• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen yardm edin

yalnzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
82
1
86
37
Diğer
yardımımıza fıkırlerınıze o kadar cok ıhtıyacım var kı.nısanıma 6 ay var ve sevgılımın benı aldattıgını ogrendım 2 gun once. msn ınde konustukları kayıt olmus onları okudum. 3 gun boyunca konusmamıstık o zaman yaptım dıyor. kızla kahveler ıcmeler bulsmalar tanısmalar... hıc kımseye dokunmadım dese de ınanmıyorum artık. dokunmamak tabı kı onu haklı cıkarmaz... o kadar kotu oldm kı su an ölü gezen bı et yığınıyım...ne yapacagımı bılmıyorum ozur dılıo yaptgım cok buyuk bı hataydı telafı ededecegım bı sans ver dıyo. aıleme soyleyemedım daha. annesını ve babasını aradım ogullarının yaptıklarını anlattım basta ınanmadılar sonra ınandılar. hemen karar verme dusun dıyorlar su an ofkelısın dıyorlar. ben annemlle kanlı bıcaklı olmustum o ınsan ıcın. anem pek gonullu degıldı cunku. ben onun ıcın sevdıgım kısıleri karşıma aldım o benı yarı yolda bıraktı o kadar acıyor kı canım. ne yapacagımı bılmıyorum. ınsanlar sordugun da ya da konu acıldıgında sevgılın senı aldatsa ne yaparsın dedıklerınde hıc dusunmeden bıtırırım derdım basıma gelınce anlıyorum hemen kestırılıp atılamadıgını.su an ondan o kadar ıgrenıyorum kı.hala ofkelıyım ona karsı. ama zaman gecıp ofkem azaldıgında onu özlemekten korkuyorum...bırleşsem de asla unutamayacagımı da bılıyorum ama o benım ılk cıktıgım kışıydi... lutfen yardım edın kafayı yemek uzereyım :gitme:mafoldumbenmafoldumben

Cnm yapılan en bÜyÜk yanlıŞlık sevgılı ıÇın aılenle aranı bozmak olmuŞ
bak en ufak bıŞeyde sevgılı bırakıp gıdebılıyo aılenın onca yıllık emeklerı var bunları keŞke gÖzardı etmeyıp bÜyÜk sÖzÜ dınleseydın.bence ılk sevgılın olduĞundan bu kadar aĞır gelıyo
mantıĞını Ön plana koy ve 3 gÜn kÜstÜnÜz dıye bÖle yaparsa evlenınce kÜsersenız hemen baŞkasının kollarına mı gıdecek.mantıklı dÜŞÜn ve bı baŞkası ıÇın kendnı bve aılenı bu kadar Üzme bı gÜn gerı bakacaksın ve saÇma gelecek ÇÜnkıı

Nerde trak orda birak güzelim....:olmaz:

Bu olay her zaman sende güvensizlik birakacak....güven olmayan yerde saglikli bir evlilik olamaz!:hulya:

Iyi düsün....ben olsam aninda koyardim yüzügü eline....yarin öbür gün evlendigindede böyle bir serefsizlik yaparsa bu kolay siyrilamasin bu isten:kahve:

Ben bu erkekleri anlayamıyorum maalesef...
hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin,tavrınızı alın...
3 gün sizile konuşmamış,hemen başkalarıyla boşluğu doldurmuş,
peki evlendikten sonra ,diyelim ki küstünüz,konuşmuyorsunuz,
peki o zaman da aynısını yapar mı acaba..??
temeli çok sağlam olsun ilişkinizin...
güven en başta...

konunuz içerik nedeniyle;
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz-f351/
bölümüne taşınacaktır...
sevgiler...

nişanına 6 ay olduğuna göre hiçbişey kaybetmedin....

salla gitsin ne hayır bekliyosunki hala?

3 günlük bir kırılganlıkta bunu yaptığına inanamıyorum.
Gerçekten şu ailelerimizin bir bildiği var ki karşı çıkıyorlar..
Keşke Onun gibi biri için aileni karşına almasaydın.
Ama adı üstünde nişanlılık dönemi.. fazla geç kalmadan göstermiş yüzünü sana.

nişanın hala olmadığı için şanslısın.herkes 2.şansı haketmez aldatan biri hele hiç haketmez aldatmanın bahanesi olmaz eğer seni aldatıcak vicdana sahipse bunu tekrar yapma olasılığı çok yüksek.herşeyden önce sende güven eksikliği olucak herşeyden şüphelenir hale geliceksin iyi düşün ilişkinizde hiç bişey eskisi gibi olmıycak

