"lrsem mezarma gelme "diyen Kaynananza ne tepki gsterirdiniz?

Nexsxe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
62
0
86
39
Ankara
meraba arkadaşlar ben yaklaşık 4 senedir kaynanamlarla birlikte oyuruyorum. sessiz bir gelin olmama rağmen l-kaynanam beni sevemedi bakışlarından okadar belli oluyorki beni sevmediği bunu tek ben anlıyorum.ve kimseye anlatamıyorum eşime bile.ve ayrıca bir sürü laf duydum kaynanamdan en kötüsüde ölürsem mezarıma gelme dedi ortada hiç bişi yokken.bu laftan sonra o evde onunla yaşamak onun bastığı yerlere basmak acayip iğrenç bir duygu ama ne yaparsı sabrediyorum kendi evimi alana kadar.........

Siz nasıl isterseniz derdim. -tatlicadiarzu-

Madem sizi sevmiyor,ki böyle de bir cümle kurmuş siz de daha mesafeli durun o zaman bundan sonra.
Böyle davranmaktan ne anlıyorlar,anlam veremiyorum bir türlü.
Aynı ev içerisinde çok zor bu şekilde.
Umarım en kısa zamanda ayrı eve çıkabilirsiniz.

hiç sebep yokken neden ölürsem mezarıma gelme dediki.durup dururken demesi cok garip.bazı kayınvalideler oğullarını kıskanır gelinlerinden acaba sizin kayınvalidede oğlunu sizden mi kıskanıyorkafamçokkarıştı

Ölürsem mezarıma gelme diyen bi insana ne dicem "peki gelmem sen iste yeter ki" derim...
Milletin duygu sömürüsü ile mi uğraşıcam...

çok sabırlı olmalısınız :1hug:

ne güzel bana da zahmet olmz derdim :1closedeyes:

burda yeterince doydum size oraya elbette gelmem derdim herhalde...
yada sen daha çok yaşarsın ben senden önce giderim ama sende benim mezarıma gelme derdim....

bir insan diğerine ısınamadım mı olmuyor ne yapsan boş....

takmayın kafanıza eşiniz nasıl bakıyor aranızda ki ilişkiye?

senin kaynana gene iyiymiş. kızma.
benim babam anneme ,babannem kışkırttığı halde kızmadığı için
babannem kendi oğlu için
"oğlum ölsün cenazesine gitmicem" demişti. :ecrin_bebek:

yani 80 küsür yaşında bir kadın, diyor ki, evladım ölsün, cenazesine gitmicem.
yani bir anne oğlunun ölümünü ağzına alabiliyor. ben bekarım benim kanım donmuştu. sırf bu yüzden
ben bekarım, olmayan evladımın ölümünü düşünemem bile.
bu kadın ben öliyim gelmeyin de demiyo, o ölsün gitmicem diyo.
yani güzel arkadaşım beterin beteri var.
benim baba ise hala anasının dibinden ayrılmaz.
öle yani.

dipnot:
ey güzel Allahım bunlara ne diye analık bahşediyosun anlamıyorum ki.

olanları eşine anlatmalısın bence sen susarsın ama o susmaz o olayı gider farklı şekilde eşine anlatır suçlu sen olursun niye söylemiyorsun ki ayrıca niye susup sessiz kalıyorsun ki seni bu kadar ezmesine neden izin veriyorsun? beraber yaşıyorsunuz belki sessiz kalmak iyi olur diye düşündün ama bu kadr da sessiz olmaz mesafeli konuş saygını yitirme ama ezilme de. kayınvaliden öyle diyince sen ne dedin? ben olsam bende meraklı değildim gitmezsem eşimle sorun olur diye düşünüp duruyordum çok sağol annecim eşime bunu söyler bende gitmektenn kurtulurum tam isabet oldu tşkler derdim

gerçekten günahsız olduğun halde bunu diyosa sırf kötü kalbinden dolayı,sende böle deseydin..sen öl düşünürüz annecim:asigim:

haklı oldugunuz bi konu ise ki öle görünüyo ben olsam "zaten gelmeyi düşünmüyorum şuandan itibaren" derim :))

ya arkadaşlar benim gibi gelin o zor bulut-r,4 senedir ben ona hiç bir saygısızlık yapmadım.ona bile soruyourm ne yaptım sana söyle diyorum hiç bir laf ağzından çıkmıyo. ama hep arkamdan şerefsiz diyo,bi keresinde ben yeni doğum yaptığım dönemlerde işte loğusa olduğum için nerdeyse akşama kadar evde pijamayla dolanıyodu eşimin işten gelme vaktine yakın odama gidip biraz kendime çeki düzen veriyodum.işte bigün yine böyle bi günde kaynanam mutfaktaydı işi vardı bende odama gittim çeki düzen vermek için ama kapıyı öt-rttüm içeri girmedim.ama kaynanam beni odama girdim sandı baktı arkamdan konuşuyo ve bende duyuyorum ona çaktırmadan mutfağa girdim arkasına sandalye aldım aldım oturdum onu dinledim.meğerse kadın ne dertkiymiş.diyoko yine makyaj vakti geldi şerrefsizi. pislik diyo neler neler meğerse benden ne kadar iğreiyomuş.sonra kaynanam arkasını döndü benle karşılaştı yüzü benzi attı.bende dedim kim o şerefsiz merak ettim dedim oda yok sen tanımazsın dedi laf çevirdi sonra ben hangi şerefsizden bahsettiğini biliyorum dedim ben salak değilim dedim.ozaman dolmuştum hem ağladım hem cevabını verdim çok zoruma gitmişti asuçum neydi şerefsiz olmak için.halada öyle evde ben yokmuşum gibi davranır çocuğun bezini değiştirdinmi diye eşime sorar beni muattap almıyo hanım efendi

ama allahtan umut keilmez sabır veriyo yine
kaynananın iyiysi varmı bilmiyorum ama bana rastlamadı onu biliyorumherkes hayatında birinden çekiyo ya kocasından ya kaynından ya kayın babasından ya kaynanasından ya da başka bişi den dert revamı dertsiz olsak şu dünyada olmazmı.dış kapının mandallarıyla uğraşmaktan bıktım

kayıvalideniz sizi takıntı haline getirmiş demek ki..

bazı insanların ağzı bozuktur bazı küfürlü kelimeleri diline yapışmış gibi söylerler...
ciddiye alsanız katil bile olursunuz. eşinizle aranız iyi ise takmamaya çalışın

bi sebebi yok işte asıl sorunda bo işte bu yüzden zoruma gidiyo yaptıkları.suçlu olsam zoruma gitmez.ya kendi kişiliğimi akıllılığımı 1 örnekle anlatayım isterseniz.ben ilk okuldan liseye kadar hep okulda hanım kız diye anılırdım ıra dayağında hoca sadece beni ayırır herkese sıra dayağı çekerdi.böyle bi insanın kötü olabilmesi mümkünmü argkadaşlar sizce

ec ra cım aynen öyle ağzı bozuk biraz kadının on dan kaynaklanıyo olabilir .bid gıcık kıskanç.resmen iğrenç ya.ben şuan annemlerden yazıyorum şuan o evde diye canım eve gitmek istemiyo hesap ete,kendinden nefret ettirdi iyicene

cokda tınnnnnnnnnnnnnnnnn derdımmmmmmmmmmmmmmm amannnnn sagol gelmeyede zaten nıyetum yok deseydın cnm benım kaynanam dese oyle derdım valla hıc cekınmeden bende cok sessızım ama bu benı cıgrımdan cıkartır valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…