Ltfen bana yardm edin,yorumlarnz bekliyorum..

şimdiden seni üzen biri için kalbini fazla yorma emin ol ilerde pişmanlıgını çok büyük yaşarsın tavrını koy tabi bu bnm şahsi fikrim kendin için en iyisini yine kendin bilirsin

aradım kızlar onu ve bana ne desın karsı taraftayım snra ok kapıorum dedım o da gorusucektık dııl mı dedı bana ınanabılıomusunuz yrın goruselım meltem dedı bende artık gorusmek ıstemıorum hayatımdan cıkardım senı dedım o da nasl bole bı karara vardın tek basına dedı ben ole ıstedım dedım o da vayyy dedı ve aksama konusurz burda senı bozmak ıstemıorum dedı ve suratına kapadım telı cok sınırlıyımm ve ona ock gusel bı ıletı attım BITTII..!!

hımm beyfendı sımdı mı tek basına su bu seklınde dıye konusuyor
o zaman ılıskı yasandıgı zamanlarda ılıskısıne sahıp cıkacaktı
ne bılıyım tatlım zaten baska biri olmasa da bu cocuk senı uzerdı

Kendine güvenen adamın sanalda ne işi var be yavrum erkeklerin ellerinde her türlü imkan var gece gündüz dışardalar kısıtlayanları yok gerçek bi ilişki isteseler gerçek kişiler bulurlar, boşveeeer ve koyver gitsin sanaldan sevgili olmaz

aynen oylee bana gelmıs tek basına mı karar verıosun neden bole sole dıo bıde bu erkek mılltı ne kdr utanmaz yaa karsıdayım dıo bıde ustelık dogruya buqun buluscaktık dıo bu kdr olmaz yaa herseyden tıksınıorum artıkk cok salagım cokk

aman aman uzkalaş yol yakınken...sevgisi falan yok ki uğraşı yok....her erkek yanında yılışır ilgilenir çıkar için olabilir bu...

geçmiş olsun cnm sakın sinirini yıpratma aman ha değmez böle bi adama. şansına güven bence bunu denemen iyi oldu bi yerde hiç yoktan bi tecrübe yaşadın fazlada ileri gitmedin hem tam tadında oldu bence.

geçmiş olsun cnm sakın sinirini yıpratma aman ha değmez böle bi adama. şansına güven bence bunu denemen iyi oldu bi yerde hiç yoktan bi tecrübe yaşadın fazlada ileri gitmedin hem tam tadında oldu bence.

dun gece kuzenıme sormus denıse nerde denıseye noluo dıeeeee kuzenmde cok merak edıosan msj cek demş..ama bısı gelmedı sdce gece 1e yakın bırı aradı benı yatıodum o sırada

cnm boşver artık onu sil msnenden hatta gerekirse yeni msn al ulaşamasın sana gizli numaralara özellikle cvp verme o şimdi takılır senin peşine

Kızlar noldu buqun msn acıkken tahmın etmedıım bı sekılde o yazdı bı msnını sılmıstm dıgerını sılmemıstım ısmımızın yazılı olduu msnı acmıs cnm nbr yazdı ıyı dedım basladı yazmaya ıste sana yalan mı soledım aldattım mı her aksam yanına gelıodum 1 aksam gelmedım bole mı oldu paran varm ı soruomusun sıkıntın var mı soruomusun ben bu kdr serefsız olduumu blmıodum geleceımız ııcn planlar yapıodum(acıtasyon) bısıler yazdı snra ben yazdm benı yanls tanımıssın paranın bu aralar olmadıını sıkıntın olduunu bıldıım halde gelmedıın ıcın senden mı ayrıldm cok yanls ben sdce ınsan bı haber verır sevdııne gelemıcem dıye onada tamam derdım ama sen aradıımda o kdr sakındın kı karsıdayım dogruya yanınagelcektım onu bıle unutmussun bu kdr mı deger verdın bana dedım cok sey yazdm kızlar o da hersey ıcın sagol felan dedı guzel ınsan aeo dedi bana bnde sende sagol dedım ole kapandı konu kuzenım yazmıs ona napıosun dıye
IYI DEGILIM

KONUSCAK DURUMDAA DEGILIM

CANIM
:
KUSURA BAKMA

sunu yazmış kızlar ben elımden gelenıyaptım sızede yazıodum ama o bılemedı degerımı sayfa kapandı onum acık hayırlısı...

internet bagımlısı olabilir.netten kopamıyodur.arada da size yazıyodur niyeti ciddi gibi gelmedi

hayırlısı olsun:teselli:

Buqun hıc konusmadık zaten ayrıldık artık kabullenmek lazım duygusal bırı olrk yasadıım kısada olsa cou seyı unutamıorum hemen kendımı ya su anda basksyla felan dıye dusunerek yıpratıorummm

bılmıyorum ki canım
eger saglam duracagım duygu somurulerıne kanmıcam dıosan gorus
ama ne olursa olsun yumusayacak olsan bıle bıraz nazlan

Hala bu iki yüzlü kişiyle neden iletişim kurmak istiyorsun ki,lütfen çevrenden sana uygun birini bul ve bu sayfa kapansın, inan farkı hissedeceksin, gerçek sevilmeyi gerçek ilgi ve alakayıda göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…