"lrsem mezarma gelme "diyen Kaynananza ne tepki gsterirdiniz?

eşime söylediğimde o lafı eşim dediki naapacan gitmeyecen mezarına sende dedi madem öyle diyo dedi

bide gitmek zorunda kalırsam etraf ç.evre yüzünden helal etmiycem hakkımıda,bu laf alalh katında ağır bi kelime çünki

Valla arkadaşım aynı evde, yeri geliyor kendi annenle kendi kardeşlerinle bile huzursuzluk yaşıyorken insan, kayınvalide ne kadar iyi ya da kötü olursa olsun, aynı evde olunca sorunlar bitmez.

Senin anlattığına göre, sen tamamen suçsuz, kayınvaliden ise eli maşalı bir kadın..

Bu durumda sen vicdanen rahatsan, kadın tamamen sana takık olduğundan böyle konuşuyorsa, bırak ne derse desin, mezarıma gelme de diyorsa '' benim de öyle birşeye niyetim yok'' de madem. ne diyim..

Ya da ''bana sürekli şerefsiz diyen birisinin mezarına gideceğimi de nerden çıkardın?'' da diyebilirsin..

Yani deniz_güneş genelde kayınvalideleri destekliyor olsa da, o kadar da değil:))))))))))))))

Son düzenleme:
yaa ben hep bekarken çok büyük konuştum mesela kaynanamla oturmam ayrı ev isterim gibi ama hepsii yedim kocama aşık olunca.bu kadında asalak parazit oldu hayatımda benim şuan 2 oğlum var aralarında 1 yaş var.üstüste oldu ben karadenizliyim eşim sivaslı,kaynanam ilk ç.ocuğum biraz esmer diye ona kürt diğerine laz diyip ayırım yapıyo,ikinci çocukla ilgilenmezdiyoki büyüğü benim çocuğum diyo,ya nekadar aptal bi kadın torun lar arasında ayırıp yapıyo.beni ondan soğutuyo,kıskanıyo ilk torundan beni,çocuk anne diye bağırıyo efendim oğlum diyo benden önce bu da sinirimi bozan bi diğer konu

:1shok::1shok:

Sen ne yap ne et, ayrıl, yoksa daha çok konu açarsın burda arkadaşım..

Feci bir durum Allah sabır versin..
Peki evi ayırmayı düşünmüyormusunuz
Sizde işe girin.Hem rahatlarsınız ekonomik olarak hemde kafanız rahat olur.

Bir müddet kendi annenizi çağırın,durumu anlatın ve kenara çekilin.
Belki dize gelir Kayınvalideniz.

Yada eşinizle konuşun Artık taamül edemiyeceğinizi söyleyin.
Kayınvalideniz, eşinizin Diğer kardeşlerinde kalsın1 er ay.
Herkesde Bir ay kalsın mesela..

Kayınpederinizle konuşun eşiyle Konuşsun
Çeki düzen versin kendine

Mezar konusu için yorum yapamıyacağım
Zira Kimin ölce Göçeceği belli olmaz!

Yada kulaklarınızı tıkayın.Umursamayın..

Aman, canım sende, tek sorun mezara gitmememse..
Ben de gelmem deyiverseydin..
Ya da sen bi öl de düşünürüz deseydin..(güzel bi söz değil ama hakediyor gibi)
Zor mu bu cümleyi kurmak..
Kadınıda içten içe gıcık etmiş olurdun..
Verseydin ağzının payını..

[ya arkadaşlar kiraye değilde kendi evime çıkmak için bu eziyet aslında kiraya çıkarsam kendi evimi daha zor alırımn.bu sene son aslında bu sene ev alınmazsa artık onu ben hayatından bezdirecem ,oda ayırmak zorunda kalacak.napayım iyilikten anlayan uok.

sen istemiyorsan gelmem deedim opuyorumnanaktan

bazen öyle sinirleniyorumki içimden bu kadını döverim saç baş diyorum ya kadın tahrik ediyo 60 yaşında kadın beni çocukluk dönemlerimdekim kavga ettiğim kız arkadaşlarımı hatırlatıyo zamana yolculuk yapıyoum.sonrada neşe kendine gel diyorum ama biraz daha devam etse döverim heralde zaten fiziki olarakta uygun

arkadaşlar beni dinlediğiniz ve akıl verdiğiniz için teşekkür ederim hepiniz kültürlü insanlarsınız bilgileriniz benim için değerli,teşekkür ederim

nasıl insanmış bu ya cocuklara abuk sabuk lakaplar sana serfsiz demeler diyemediniz mi sen tanımazsın diyince bende bir tane şerefsiz tanıyorum diye terbiyesiz kadın için acıdı neşe okuyunca hepsini allah sabır versin arkadaşım boş ver ev almayı çık kiraya bu kadınımı cekicen ya sağlığından daha mı önemli dengesiz kadın

Son düzenleme:
Akan gözyaşlarını da silmemi istemezsin sen şimdi derim-tatlicadiarzu-
Tövbe tövbeeee,bana ölürsem kabrime gelme istemeeeeem şarkısını hatırlattı,arabesk bir kaynanan var sanırımfisfisfis
Bu arada yerinde olsam kiraya çıkarım,onun bastığı yerden iğreniyorsan,alıp başını gitmelisin o evden

canım sen iyi oldugıun için kayınvalıden dişli.sen dişli polsan o sana yartanmak için herseyi yapacak..ben buna gercekten cok inanadım.bi kadın kaynanasına aman saygısızlık olmasın aman koacamın hatrı aman benim hakkımda kötü düşünmesinler dedikce ondan kıymetsizi olmuyo..ama eger dişliyse.kaynana onun peşinde pervane....ama işte hepimizde beceremiyoruz bunu malesef

sapına kadar katılıyorum canm yorumunun benmde kuzenim var öyle bi kaynanası varki düşman başına aman benm kuzenm bi melek hiç farkı yok desem yeridir ama hiç kıymeti yok hiçde sevmezler ..............kuzenmde cadıyı sevmezkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:

canım hala bu kadınla neden aynı evde yaşıyosun ki anlamadım
senin ruh sağlığın daha önemli bu şekilde nereye kadar dayanabilirsin
bence bir an önce evini ayır

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

insandan bu devirde bu kadar cahil olmaz ya, işin zor valla arkadaşım, çocuklarını kolla bu kadından
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…