Msnden bulduğunuza göre birbirinizi,msm de ayrılmak için idealdir..Yaaa cok sınırlıyım buqun bende onun gıbı ondan bı haber dısarı cıktım aksam geldm nerdeydın felan dedı moralı bozktu bende ıste arkadaşlarla gezdim dedim bıraz moralı bozuldu snraa bende maca gıtcem dedıı(yalan) smdı cıkıcam hava alcam dedı felan snra 15 dk konustuk bende dısarı cıkıcam dedım o da nereye felan dedı arkadasla cıkıcaz felan dedim snra 5 dk sonra hadı bebegım ben cıkıyorum dedı ok felan dedık cıktık snra baska bı msnden ona yazdm hala ordaydı 1 saat oldu cıkmadı cevrımdısıyım goruorum bu kdr yalan olmaz yarın yanıma gelıcek bıtırcem yuz yuze bıtırsem mı yoksa msnden dırek bıttı mı yazsamm
Msnden bulduğunuza göre birbirinizi,msm de ayrılmak için idealdir..
Ne gerek var yüzyüze görüşmeye,salla gitsin,hatta iletine yaz :teselli:
ben yuz ıfadesını merak edıodum o kdr yalan soledı smdı cevabı ne olcak tum bunlara gore sncta msnde knstuk ama gercek hayata artık ondn
Yaaa cok sınırlıyım buqun bende onun gıbı ondan bı haber dısarı cıktım aksam geldm nerdeydın felan dedı moralı bozktu bende ıste arkadaşlarla gezdim dedim bıraz moralı bozuldu snraa bende maca gıtcem dedıı(yalan) smdı cıkıcam hava alcam dedı felan snra 15 dk konustuk bende dısarı cıkıcam dedım o da nereye felan dedı arkadasla cıkıcaz felan dedim snra 5 dk sonra hadı bebegım ben cıkıyorum dedı ok felan dedık cıktık snra baska bı msnden ona yazdm hala ordaydı 1 saat oldu cıkmadı cevrımdısıyım goruorum bu kdr yalan olmaz yarın yanıma gelıcek bıtırcem yuz yuze bıtırsem mı yoksa msnden dırek bıttı mı yazsamm
şimdiden ilgisiz sonunu düşünemiyorum biz kızlar ilgisizliğe pek gelemeyiz çok canın yanmadan bırakabiliosan bırak derim kaydirigubbakcemile5
bence görüşmeye gerek yok salla gitsin arkadasım hiçte kafa yormaya gerek yok
ayrılıyorum diye konuşma yapman bile gereksiz bu adamla.
ancak yaparsın tabii. dışarıdan martaval okumak kolay geliyor bana.
onun msninde başka kızlar da vardır kesin.
sana zaman ayıramıyordur.
hem üçüncü günde adamın yalanını yakalamışsın.
umarım değer veren birini bulursun sana canım.
Bız daha yenı cıftız yenı cıftlerın daha heycanlı olması gerekırken bız cok monoton yasıyoruss bı arkdmzn dedıı gıbı gecmısınde cok kısıye deger vermıs ve bana verecegı bı deger bı heyecanı yok yanmdayken ıyı yanmdan gıttıkten snra yabancılasan bır ınsanla ne yapabılırım kı ben Hıcbırsey..!! Umarım bırlıkte olduun kısıyle hayatın boyunce mutlu olursun canım...opuyorumnanaktanbutun sayfaları okudum..
evli gibi geldi bana arkadaslarında dediği gibi.. ayrıca yazdıklarınızdan yola çıkarak sadec gonul eglendiriyor baska bişey değil ciddi olsaydı boyle olmazdı sanırım...
son olarak netten adam çıkmaz dıyenlere bir lafım olacak..
ben aşkımla netten tanısıp nikahımız oldu 26gun sonrada dugunumuz olacak.. bunun sosyal cevre vs ilgisi olmadıgı dusunuyorum..
madem sosyal cevre olayına takıldınız sizin KK da ne işiniz var ??
konu sahıbı arkadasım eger ciddi olsaydı ben bızım yasadıklarımızdan yola çıkarak yazıyorum (tabıkı herkesın ilişkısı br olmaz) farklı sehırlerdeydık yanıma gelırdı haftasonları 22 saatlık yoldan.. gunduzlerı gorusz eve geldıgımızde aksamları msnde konusurduk.. konus konus laf biter bırlıkte oyun oynardık netten.. msnyı kapatır sabaha kadar telde konusurduk.. gunduz olunca sabırsızlıkla bulusmak için önce msjlar cekılır sonrada sankı hiç gorusmemiş gibi sarılırdık :asigim:
ah ahh her anın tadı farklı oluyor işte :1rolleyes:
Ya cıldırcam kendıme cok kızıorum dun gece 2 de buqun yuz yuze konusalım sorunlarımızı dedi buqun msne gırdı 3 saat msndeydı bırsey yazmadı ve cıkmıs su saate kdr tık yok bıde aksam yanına gelıcem demıstı smdı arayp bı guzel agzıma gelenı soylesem mı yoksa onun aramasını bekleyıp o zmn mı cvbımı versem bılmıorum ama cok sınırlı olduum su an kesinn!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?