Offff... Resmen kendim yaşamış gibi oldum goncacım sen anlatınca...!
:1no2:
Çok zor be güzelim, ama biliyor musun sen çooook şanslısın...
Şanslısın ki, evlenmeden bu aldatma mevzularını öğrendin.
Şansının kıymetini bil tatlım... Ne yapacağına gelince, anne-baba kardeş paylaşılıyor ama eş asla...
Aldatmak mevzusu çok ciddi mevzu.
Ben büyük konuşmuyorum bunu üstüne basa basa söylüyorum:
Aldatmanın tedavisi yoktur ne zaman ne başka şey...
Gene de sen bilirsin tatlım...
:1hug:

yalnız ben o kadar şanslı olduğumu düşünmüyorum.... bunu kimseye söyleyemiyorum ne aıleme ne sevdıklerıme ne arkadaslarıma...ben o ınsanın her dedıgını yaptım her ıstedıgını verdım. kendımden iğrenerek söylemek zorundayım kı ben ona kendımdekı en degerlı seyı verdım. bekaretımi... bu yuzden ben onun elıne mahkumum... kalakaldım ortada bı basıma... ne yapacagım sımdı... herseyımı ayaklar altına alarak ona gerı mı donmelıyım sırf kızlık yuzunden. yoksa ılerde baska bı ınsanla evlendgımde ona tecavuze ugradım deyıp yalan soyleyıp o ınsanla hayatımı yalan uzerıne mı kurmalıyım...bunları su an aglayarak yazıyorum ve kendımden tıksınıyorum kaldım mı bı basıma ne yapacagım kıme gıdıp ne dıyecegım... sırf bu yuzden onunla evlenıp bosanmalı mıyım yoksa sırf adım cıkmasın dıye ... ne olur bı akıl verın cok caresızım mafoldumben:gitme: mafoldumben

canım ne denmeli bilmiyorum sevmişsin nişanlanmışsın.ama nolursa olsun bi aldatılma var ortada.bekaret mevzusuna gelince onunla birlikte oldun diye ona mecbur falan değilsin.
sanırım o da senin gibi düşünüyodur bu kız bana mecbur naparsam yapıyım benden ayrılamaz diye düşünüyodur.
yerinde olsam ona bu düşüncesinin yanlış olduğunu gösterir ve nişanı atardım.
hakkında hayırlısını diliyorum.

Bekaretini verdin diye hayatını da mı vereceksin. Bu zar kadınların tapusu mu? ışte böyle hissettirip ver elini başka kadınlar nasılsa bana ait. Ama işte erkekler böyle düşünmekte haklı sanırım. Baksana sen de aynı şeyi yazmışsın onun oldum ne demek onun oldum. Onun olduysan başkasının da olursun. sen kimseye ait değilsin ayrıl gitsin. ne hali varsa görsün.

Tecavüze uğradım diye de kandırma kimseyi, sonra insanlar gerçekten tecavüze uğrayanlara inanmıyor bu yalanlar yüzünden

ya ona mecbur olduğunu hissedip mutsuz bir hayat yaşamayı tercih mi edersin? sürekli acaba beni aldattı mı, hayatında şu an başka biri var mı diye düşünmek mi istiyorsun tüm evliliğin boyunca? sen kimseye söylemezsen millet nerden bilecek de senin adını çıkartacak?

iyice düşün taşın canım, ya onunla birlikte paranoyak bir hayat ya da iyisiyle kötüsüyle herşeyi göğüslemeyi kabul ettiğin bir hayat. eğer affetmeyi düşünürsen de, şu bekaret mevsuzu yüzünden değil, onu çok sevdiğin için olsun lütfen. böylece daha az pişman olursun eğer yaptığın yanlışsa.

bnece kendinden iğrenilicek bir durum yok ortada , ortak duygular sonucu birlikte olmuşsun senin karşındakinin kendinden iğrenmesi gerekiyor bence seninle nişanlı olduğu halde başka insanlrla görüşme ihtiyacı duyduğu için , bence ikinci şans verme böyle durumlarda alışkanlık yapacağı düşüncesindeyim ki şimdi evli değilsin ozman hiç bir yere kıpırdayamıyacağını düşünerek bazı şeylerin dozajını artıracağı fikrindeyim,
he ilerde tekrar evlenme planları yaparsan bence karşındaki insanı kandırma , ve yalan üzerine bir yaşam ne kadar sürdülebilir sorarım sana, oldu evlendin eski nişanlın çıktı biyerde bir patavatsızlık yaptı( dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur) o zaman karşındakinin yerine koy kendini......

