"lrsem mezarma gelme "diyen Kaynananza ne tepki gsterirdiniz?

canım Allah sana sabır versin sakın sinirleenme bence ona verilecek en büyük ceza mutlu olman hep neşeli gözük o sinirlenince bile tatlı tatlı gülerek cevap ver ona önemli olan eşinle mutlu ol eşin senin yanındaysa seni tutuyosa eşine deki ben artık annen hep kötü bişey deyince iyi davrancam de ki o da senin arkanda olsun sonra aynen dediğim gibi yap cenazeme gelme diyince ay canım kıyamazmış bana ne de çok seviyosun beni de gülerek mikemmel bi ceza olur bence. çünkü bu tür insanlarla kavga ederek başa çıkılamaz

kimin önce gideceği belli olmaz ,kim fazla kim az yaşar önemli değil önemli olan yaşadığın her an mutlu olabilmektir' derdim....gereken mesajı alır ve birazda olsa içinde merhamet varsa kula yapılmaması gerekeni yapmaz herlade nadim olur belki...
bence hep içine oyuracak laflar et,asla kendini ezdirme,her dediğine he de ama onunla sakın laf savaşına üsütünlük havasına girme...derinden ve sakince ilerle .onu şaşırt ,içinden glediği gibi yaşa ama etrafında olup bitenlere de asla sırtını dönme...eşinle mutlu isen sadece bunları yapabilirsin aksini yaparsan eşini kaybedebilirsin...

Ah sen bir ölde ben herşeyi unutur yine gelirim derdim. Tabi olmaz aynı evde yüzyüze bakarken ne diycen ascan suratı sende yüzvermiycen duymazdan gelmeye çalışacan yoksa insanın sinirleri mahvolur. Annem gibi babaannemden nefret ediyo kadın odaya girer girmez ağzına geleni söylüyo eskiden anasının gözüymüş ama şimdi yaşlı acıyom bende ya.

amaaan bunu kafana takıyon istemesin ben senin bu suratını görmek istemiyorum ölünce daha çok görmek istememölünden korkarım de çık allahım yarabbim ya

ben zaten ölürse gitmeyeceğim demesine gerek yok banakaydirigubbakcemile3
madem istemiyor gitmenizi gitmessiniz sizde yada gider uzaktan bakarsınız.

sen iste derim zaten ne geregi var mühim olan insanlik.....

inşallah en kısa zamanda kendi evine geçersin. çok iyi anlıyorum canım seni kimseyede gerçekleri gösteremez kendi kendini üzersin oda senin üzülmenden haz duyar..
ben seni,n yerinde olsam o o lafı dediğinde tamammmm der çıkardım odadan..

bir sivaslı kaynana vakası daha.CADIARZU 3 oldu.

Neşecim, seni üzmek istemem, yeterince mutsuzsun belli zaten ama ben hiçbir şeyin bu denli tek taraflı olduğuna inanmayan insanlardanım.

Eminim ki kayınvalidenin hataları sana nazaran çok daha fazladır.
Ama senin yazdıklarına göre senin hiç hatan yok ama bir özeleştiri yaptığında gerçekten hiç yok mu?
Hayır kesinlikle yok diyebiliyorsan o zaman saygı duyarım Allah yardımcın olsun derim.

Ama dediğim gibi ben her şeyin karşılıklı olduğuna inanan insanlardanım haa ama biri bir söyler diğeri on söyler o ayrı.
Yani ne bileyim bana ortada hiçbir şey yokken bir insanın kalkıp da ölürsem mezarıma gelme demesi tuhaf geliyor biraz.

tamam sen bilirsin derdim.gitmezdim de .ben katıyımdır bu konularda.biri bana o lafı dese gitmem harbiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…