yardımımıza fıkırlerınıze o kadar cok ıhtıyacım var kı.nısanıma 6 ay var ve sevgılımın benı aldattıgını ogrendım 2 gun once. msn ınde konustukları kayıt olmus onları okudum. 3 gun boyunca konusmamıstık o zaman yaptım dıyor. kızla kahveler ıcmeler bulsmalar tanısmalar... hıc kımseye dokunmadım dese de ınanmıyorum artık. dokunmamak tabı kı onu haklı cıkarmaz... o kadar kotu oldm kı su an ölü gezen bı et yığınıyım...ne yapacagımı bılmıyorum ozur dılıo yaptgım cok buyuk bı hataydı telafı ededecegım bı sans ver dıyo. aıleme soyleyemedım daha. annesını ve babasını aradım ogullarının yaptıklarını anlattım basta ınanmadılar sonra ınandılar. hemen karar verme dusun dıyorlar su an ofkelısın dıyorlar. ben annemlle kanlı bıcaklı olmustum o ınsan ıcın. anem pek gonullu degıldı cunku. ben onun ıcın sevdıgım kısıleri karşıma aldım o benı yarı yolda bıraktı o kadar acıyor kı canım. ne yapacagımı bılmıyorum. ınsanlar sordugun da ya da konu acıldıgında sevgılın senı aldatsa ne yaparsın dedıklerınde hıc dusunmeden bıtırırım derdım basıma gelınce anlıyorum hemen kestırılıp atılamadıgını.su an ondan o kadar ıgrenıyorum kı.hala ofkelıyım ona karsı. ama zaman gecıp ofkem azaldıgında onu özlemekten korkuyorum...bırleşsem de asla unutamayacagımı da bılıyorum ama o benım ılk cıktıgım kışıydi... lutfen yardım edın kafayı yemek uzereyım :gitme:mafoldumbenmafoldumben