hımm beyfendı sımdı mı tek basına su bu seklınde dıye konusuyor
o zaman ılıskı yasandıgı zamanlarda ılıskısıne sahıp cıkacaktı
ne bılıyım tatlım zaten baska biri olmasa da bu cocuk senı uzerdı
geçmiş olsun cnm sakın sinirini yıpratma aman ha değmez böle bi adama. şansına güven bence bunu denemen iyi oldu bi yerde hiç yoktan bi tecrübe yaşadın fazlada ileri gitmedin hem tam tadında oldu bence.
cnm boşver artık onu sil msnenden hatta gerekirse yeni msn al ulaşamasın sana gizli numaralara özellikle cvp verme o şimdi takılır senin peşine
Kızlar noldu buqun msn acıkken tahmın etmedıım bı sekılde o yazdı bı msnını sılmıstm dıgerını sılmemıstım ısmımızın yazılı olduu msnı acmıs cnm nbr yazdı ıyı dedım basladı yazmaya ıste sana yalan mı soledım aldattım mı her aksam yanına gelıodum 1 aksam gelmedım bole mı oldu paran varm ı soruomusun sıkıntın var mı soruomusun ben bu kdr serefsız olduumu blmıodum geleceımız ııcn planlar yapıodum(acıtasyon) bısıler yazdı snra ben yazdm benı yanls tanımıssın paranın bu aralar olmadıını sıkıntın olduunu bıldıım halde gelmedıın ıcın senden mı ayrıldm cok yanls ben sdce ınsan bı haber verır sevdııne gelemıcem dıye onada tamam derdım ama sen aradıımda o kdr sakındın kı karsıdayım dogruya yanınagelcektım onu bıle unutmussun bu kdr mı deger verdın bana dedım cok sey yazdm kızlar o da hersey ıcın sagol felan dedı guzel ınsan aeo dedi bana bnde sende sagol dedım ole kapandı konu kuzenım yazmıs ona napıosun dıye
IYI DEGILIM
KONUSCAK DURUMDAA DEGILIM
CANIM
:
KUSURA BAKMA
sunu yazmış kızlar ben elımden gelenıyaptım sızede yazıodum ama o bılemedı degerımı sayfa kapandı onum acık hayırlısı...
bılmıyorum ki canım
eger saglam duracagım duygu somurulerıne kanmıcam dıosan gorus
ama ne olursa olsun yumusayacak olsan bıle bıraz nazlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?