Ltfen bana yardm edin,yorumlarnz bekliyorum..

sen niye bitiriyorsun ki hemen
ne bu acelen
beklemede aramada
bakalım o ne yapacak
dedim ya o seni merak etsin
yüzyüze görüşmeden önce tavırları nasıldı
sık sık ararmıydı meselaşakkıdı
eskıden cok yakın dııldık ama yuz yuze gorusmeye basladıımızdan ıtıbaraen her gun 1 kere arardı cıkmaya basladık yıne arardı ıste bulusuorus bu cıktıımz gunden berı burdaım surdaım gelıorum dıye o kdr ama buqun tık yok ondan

ne alaka. bir beraberlikte illa erkekmi arar. ortada yok. sende merak ettin. arıyorsun. bundan daha doğal ne var ki.

ne alaka. bir beraberlikte illa erkekmi arar. ortada yok. sende merak ettin. arıyorsun. bundan daha doğal ne var ki.

sımdı aradım nerdeydın dedım butun gun dedm geveledı bıraz ıslerım vardı dedı ndn haber vermdın kntr yoktu dedı o ıstese benı heryerden arar hmm ıyıms dedm smdı eve geldm konusurs dedı bnde hmm ıyı dedım aksam macım var gece konusalm mı dedı bnde sorun dııl ya dedım o da yok smdı konusalm gecede konusurs dedı bnde tmm dedm o da opuorum senı dedı bnde by dedm o da by dedı

çok şüpheli davranıyor. evli olabilir. kız arkadaşı olabilir nişanlı olabilir. sen dikkatli ol bence.

özellikle gece konuşuruz demesi şüpheli herkes yattıktan sonramı demek istedi acaba..

çok şüpheli davranıyor. evli olabilir. kız arkadaşı olabilir nişanlı olabilir. sen dikkatli ol bence.
msnden nasılmıs benım hayatım felan dedı bende en kısa zamanda yuz yuze knsmak ıstıorum senle dedım o da tmm bebegım dedi 10da macı varmıs 12de gelcekmıs eve cok sınrlıym

sorunu olanlar sorunlarının farkında olsa zaten sorunlarına çözüm ararlardı şakkıdı

ayrıca bilimsel gerçekler var, davranış bilimcilerin açıklamaları var sorunlu ve dışlanmış kişilerin chat yaptığına dair, genelemeyi ben yapmıyorum, yapılmış genellemeyi paylaşıyorum daha fazla bilgi için google ve yahoo var.

Hem hala anlamakta çok güçlük çektiğim şeyler var, nasıl güveniyorsunuz tanımadığınız kişilere yarın öbürgün böbreklerinizi yada daha fazlasını kaybetmeniz mi gerek? Yada videolarınızın internette düşmesimi gerek hayıflanmaya başlamanız için. Tanımadığı kişilerden medet umanlar hangi mantığı güdüyor anlamıyorum. Bunun zaten mantıklı bir açıklaması olamaz.

Madem iş mükemmel, sosyal çevre mükemmel :) ozaman tanımadığı ne olduğu belirsiz kişilerle bir bağlantı kurma gereklilik hissi ne diye? Belki benim kaçırdığım görmediğim bir nokta vardır. Malum akıl akıldan üstündür.

vengeance her zamanki gibi acımasız, dobra ve haklı :)

Nette görüşürken tam olarak yüzyüze görüşemediği için daha bi merak ediyordu belki de.. şimdi nasıl olsa (kötü bir tabir ama) cepte olarak gördüğü için sizi nette eski ilgiyi göstermeyebilir..

benim sanal ortamda takılan erkeklere güvenim fazlasıyla eksik olduğu için çok art niyetli yazmış olabilirim bacım, kusura bakma...

ewet sanaldakı ınsanların %90 kesımı gonul eglendırıcek bırını arıo pekı realde tanıdıınız ınsanların ne kdrı bu zamanda gercekten duzqun bır ılıskı ıstıo :) bnce bunuda sorgulamalıyız

canım aynı şey kankamın başına geldi,uzun süre msnde konuştular,sonra buluştular,kankama soğuk davranıyomuş gece geç saatlarde arıyormuş,dedimki dikkatli ol evli olabilir diye ikaz ettim,inanmadı biz birbirimizi çok seviyoruz dedi:1no2:konuştuğu kişide evliymişinsanlara güven olmuyor heleki sanalda tanıştıysan,senin yerinde olsam bırakırım

kankam onu okadar sevdiki hala evlenmedi,çok ağladı çok acı çekti şükür atlattı,dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…