gelemem zaten mesafe uzak ölü fazla beklemez anacım derdim
meraba arkadaşlar ben yaklaşık 4 senedir kaynanamlarla birlikte oyuruyorum. sessiz bir gelin olmama rağmen l-kaynanam beni sevemedi bakışlarından okadar belli oluyorki beni sevmediği bunu tek ben anlıyorum.ve kimseye anlatamıyorum eşime bile.ve ayrıca bir sürü laf duydum kaynanamdan en kötüsüde ölürsem mezarıma gelme dedi ortada hiç bişi yokken.bu laftan sonra o evde onunla yaşamak onun bastığı yerlere basmak acayip iğrenç bir duygu ama ne yaparsı sabrediyorum kendi evimi alana kadar.........
yaa ben hep bekarken çok büyük konuştum mesela kaynanamla oturmam ayrı ev isterim gibi ama hepsii yedim kocama aşık olunca.bu kadında asalak parazit oldu hayatımda benim şuan 2 oğlum var aralarında 1 yaş var.üstüste oldu ben karadenizliyim eşim sivaslı,kaynanam ilk ç.ocuğum biraz esmer diye ona kürt diğerine laz diyip ayırım yapıyo,ikinci çocukla ilgilenmezdiyoki büyüğü benim çocuğum diyo,ya nekadar aptal bi kadın torun lar arasında ayırıp yapıyo.beni ondan soğutuyo,kıskanıyo ilk torundan beni,çocuk anne diye bağırıyo efendim oğlum diyo benden önce bu da sinirimi bozan bi diğer konu
bir sivaslı kaynana vakası daha.CADIARZU 3 oldu.
ne yapacağım tabi ki vasiyetini yerine getireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?