"lrsem mezarma gelme "diyen Kaynananza ne tepki gsterirdiniz?

arkadaşlar evlenecek olanlar özellikle benden taviye sakın ha aklınız varsa kaynanyla oturmayın kaynanaa nekadar iyi olursa olsun yine bi sorun çıkar mutlaka.seçeneğiniz varsa kaynanayı seçmeyin derim ben

bu kadın sana böle davranırken eşinin tepkisi nasıl? mühim olan o. bu kadının çenesini de sadece eşin kapayabilir.

Hakikaten hiç birşey yokken demiş olamaz seni sevmemesinin nedeni olmalı bir tartışma ya da olumsuz bir konuşma olmadan durduk yere demedi dimi bize olayı tam olarak anlatabilir misin

buz dolabını açrsın bakar banyoya gidersin bakarsın evde ne yaparsam haberi var kontrol memuru gibi .bu kadından allah beni kurtarsın.bıktım vallaha 1 ay köydeydi ev bana kalmıştı kendime düzen kurmuştum.baktım 2 gün önce habersiz geldi karşımda lanetli mendeburu görünce kendimi ağlamamak için zor tuttum.moralim bozuldu

eşiminde haberi var ta eşim babasına anlattı durumu babası ağlamış dinlerken bizim karı yapar demiş
kocası bile biliyo ne mal olduğunu.eşimde sabret diyo suçsuz olduğumu biliyo annesine de kızıyo ama kadın anlamıyo alışmış bir kere

sevmemesinin nedeni benim suni kendisinin alevi olması olabilirmi acaba başka bulamıyorumda

lmaz: bence bunu bu yönde değerlendirmemelisin.
Gelin kaynana arasında hep sorun vardır.
Ya kaynana gelini istemez yada gelin kaynanayı.
Madem 4 yıldır burnundan geldi eşininde haberi var bu durumdan.
Konuşsun annesiyle.Yada ayrı eve çıkın.SOnuç olarak çekmek zorunda değilisn

okurken satırlarını içim acıdı neşe...
ne kadar zor birşey değil mi,o evde yaşamak ,zindan gibi,cehennem misali...
canım eşinle dayanışma içinde ol,kayınvalide sorunlu belli ki ,senden de haz etmiyor...
eşinle paylaş bu yaşananları...oğlunun karısına ,dolayısıyla onun da namusu olan sana şerefsiz diyebilecek kadar düşüncesiz biri... allah sabır versin..
sıkma canını...
sana mezarıma gelme demiş..hıııh!
o nasıl can verecek acaba önce onu düşünsün!
bu dünyada senin canını yakan o ,öbür dünyada canı yanan o olacak...

arkadaş doğru diyo. canı ciğeri kardeşinin kızını kendi oğluna alanlar bile yapıyo böle manyaklıklar. kaynana gelin olmak yeterli oluyo huzursuzluk çıkması için.

şerefsiz kolay kullanılan bi laf olmamalı çok ağır ve en hazetmediğim laf sonuçta sen onun oğlunun eşisin terbiyesiz kadın

bişey demezdim..aksam evde eşime " annen tam bir cadı haberin olsun " derdim :)

sunni oldugunu bilmiyormuymus oglunu evlendirirken hem ben anlamiyorum sunni olsa ne alevi olsa ne onemli olan karsilikli sevgi saygi degil mi dini ayri insanlar bile evlenip mutlu olabiliyorken bizler nelerle ugrasip hala mezhep,Turk,Kurt,Laz diye ayirip kendi kendimizi mutsuz edip hemde gunaha girmeyi becerebiliyoruz soylenen yakisiksiz kelimeler de cabasi burda ben kayinvalidene kizamadim esin burda daha suclu bu durumun onlemini almali bir kayinvalide gelinine serefsiz diyorsa ben o kayinvalidenin serefinden suphe ederim madem serefsiz birine katlanip gelin adi altinda tutuyorsa dusundurucu soru burda kim serefsiz ???? bence tepki olarakta sen ol kesinlikle gelmem icin rahat olsun gozun arkada kalmasin de insan olan anlar ayrica su mubarek gunlerde sabret arkadasim Allah sabredene mukafatini verir kavgalarla tartismalarla sorunu buyutme belli ki kardidaki kadin soyadini tasiyan gelinine serefsiz diyecek kadar suurunu kaybetmis biri ne desen bos anlamaz

valla ayip etmis o ne kelime ..hem seni sevsin sevmesin oglunu mutlu ediyorsunya ona baksin o
fazla muhattap olma derim ama ayni evde cidden zor

tek suçunuz oğluyla evlenmiş olmanızmı? sevmeme nedeni bu yani..çok ilginçç
iyi seni iç kırmadım kırmamda o yğzden mezarınada gelmem deseydin sende..ne tuhaf insanlar var..
allah kurtarsın arkadaşım ne diyelim

sen beni öldürmeden önce ölmezsin merak etme deseydin
eşinle iyiysen gerisi çokda önemli değil
sabredebildiğin yere kadar sabret
çok üstene gelirse iğneli laflar kullan ama yinede kalbini kırmamaya çalış

niye hala ayrı eve çıkmak için kendi eviniz olmasını bekliyorsunuz?
sonuçta bu kadın hep böyleymiş, çocuk işini biraz erteleyip niye ayrı eve çıkınca yapmadınız?
bodrum kat olsa bile gidin ayrı evde oturun bence.
maden kayınpederde bu kadar üzülüyor durumunuza ağlıyor; azıcık yardım etsin size o evden taşınmak için.

Sağken seni sevmeyen bir insanın mezarında ne işin olacak ki zaten...Duygu sömürüsü halleri gibi geldi biraz bana...Boşwer cnm sen...eşinle olan diyaloğa bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…