şimdi sen bu adamla hiç telefonlaşmıyormusun yani. eğer tel varsa ara bakalım gece 11 de açacakmı. yok açmazsa evli. tel nunu vermemişsede evli
eskıden cok yakın dııldık ama yuz yuze gorusmeye basladıımızdan ıtıbaraen her gun 1 kere arardı cıkmaya basladık yıne arardı ıste bulusuorus bu cıktıımz gunden berı burdaım surdaım gelıorum dıye o kdr ama buqun tık yok ondan
sen niye bitiriyorsun ki hemen
ne bu acelen
beklemede aramada
bakalım o ne yapacak
dedim ya o seni merak etsin
yüzyüze görüşmeden önce tavırları nasıldı
sık sık ararmıydı meselaşakkıdı
ben soruma hala cevap alamıyorum. neden sen aramıyorsun.
ne alaka. bir beraberlikte illa erkekmi arar. ortada yok. sende merak ettin. arıyorsun. bundan daha doğal ne var ki.
msnden nasılmıs benım hayatım felan dedı bende en kısa zamanda yuz yuze knsmak ıstıorum senle dedım o da tmm bebegım dedi 10da macı varmıs 12de gelcekmıs eve cok sınrlıymçok şüpheli davranıyor. evli olabilir. kız arkadaşı olabilir nişanlı olabilir. sen dikkatli ol bence.
özellikle gece konuşuruz demesi şüpheli herkes yattıktan sonramı demek istedi acaba..
benim güzel bi işim ve çok şükür sosyal bi çevrem de var ama internetten insanlarla tanıştıım da oldu doğrusu, ben de mi sosyal problem yaşıorum hiç haberim yoktu kaydirigubbakcemile3 böle genellemeler yapmayı doğru bulmuorum..
konu sahibi arkadaşım sen de bence o insanı çok iyi tanımadan güvenme cnm ve böle oturup düşüneceğine aklındaki soruları tek tek sor..
internetten tanımadığın biriyle buluşuyorsun ardından ne hikmetse anında bir elektriklenme oluyor.
Şunu aklından çıkarmaki adam akıllı biri internetten medet ummaz, zaten sosyal çevresi vardır. Ancak sosyal problemler yaşayan kişiler bu yolu tercih eder, kendilerini oldukları gibi topluma kabul ettirememiş kişiler..
Açıkçası internetten kimse saf bir ilişki aramıyor, gönül eğlendirecek yatak arkadaşı arıyor, bunlar ne yazık ki gerçekler..
sorunu olanlar sorunlarının farkında olsa zaten sorunlarına çözüm ararlardı şakkıdı
ayrıca bilimsel gerçekler var, davranış bilimcilerin açıklamaları var sorunlu ve dışlanmış kişilerin chat yaptığına dair, genelemeyi ben yapmıyorum, yapılmış genellemeyi paylaşıyorum daha fazla bilgi için google ve yahoo var.
Hem hala anlamakta çok güçlük çektiğim şeyler var, nasıl güveniyorsunuz tanımadığınız kişilere yarın öbürgün böbreklerinizi yada daha fazlasını kaybetmeniz mi gerek? Yada videolarınızın internette düşmesimi gerek hayıflanmaya başlamanız için. Tanımadığı kişilerden medet umanlar hangi mantığı güdüyor anlamıyorum. Bunun zaten mantıklı bir açıklaması olamaz.
Madem iş mükemmel, sosyal çevre mükemmel :) ozaman tanımadığı ne olduğu belirsiz kişilerle bir bağlantı kurma gereklilik hissi ne diye? Belki benim kaçırdığım görmediğim bir nokta vardır. Malum akıl akıldan üstündür.[/QUkonumuz sanal ınsanlar dııl tanıstıım bırınn bana karsı sergıledıı tavırlarrr ... soncta bıryle tanısrkende onu tanımıosun zamanla tanısıosun sncta bu bobreklerı calan ve daha fazlasını yapanlarda realden ınsanlar bunun sanalı realı yoktur tabıkıde guven bakımından real sanala gore daha baskındır ..yanı su an ben chatlesıorsam bryle sorunlu ve dışlanmışmıyım kesınlıkle hyr burda sanaldakı ınsanları savunmuorum ama artık real ve sanalın bırbırınden hıcbır farkı olmadıını soluorum yanı gercek hayattanda tanıdıgın ınsan sana herseyı yapablr sanaldanda bnce bu kdr ırdelemeye gerek yok bu konuyu
vengeance her zamanki gibi acımasız, dobra ve haklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?