Ltfen bana yardm edin,yorumlarnz bekliyorum..

nasıl bu kadar güvenip de emin olabilirsin ki, doğru düzgün tanımadığın birisi var karşında ve kendini de pek fazla tanıtmak istemiyor sanırım sana (çünkü rahatsızlığını dile getirdiğinde çok ince ayrıntılara takılıyorsun diyip geçiştiriyor), sana fazlaca değer vermiyor da olabilir, işi de, tanımak lazım :sinifsinif:

gece 10 dan sonra eve gittiğinde telefonla konuşabiliyormusun onla... açıyormu rahat rahat isteğin saatte o telefonu..

Son düzenleyen: Moderatör:

benim güzel bi işim ve çok şükür sosyal bi çevrem de var ama internetten insanlarla tanıştıım da oldu doğrusu, ben de mi sosyal problem yaşıorum hiç haberim yoktu kaydirigubbakcemile3 böle genellemeler yapmayı doğru bulmuorum..
konu sahibi arkadaşım sen de bence o insanı çok iyi tanımadan güvenme cnm ve böle oturup düşüneceğine aklındaki soruları tek tek sor..

gece 10 dan sonra eve gittiğinde telefonla konuşabiliyormusun onla... açıyormu rahat rahat isteğin saatte o telefonu..

10dan bu yana hıc konsumadık gece msne gırdımı onuda blmıorum beklemedım 12 gıbı cıktm yattım yanı blmıorum ama su an ne yapmalıyım ben arasam mı acba?

ewet dun sorduumda yıne mı bole dıosun bu kdr kafaya takma bunları dıo bana

yahu denise hala arasammı die düşünüyorsun yaa neden bukadar üstüne gidiyorsunkii bırak aramaa erkek kıtlığımı girdid ünyada ondan başka erkek yokmu ne özelliği varkiii ?? kendinde demişsin çabuk bağlanıyorum die DUYGULARINA YENİK DÜŞŞMEEE bence biraz sende umursamaz ol sende yazma üstüne düşme .. neden bizler erkeklerin üstüne düşün çanaklarını kaldırıyoruzkilmaz: boşver kuzum düşme üstüne yazmıyormu yazma o yazdığındada hemen cevap verme işim vardı de, sen onu nasıl merak ediyorsan bırak oda seni merak etsin biraz ve sakın olaki her yaptığını ettiğini bilmesin biraz gizemli ol merak etsin seni denise.. Şimdiden ipleri eline verme derim ,Biliyorum yani tahmin edebiliyorum msn de görünce tutamıyorsun kendini yazıyorsun ve anında cevap gelsin istiyorsun ama biraz sık dişini o yazmadan sen yazma sakın birde böyle dene baktınki olmuyor birgün buluştuğunuzda yüzyüze konuş rahatsızlıklarını belirt isteklerini dile getir, yine ince ayrıntılar derse "Ben buyum sevdiğim kişinin yanımda olmadığı zamanlardada sıcaklığını hissetmek isterim de"opuyorumnanaktan

cok guzel soledın canım evet haklısın erkek kıtlıı yok bu dunyada tabıkıde ama benm ısteım gercek olan sevgıyı bulmak yoksa erkekten bol ne varkı yanmdayken o sıcak cana yakın gozu benden bska bısı gormeyen ınsan yanmdan uzaklastktan snra bırden yabancı gıbı oluooo sdce canım hayatm felan yazıo msnde ara sıra o kdr su an kendımı yıorum ewet ama senın gıbı yapıcam sncta ben sevdıım ınsanın uzerıne dusen ona karsı sıcaklıımı her yerde gosteren bırıyım benm bı eksıgım yok kaybeden ben olmam haklısın aramıcam aklna gelırsem ararsa o zmn cvbını verırımsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ben bır ınsana cok zor guvenen bıryım 1 seneye askın konustum sohbet ettıım ınsanı gormek ıstedm o kdr ama tabıkı bı ınsanla sanaldan olmasada tanıssan konussanda ne kdr tanımıssındr kı bende bunu blıorum ama her cıktıımız ınsanada acaba evlı mı dıye yaklasmak ıyı bısey dııl bence ama tabıkı ona guvenmıorum guvensem su an neden bole neden sole dıye sormam zatennn

