internetten tanımadığın biriyle buluşuyorsun ardından ne hikmetse anında bir elektriklenme oluyor.
Şunu aklından çıkarmaki adam akıllı biri internetten medet ummaz, zaten sosyal çevresi vardır. Ancak sosyal problemler yaşayan kişiler bu yolu tercih eder, kendilerini oldukları gibi topluma kabul ettirememiş kişiler..
Açıkçası internetten kimse saf bir ilişki aramıyor, gönül eğlendirecek yatak arkadaşı arıyor, bunlar ne yazık ki gerçekler..
gece 10 dan sonra eve gittiğinde telefonla konuşabiliyormusun onla... açıyormu rahat rahat isteğin saatte o telefonu..
nasıl bu kadar güvenip de emin olabilirsin ki, doğru düzgün tanımadığın birisi var karşında ve kendini de pek fazla tanıtmak istemiyor sanırım sana (çünkü rahatsızlığını dile getirdiğinde çok ince ayrıntılara takılıyorsun diyip geçiştiriyor), sana fazlaca değer vermiyor da olabilir, işi de, tanımak lazım :sinifsinif:
yahu denise hala arasammı die düşünüyorsun yaa neden bukadar üstüne gidiyorsunkii bırak aramaa erkek kıtlığımı girdid ünyada ondan başka erkek yokmu ne özelliği varkiii ?? kendinde demişsin çabuk bağlanıyorum die DUYGULARINA YENİK DÜŞŞMEEE bence biraz sende umursamaz ol sende yazma üstüne düşme .. neden bizler erkeklerin üstüne düşün çanaklarını kaldırıyoruzkilmaz: boşver kuzum düşme üstüne yazmıyormu yazma o yazdığındada hemen cevap verme işim vardı de, sen onu nasıl merak ediyorsan bırak oda seni merak etsin biraz ve sakın olaki her yaptığını ettiğini bilmesin biraz gizemli ol merak etsin seni denise.. Şimdiden ipleri eline verme derim ,Biliyorum yani tahmin edebiliyorum msn de görünce tutamıyorsun kendini yazıyorsun ve anında cevap gelsin istiyorsun ama biraz sık dişini o yazmadan sen yazma sakın birde böyle dene baktınki olmuyor birgün buluştuğunuzda yüzyüze konuş rahatsızlıklarını belirt isteklerini dile getir, yine ince ayrıntılar derse "Ben buyum sevdiğim kişinin yanımda olmadığı zamanlardada sıcaklığını hissetmek isterim de"opuyorumnanaktan
ben bır ınsana cok zor guvenen bıryım 1 seneye askın konustum sohbet ettıım ınsanı gormek ıstedm o kdr ama tabıkı bı ınsanla sanaldan olmasada tanıssan konussanda ne kdr tanımıssındr kı bende bunu blıorum ama her cıktıımız ınsanada acaba evlı mı dıye yaklasmak ıyı bısey dııl bence ama tabıkı ona guvenmıorum guvensem su an neden bole neden sole dıye sormam zatennnSENİ İDARE ETTİĞİ GİBİ BELKİ Bİ KAÇ KİŞİYİ DAHA İDARE EDİYODUR biZ gerçekte tanıdıklarımıza güvenemiyoruz sendekide ii cesaret sanalda tanıdığın kişiye bukadar güvenebiliyosun evli olup kendini bekar gibi tanıtan kaç yıl ilişki yaşayıp terkedilen çoluk çocuk :bbo:neler gördüm ben bu sitede kendinize değer verin ki değerli olasınız size değer vermeyenleri silip geçin...
;kadınlar mutluyken herseyı toz pembe goruyo ama degılken hersey karabulut ..
sız mutsuz ken sevgılınız ne dese suclu olur..yaranamaz sıze..
belkıde yanınızdadır kalbı aklı sızdedır..
hıssetırmedını hıc tepkı vermeden konusmadan nasıl anlıyosunuz?..
10dan bu yana hıc konsumadık gece msne gırdımı onuda blmıorum beklemedım 12 gıbı cıktm yattım yanı blmıorum ama su an ne yapmalıyım ben arasam mı acba?
şimdi sen bu adamla hiç telefonlaşmıyormusun yani. eğer tel varsa ara bakalım gece 11 de açacakmı. yok açmazsa evli. tel nunu vermemişsede evli
bısey mı oldu acaba dıyede dusunuorum aramıo dıeee... ama eger bısı olmamıssa ve aradıında bı acıklama getırmezse bana ayrılıcamm
ya cok haklısın ama ıste benmde en svemedıım huyum takmam zaten onu merak ettımı felan ona hıssettırmıorum hıc zaten 1 haftalk bı ılıskı toplasan ınsanlar daha yenı ılıskılernde daha heycanlı daha cıvıl cıvıl olrlar bız yabancı gıbıyız mısal bu sabah cok kotuydm hastaneye gıttm onun bundan bıle haberı yok eger yarnda aramazsa onu beklıcek halım yokçok takmışsın sen bu adamı
böyle yaparsan zaten kaçırırsın sen onu
rahat ol banane demesinide bil tatlım
o beni merak etsin diye düşün
sen niye onun için çırpınıyorsun ki
ya cok haklısın ama ıste benmde en svemedıım huyum takmam zaten onu merak ettımı felan ona hıssettırmıorum hıc zaten 1 haftalk bı ılıskı toplasan ınsanlar daha yenı ılıskılernde daha heycanlı daha cıvıl cıvıl olrlar bız yabancı gıbıyız mısal bu sabah cok kotuydm hastaneye gıttm onun bundan bıle haberı yok eger yarnda aramazsa onu beklıcek halım yok
eskıden cok yakın dııldık ama yuz yuze gorusmeye basladıımızdan ıtıbaraen her gun 1 kere arardı cıkmaya basladık yıne arardı ıste bulusuorus bu cıktıımz gunden berı burdaım surdaım gelıorum dıye o kdr ama buqun tık yok ondan
sen niye bitiriyorsun ki hemen
ne bu acelen
beklemede aramada
bakalım o ne yapacak
dedim ya o seni merak etsin
yüzyüze görüşmeden önce tavırları nasıldı
sık sık ararmıydı meselaşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?