yaa ben hep bekarken çok büyük konuştum mesela kaynanamla oturmam ayrı ev isterim gibi ama hepsii yedim kocama aşık olunca.bu kadında asalak parazit oldu hayatımda benim şuan 2 oğlum var aralarında 1 yaş var.üstüste oldu ben karadenizliyim eşim sivaslı,kaynanam ilk ç.ocuğum biraz esmer diye ona kürt diğerine laz diyip ayırım yapıyo,ikinci çocukla ilgilenmezdiyoki büyüğü benim çocuğum diyo,ya nekadar aptal bi kadın torun lar arasında ayırıp yapıyo.beni ondan soğutuyo,kıskanıyo ilk torundan beni,çocuk anne diye bağırıyo efendim oğlum diyo benden önce bu da sinirimi bozan bi diğer konu
yaa ben hep bekarken çok büyük konuştum mesela kaynanamla oturmam ayrı ev isterim gibi ama hepsii yedim kocama aşık olunca.bu kadında asalak parazit oldu hayatımda benim şuan 2 oğlum var aralarında 1 yaş var.üstüste oldu ben karadenizliyim eşim sivaslı,kaynanam ilk ç.ocuğum biraz esmer diye ona kürt diğerine laz diyip ayırım yapıyo,ikinci çocukla ilgilenmezdiyoki büyüğü benim çocuğum diyo,ya nekadar aptal bi kadın torun lar arasında ayırıp yapıyo.beni ondan soğutuyo,kıskanıyo ilk torundan beni,çocuk anne diye bağırıyo efendim oğlum diyo benden önce bu da sinirimi bozan bi diğer konu
canım sen iyi oldugıun için kayınvalıden dişli.sen dişli polsan o sana yartanmak için herseyi yapacak..ben buna gercekten cok inanadım.bi kadın kaynanasına aman saygısızlık olmasın aman koacamın hatrı aman benim hakkımda kötü düşünmesinler dedikce ondan kıymetsizi olmuyo..ama eger dişliyse.kaynana onun peşinde pervane....ama işte hepimizde beceremiyoruz bunu malesefya arkadaşlar benim gibi gelin o zor bulut-r,4 senedir ben ona hiç bir saygısızlık yapmadım.ona bile soruyourm ne yaptım sana söyle diyorum hiç bir laf ağzından çıkmıyo. ama hep arkamdan şerefsiz diyo,bi keresinde ben yeni doğum yaptığım dönemlerde işte loğusa olduğum için nerdeyse akşama kadar evde pijamayla dolanıyodu eşimin işten gelme vaktine yakın odama gidip biraz kendime çeki düzen veriyodum.işte bigün yine böyle bi günde kaynanam mutfaktaydı işi vardı bende odama gittim çeki düzen vermek için ama kapıyı öt-rttüm içeri girmedim.ama kaynanam beni odama girdim sandı baktı arkamdan konuşuyo ve bende duyuyorum ona çaktırmadan mutfağa girdim arkasına sandalye aldım aldım oturdum onu dinledim.meğerse kadın ne dertkiymiş.diyoko yine makyaj vakti geldi şerrefsizi. pislik diyo neler neler meğerse benden ne kadar iğreiyomuş.sonra kaynanam arkasını döndü benle karşılaştı yüzü benzi attı.bende dedim kim o şerefsiz merak ettim dedim oda yok sen tanımazsın dedi laf çevirdi sonra ben hangi şerefsizden bahsettiğini biliyorum dedim ben salak değilim dedim.ozaman dolmuştum hem ağladım hem cevabını verdim çok zoruma gitmişti asuçum neydi şerefsiz olmak için.halada öyle evde ben yokmuşum gibi davranır çocuğun bezini değiştirdinmi diye eşime sorar beni muattap almıyo hanım efendi
canım sen iyi oldugıun için kayınvalıden dişli.sen dişli polsan o sana yartanmak için herseyi yapacak..ben buna gercekten cok inanadım.bi kadın kaynanasına aman saygısızlık olmasın aman koacamın hatrı aman benim hakkımda kötü düşünmesinler dedikce ondan kıymetsizi olmuyo..ama eger dişliyse.kaynana onun peşinde pervane....ama işte hepimizde beceremiyoruz bunu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?