Ltfen yardm edin

Fazla ıyısın cnm ya bu kadarda deĞıl sen de kaprıs yap bırazda aynı evde ama ılgılenme bakımlı ol etrafında gezın ama pas verme
sen hemen gemılerı suya ındırıyosun

dilarem dikkatimi çekti kadelen57 verdiği mesajı eleştirmişsin.
bence kardelenin de bizimle ortak fikirleri var, adamın yaptıklarını onaylamadığı belli.
sadece arkadaşımızı sakinleştirmek teselli vermek adına olaya ılımlı yaklaşmaya çalışmış.biz ne dersek diyelim zaten en doğru kararı konu sahibi verecektir.
ayrıca buraya bir konu açılmışsa kerkes fikrini söylemekte özgürdür. kendi fikrimiz olmadığı halde çoğunluğun peşinden gitmek onaylamak zorunda değiliz.onaylarsakta dürüstçe olmaz. sengözlerimebaksanab

ilay 78 teşekkür ederim beni anladığın için ben sadece arkadaşımıza teselli vermek istedim amacım kimseye kabalık ve sayğısızlık yapmak deyildi arkadaşlar yanlış anladı galiba Çok üzgünüm çoook

üzülmene gerek yok canım :teselli: burada herkes fikrini söylüyor. önemli olan sessizimm arkadaşımıza yardımcı olmak ayrıca isteyen isteği gibi anlasın.yerimseniben

teşekür ederim canım sizin gibi anlayışlı ve aydın insanlara ihtiyacımız var baksana canım konuyu bırakıp bana yöneldiler yazık çok yazık

Son düzenleme:

Sen farkında mısın ilay,bir insanın bir konuda kırk tane ayrı fikri olursa,elbet bir tanesi kesişecektir bizim düşüncelerimizle..
Önemli olan sağlam fikirlerle yardımcı olabilmek konu sahibine,bir öyle bir böyle yol göstererek değil
Bilmem anlatabildim mi

valla işiniz gücünüz var.. neden bu kadar aciz davranabiliyorsunuz şaşırıyorum.. onurum bu kadar çiğnense aşkımdan ölsem arkama dönüp bakmaz çeker giderim...

teşekür ederim canım sizin gibi anlayışlı ve aydın insanlara ihtiyacımız var baksana canım konuyu bırakıp bana yöneldiler yazık çok yazık

Şimdi biz sizin yorumlarınızı kabul etmeyip,cevap yazdık diye aydın ve anlayışlı değil miyiz.lmaz:.
ilginç

Kardelen seninle alıp veremediğim ne olabilir,bir düşün,adını ilk defa görüyorum.Ben sadece kendi çelişen fikirlerini sana gösterdim.Kabalık ve saygısızlık yaptığını da söylemedim ve hatta düşünmedim.Sanırım yazdıklarını baştan okursan,çelişkilerini sen de farkedeceksin.Lütfen oku,dediğimin arkasındayım de.Ben de sana sorayım:Hangisinin

ben yazdıklarımın farkındayım ne yazık ki her kadının başına benzeri şeyler geliyor benim amacım kızımıza sabır tavsiye etmek teselli vermekti bir büyük olarak ve biz büyükler her zaman yapıcı olmak zorundadır isteyen kabul eder isteyen etmez bana böyle laf yetiştirip durmayın

pardon ama şakamısın sen...biz kadınlar deneme tahtasımıyız ...ne o öyle ne kadar susabileceksin bakalım...çekip gitsen hiç bir şey hissetmem...vs...vs....biz kadınız insanız koskoca adamın tiriplerini çekmekten daha önemli işlerimiz var bizim....şe.....zin birisi komplex yapsın diye niye ben üzüleyim niye ağlıyayım

tamam.. kadın ..erkek ...bazen eşlerimize küseriz ...ama bu küsmek değil...yerdeki hamam böceğinin kafasını ezer gibi ezmek istiyor...bak kardeşim ...biz sonuca göre fikirlerimizi yazdık...sonuç şudur bu ilişkinin içinde..hakaret var...aldatma var tek kişilik sadece kendinden veren bir kadın var en önemlisi.....tek kanatlı kuş uçmaz..ne diyelim yani..(.hadi kardeşim sen bir çocuk yap ortada problem mroblem kalmaz )mı? diyelim..

Kızlar bence aranızda polemık yapmayın
bu olay Öyle yap bÖyle yap demekle olmuyor
allah kolaylık versın
ama bırbırımızı kırmayalım sadece dÜŞÜncemızı paylaŞalım lÜtfen

cahil kim . bizler mi?
bize mi diyorsunuz siz bunu?

bir de kimseye hakaret edemezsiniz. kelimelerinize dikkat edin .

oh oh maşallah ..önce türkçe öğretmeni oldun ...sonrada ...psikolog...karrrrdeşim...benim yazım gayet açık.....olayı kişiselleştirip ne güzel saldırıyorsun......bir yazıyla her şeyime ..evliliğime çocukluğuma ne çabuk anlattın öyle
tamam o zaman ..bende seni ele alayım...sende kocası tarafından o kadar ezilmişsinki ..artık herşeyine katlanır hale gelmişsin

pessss
bu erkekler senin gibi onur gurur kavramlarından habersiz,sadakat kavramının sadece kadınlara ait bir özelliği sanan kadınlar yüzünden bu halde
ah canım benim sen çok pozitifsin değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…