;

yoo ben gayet mtluyumm sncta sevdıım ınsan tum gun benı aramıosaaa ne yaptıımı merak etmıosaa sdce yanmda bana yakınsaaa o zaman hıc yanından ayrılmamam gerekır ole ınsanlar var kı yanında olmadıında daha fazla ılgı gosterıolar kı yanında olduunu hıssettrsınn konustuumda ıse cok ayrıntılara gırıosun ole bole dıo

10dan bu yana hıc konsumadık gece msne gırdımı onuda blmıorum beklemedım 12 gıbı cıktm yattım yanı blmıorum ama su an ne yapmalıyım ben arasam mı acba?

şimdi sen bu adamla hiç telefonlaşmıyormusun yani. eğer tel varsa ara bakalım gece 11 de açacakmı. yok açmazsa evli. tel nunu vermemişsede evli

şimdi sen bu adamla hiç telefonlaşmıyormusun yani. eğer tel varsa ara bakalım gece 11 de açacakmı. yok açmazsa evli. tel nunu vermemişsede evli

ya hyr tabıkıde her gun arayan bırı normalde bırı her gun konusuorusss ama buqun hıc ne aradı hıc sormadıı onu dıorum saat 8e gelıo ses yok beyfendıden

onun aramasından bahsetmiyorum. sen istediğin saatte onu arayabiliyormusun. mesela 23 24 de..hiç aradınmı.

bısey mı oldu acaba dıyede dusunuorum aramıo dıeee... ama eger bısı olmamıssa ve aradıında bı acıklama getırmezse bana ayrılıcamm

çok fazla kafana takma bence
kafana takacak kadarda tanımıyorsun bu insanı
birde şu var butür yolla tanışılmış aşklara çok fazla güvenme bence
belki adam evli barklı nerden biliyorsun kiiiiii.........

çok takmışsın sen bu adamı
böyle yaparsan zaten kaçırırsın sen onu
rahat ol banane demesinide bil tatlım
o beni merak etsin diye düşün
sen niye onun için çırpınıyorsun ki

çok takmışsın sen bu adamı
böyle yaparsan zaten kaçırırsın sen onu
rahat ol banane demesinide bil tatlım
o beni merak etsin diye düşün
sen niye onun için çırpınıyorsun ki
ya cok haklısın ama ıste benmde en svemedıım huyum takmam zaten onu merak ettımı felan ona hıssettırmıorum hıc zaten 1 haftalk bı ılıskı toplasan ınsanlar daha yenı ılıskılernde daha heycanlı daha cıvıl cıvıl olrlar bız yabancı gıbıyız mısal bu sabah cok kotuydm hastaneye gıttm onun bundan bıle haberı yok eger yarnda aramazsa onu beklıcek halım yok

sen niye bitiriyorsun ki hemen
ne bu acelen
beklemede aramada
bakalım o ne yapacak
dedim ya o seni merak etsin
yüzyüze görüşmeden önce tavırları nasıldı
sık sık ararmıydı meselaşakkıdı

sen niye bitiriyorsun ki hemen
ne bu acelen
beklemede aramada
bakalım o ne yapacak
dedim ya o seni merak etsin
yüzyüze görüşmeden önce tavırları nasıldı
sık sık ararmıydı meselaşakkıdı
eskıden cok yakın dııldık ama yuz yuze gorusmeye basladıımızdan ıtıbaraen her gun 1 kere arardı cıkmaya basladık yıne arardı ıste bulusuorus bu cıktıımz gunden berı burdaım surdaım gelıorum dıye o kdr ama buqun tık yok ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…