sadece yüz yıkama jelini alıp kullandım. cildim karma biraz kuruluk yaptı ama onun haricinde memnundum ufak bi düzelme gördüm. market markaları yerine içeriğinden dolayı tercih edilebilir bir ürün.
Merhabalar, Micro silver yıkama kremi ve kremi ciltte kuruluk yapar bu nedenle su bazlı nemlendirici de vermeleri gerekiyordu size..

bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. yüzümü hafif ıslatıp yüz yıkama jeliyle tüm yüzümü peeling gibi ovuyorum sonrasında bol suyla yıkayıp kuruluyorum ardından da kremini sürüyorum, ama tüm yüzüme değil sivilcelerin çoğunlukla çıktığı bölgelere. kremin kurutucu etkisi varmış tüm yüze uygularsanırsa yüzü kurutacağı yazıyordu. her gün sabah ve akşam uyguluyorum. 2 sivilcem vardı şimdiyse 8'e çıktı:( bırakmayı düşündüm ama iyice bi araştırdım alttan oluşmaya başlayan yüzeye çıkmayan sivilceleri ürünün yüzeye çıkardığını söylüyorlar. ve birkaç seferlik kullanımla bırakılmaması gerektiğini.. 1 ay daha kullanıcam. umarım bir an önce geçirir..

bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. yüzümü hafif ıslatıp yüz yıkama jeliyle tüm yüzümü peeling gibi ovuyorum sonrasında bol suyla yıkayıp kuruluyorum ardından da kremini sürüyorum, ama tüm yüzüme değil sivilcelerin çoğunlukla çıktığı bölgelere. kremin kurutucu etkisi varmış tüm yüze uygularsanırsa yüzü kurutacağı yazıyordu. her gün sabah ve akşam uyguluyorum. 2 sivilcem vardı şimdiyse 8'e çıktı:KK43: bırakmayı düşündüm ama iyice bi araştırdım alttan oluşmaya başlayan yüzeye çıkmayan sivilceleri ürünün yüzeye çıkardığını söylüyorlar. ve birkaç seferlik kullanımla bırakılmaması gerektiğini.. 1 ay daha kullanıcam. umarım bir an önce geçirir..
Mrb bende de 2 3 tane sivilce var ama surekli tekrarliyor onlar gectikce yenisi cikiyor microsilver aldim ama cok korkuyorum ya daha fazla olursa diye urunlerimde gelmedi henuz bayramdan sonra baslamayi dusunuyorum ozaman kadar olusan etkilerini bana yazarmisin memnun mu yoksa pisman mi olacaksin

Back
X