Ya kızlık nedir ki?
:1no2:
Saçmalama lütfen aklını başına devşirrrr....
:teselli:
ınsan hayatı zar üstüne bağlı değil...
a.s
Öncelikle kendini toparla zaman iste erkek arkadaşından. Enine boyuna düşün.
Aldatmayı kaldırabilecek misin?
Kaldırsan bile unutabilecek misin?
Hislerin nedir?
Bunları düşün taşın sonra karar ver.
Hayatını bir hiç için kaydırma...
Sen hata yapmadın!!!
Severek isteyerek beraberlik yaşadın bundan mutsuz olma lütfen...
:teselli:

yalnız ben o kadar şanslı olduğumu düşünmüyorum.... bunu kimseye söyleyemiyorum ne aıleme ne sevdıklerıme ne arkadaslarıma...ben o ınsanın her dedıgını yaptım her ıstedıgını verdım. kendımden iğrenerek söylemek zorundayım kı ben ona kendımdekı en degerlı seyı verdım. bekaretımi... bu yuzden ben onun elıne mahkumum... kalakaldım ortada bı basıma... ne yapacagım sımdı... herseyımı ayaklar altına alarak ona gerı mı donmelıyım sırf kızlık yuzunden. yoksa ılerde baska bı ınsanla evlendgımde ona tecavuze ugradım deyıp yalan soyleyıp o ınsanla hayatımı yalan uzerıne mı kurmalıyım...bunları su an aglayarak yazıyorum ve kendımden tıksınıyorum kaldım mı bı basıma ne yapacagım kıme gıdıp ne dıyecegım... sırf bu yuzden onunla evlenıp bosanmalı mıyım yoksa sırf adım cıkmasın dıye ... ne olur bı akıl verın cok caresızım mafoldumben:gitme: mafoldumben

Kendi özgür irade ve isteyinle onunla beraber olduysan niye kendinden tiksinesinki güzelim?
O zaman istemistinde simdi neden pismanlik duyuyorsun?:delphin:

Sirf ilerde evlenecegim zihniyeti ile bunu yapmak sacma oldugu kadar yapip sonrada kendini o insana mecbur hissetmekde o kadar sacma bana göre.....:hulya:

Hem diyelimki simdi bundan ayrildin yarin öbür gün seni gercekten deli kanli adam gibi seven bir insana nasil ben tecavüze ugradim gibi büyük bir yalan söyleyeceksin? Seven herseyi ile sever....yalana dolana gerek yok.....:delphin:

Üzülme....herseyin bir caresi var elbet.....

fikirleriniz için çok teşekkür ederim. peki ilerde evleneceğim kişiye durumu nasıl anlatmalıyım?

fikirleriniz için çok teşekkür ederim. peki ilerde evleneceğim kişiye durumu nasıl anlatmalıyım?

Vakti zamani gelince anlat....oldugu gibi anlat....yalanla dolanla baslayan hicbir isten hayir gelmez güzelim.....:hulya:

Zaten seni adam gibi seven biri bu yüzden senden ayrilmaz. Bekaret benim icin sart diyorsa zaten seninle olmaz....:delphin:

Canım anneler her zaman haklı çıkar.
Kadının içine doğmuş belki de..
Hata etmişsin annenle onun için aranı açtığın için..
Hiç kimse değmez..

Anlaşılan o ki dokunmadım dediğine göre cinsel anlamda değil duygusal anlamda aldatmış seni.
Başkasıyla görüşmüş buluşmuş. Kur yapmışş.
Şunu hiç bir zaman unutma bugün bunu unutursan yarın aldattığı zaman da unutmak zorunda kalacaksınn..
Çünkü eğer bir daha aldatırsa ki bu büyük ihtimal.
Bu bu sefer onun değil senin hatan olacak ve bu sefer sadece kendine kızacak kendinden nefret edeceksin.
Kendine saygın olsun güzelimm.
Hiç bir kadın haketmez böyle bişeyii..

Düşün yani bugün sevgilisiniz..
Nişanın 6 ay sonra.
Geçtim nişanlılığı evlendiğinizde böyle bişeyin olduğunu düşün.
İlk aklına gelen bu olacak.
Diyeceksin ki daha önce de yaptı affettim diye kendini suçlayacaksın..

Güvensizliğinin de haddi hesabı olmayacak.
Kuşku içinde yaşayacaksınn..
Bi ilişkinin temeli güven ve sadakattir..
O bunu yaparak ilişkinizin temelini sarmış zatenn..
Gücün yeterse yeniden kur o temeli tabii.
Herşey gönlünce olsun şeker..

Canım bekaret hakkında yazdıklarını okumamıştım.
Aklıma bir arkadaşım geldi.
O da sırf bu yüzden adamın herşeyini çekmişti..
Mecburum diyordu.
Hayır değilsinn.
Böyle düşünürsen kendini kaybedersinn..
Bence bekaret bir toplum baskısı artık..
Olay bi zarda bitmiyo..
Ve bu baskıyı atmış o kadar erkek var ki.
Seni gerçekten seven adam inan herşeyinle kabul edecektir seni.

Beni çok seven bi çocuk vardı..
ıllede benimle olmak evlenmek istiyodu benle.
Bi sürü bahane buldum. En son böyle bişeyi yalan söyledim.
Tamam dedim bu sefer kurtuldum.
Aradan 2 gün geçti düşündü herhalde akıllı ben seni seviyorum herşeyinle benim ol razıyım dedi.
Yuh dedim o an ama şimdi görüyorum ki çocuk harbi sevmiş beni..

Vardır bitanem elbet bir yerlerde kısmetinn.

Back
X