tipik ilgisiz erkek berlitisi huyu böyledir bence ya böyle kabul et yada baştan vazgeç çünki umursuz ve rahatsa asla değişmez sen oturduğun yerde yıpranırsın niye aramdı? nerde şimdi ? arasammı ?her zaman gözün cepte olur.. sorduğunda ve kızdığındada niye problem ediyorsun bukadar sıkma kendini gibi tavırları olur yakınım böyleydi ondan biliyorum alışabilirsen bu tavrına devam et ama yıpranacaksan sen bilirsin...
ya bu konunun aynısını bıraz once baska yerde de okudum..
hersey ortada..cıktıgnız cocuk sadece gezıp eglenmek ıstıyo yada gercekdende ısı var..yazamıyo..
neden herdaım msn sızle yazısmasını beklıyosunuz kı..
bırakında yuzyuze geldıgınızde konusacak bısınız kalsın..
evli olmasın :uhm:
anlıyourm seni canım bak ne güzel düşünmişsün seni bile merak etmiyor ne yaptın bugün nerdesin moralin nasıl insanlar günde 10 kere arıyorlar birbirlerini ki sevgili olunca bu daha sıklaşıyor rahat ve umursuz bir karakter bence...
off haklısın kı ben cok cabk baglanan bır ınsanım ve kafaya da cok takan bırıyımcanım acı gercek ama bu cocuk senınle gonul eglendırıyor gıbı geldı bana
bı ılgılı bı ılgısız boyle gıderse daha cok uzer senı
bence sen en ıyısı cok baglanmadan uzaklas bu cocuktan
Haklısın ... O zaman o arayana kdr ya da sorana kdr onu aramamalym dııl mı ?? pekı aradıgında nasl bır tavır sergılemelıyım
kadınlar mutluyken herseyı toz pembe goruyo ama degılken hersey karabulut ..her daım dııl yanımdakı sıcaklıı yanmda olmadıı zamanda hıc deılse bıraz hıssettrmesını ıstıorummm o kdr
Evet bir şey olabilir,mesela başka bir kız ya da kızlar,belki de eşi ve çocukları..off haklısın kı ben cok cabk baglanan bır ınsanım ve kafaya da cok takan bırıyımbak smdı dısarda hala aramadı napsam dıye dusunuorum ya bısı oldysa dıye tereddute gırıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?