ltf yardım hamileyken bilmeden psikiyatri ilacı kullandım

ikbal_01

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
142
46
623
slm arkadaşlar bugün hamile olduğumu öğrendim dr 7 haftalık olduğunu ama daha bebeğin görünmediğini söyledi ve ben vanda yaşıyorum vandaki depremi yaşadım ve depremden dolayı psikiyatri ilacı kullanıyordum dr bebek etkilenmişse düşer dedi hamileliğime sevinemedim:19: benim gibi psikiyatri ilacı kullanıp hamileliği devam eder arkadaşlar var mıu merak ediyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba,
Öncelikle deprem için tekrar geçmiş olsun, doğunun şartlarını bilen biri olarak orada hayatın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Allah kolaylık versin.

Doktorunun söylediği ya hep ya hiç kuralıdır, eğer bebekler ilk haftalarda bir şeylerden etkilenirse düşerler, etkilenmezlerse sağlıklı bir şekilde devam ederler. Bebeğin 7 haftalık olmuş, ben kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum ama yine de bebek göründüğü zaman gerekli incelemeleri yapacaktır doktorun.

Hayırlı olsun, sağlıkla bitir inşallah :)

slm arkadaşlar bugün hamile olduğumu öğrendim dr 7 haftalık olduğunu ama daha bebeğin görünmediğini söyledi ve ben vanda yaşıyorum vandaki depremi yaşadım ve depremden dolayı psikiyatri ilacı kullanıyordum dr bebek etkilenmişse düşer dedi hamileliğime sevinemedim:19: benim gibi psikiyatri ilacı kullanıp hamileliği devam eder arkadaşlar var mıu merak ediyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim

ikbal, öncelikle geçmiş olsun diyorum Allahım hiç bi zaman hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın bir daha inşallah.. hamileliğin içinde hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah. benim de bir arkadaşım kullanıyordu bilmeden hamile kalmış o da epey korktu doktor ona da pek olumlu konuşmamıştı. ama şimdi 2 hafta önce doğum yaptı çok şükür bebeği de sağlıklı.. darısı sana inşallah..

yorumlarınız için tşk ederim inş herşey yolunda gider

mrb.ayni sey benim de basimma geldi.suan son haftalardayim.bende ilac aliyodum hamile oldugumu ögrendigimde 7 haftalikti.hemen ilaci biraktim.nöroloji dr kulanabilecegimi söyledi bu ilaci ama ben kulanmadim.cok sükür simdi iyiyim bebgimde gayet iyi.korkma yani hamileykende bu tür ilaclar aliniyo fakat hamileliginin 7 ci ayinda kesilmesi lazim.:nazar::emir_bebek:

Back
X