Ltfen bana yardm edin,yorumlarnz bekliyorum..

Hala bu iki yüzlü kişiyle neden iletişim kurmak istiyorsun ki,lütfen çevrenden sana uygun birini bul ve bu sayfa kapansın, inan farkı hissedeceksin, gerçek sevilmeyi gerçek ilgi ve alakayıda göreceksin.

Haklısınn canım bosa bı caba hala ben haklıyım dıyen bırınden ne beklenırkı

bence biraz acele ediyorsun tatlım.birbirinize zaman tanıyın. sonuçta düne kadar hayatlarınızda yoktunuz birbirinizin.. birden öyle her an konuşalım, her an nerde napıyo bilelim olmaz. zamanla gelişir alışırısınız birbirinizin günlük rutinlerine, rutinleriniz oluşur. Hem belki o ağırdan alan bir insandır, ya da ilişki anlayışı böyledir. Bi de not; erkekler çok fazla arayan kızlardan kaçarlar.
Cool takıl, kendine güvendiğini göster ve üzerine düşme. Arayan o olsun.

Haklısın canım önerilerin için cok sagol...

şekerim daha çok yeni,birbirinizi tanımak için zamana bırakmalısın bence.tuana'ya katılıyorum,çok arama öyle,sen de kendini ağırdan sat.hatta aradığında uzun uzun çalsın,geç aç ya da açma.daha sonra arasın kusura bakma duymamışım falan dersin.çok ilgili gibi durma.buluşma ayarlayacağınız zaman biraz mırın kırın et,bi saat we yer söylediğinde ayarlamaya çalışırım de.sonradan msj atarsın ok,buluşalım dersin.gör bak kim kimi arıyor,soruyor kaydirigubbakcemile3

sanal ilişkileri pek cazip bulmuyorum bn nedense yani göz göze bakmayınca el ele tutuşmayınca ilişkimi olurmuş ..... o yüzden de takma kafana bukadar ilgilenmiyosa ... sanalda aşka başlamak uzun süre takılmak sonra birbirinizi görmeniz çok tuaf ...

Şoktayımmmmmmmmmmmmmm..!! bu sevglm bı kız arkdsmla knstu bnm hakkmda knsmuslar ve bı sevglm cok cocukca davranıo cıkmaya baslamadan cok olgundu sımdı ole dııll.. ıste benı tasıması ortamıma ayak uydurması lazımmışta aklımda ayrılık var ama zamana bıraktım mucadele edıcem felan gıbı sozlerrrr solemıssssssssssssssssss yazıl dıorum bıttıı..!

ay kendisi çok mu olgunmuş. kendi davranışlarına baksın önce. ayrıca o kim ki senin onu taşıman lazımmış ortamına ayak uydurman lazımmış. laflara bak. sanırsın ki kıvanç tatlıtuğ.

aaa deli mi ne bu çocuk bee.hiç takma canım,onu rencide edici sözler söyleyerek ayrıl bence.içine otursun söyleyeceğin laflar kaydirigubbakcemile3

Of ne diye uğraşıyosun ki ya böyle bi insanla, sen kendine yakıştırıyo musun onu?

ay kendisi çok mu olgunmuş. kendi davranışlarına baksın önce. ayrıca o kim ki senin onu taşıman lazımmış ortamına ayak uydurman lazımmış. laflara bak. sanırsın ki kıvanç tatlıtuğ.

olgun bı ınsan saten onun sergıledıı tavırları yapmazdı dıorum ya kendını cok onemsıyor beyfendii:mymeka:

Bıttı kızlar aradımmm bıttı dedım ıstemıyorum dedımmm o daa neden felan dedi nerden cıktı dedı bende oyle olmasını ıstıyorum dedi snra msne gel dedi zaten msndeydii ben ona msne gelnce yaz bana dedim msndeydi ve yazmıyoduu ve soledım duyduklarım ve bole bı ılıskı ıstemdıgım ıcın bıttı dedim o da arkadaşını ve seni alkışlıyorum dedi sildi engelledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…