Bu okula ilk geldiğim anda parmağımda yüzük vardı ve halende var…
Her neyse anlat dedin anlatalım. Kurs döneminde ister istemez muhabbet oluyor nerelisin nerdensin hangi okul mezunusun ve ne kadar maaş alıyorsun belli başlı muhabbet konuları.
Bunun harici herhangi bir yere gitmek gezmek vs muhabbetim olmadı.
Kursun son günlerine doğru insanlar kurs bitince de görüşelim bir şeyler yapalım gezelim vs demeye başladılar ben hiç birine tamam demedim . Ve gezmedim de. Ama muhabbetin kaynağı bu oldu.Mahmut ile konusurken bu durumlardan vs bahsettim. İşte insanlar gezelim diyorlar falan fıstık.
O da gezelim birader vs vs vs demeye başladı. Gerisini zaten sen bilmektesin. Bende sana bizim İngilizceciyi yapalım dedim. Ve o gün öğretmenler odasında kahve içerken o da oradaydı bizimle oturdu. Bizimle dediklerim yaklaşık 45 yaş üzeri 2 bay bir bayan hoca ve ben.
Bende aynı günün akşamı ona bunu söyledim gezelim edelim vs muhabbetler. Dalga geçiyoruz bir çoğunda gerçekleşme olayı diye bir şey zaten yok. Örneğin o kilolu kız muhabbeti. Rahat 150 kg var . Ve ben muhabbetine söylüyorum onu mu yatağa atsam diye
Ki bu beni haklı göstermez ama gerçekten yapmayı düşünerek, yada bir şeyler yapmayı isteyerek kurulmuş bir cümle değil bunu eklemek gerek.
Her neyse gün oluyor devran dönüyor bir başka muhabbete Mahmut soruyor hani gitmiyor muyuz gezmeye diye, ben kızlara hadi gidelim gezelim şunu şunu yapalım demediğim için Maho ya sen beni atarsın oğlum falan diye takılıyorum. Gene boş beleş muhabbetler…
Ve gene kızların kesinlikle bu durumdan haberi yok, çünkü onarla aktarılmış bir gezme ya da buluşma planı yok. Bu yüzden buluşma da yok.
Her neyse diğer olay her gün aynı saatte otobuse aynı yerden biniyorum , lise öğrencisi yanıma geldi tanışıyor muyuz dedi. Neredeyse bnim öğrencilerle aynı boyutlarda. Dedim sanmıyorum ben şuralarda okudum şimdi şurada oturuyor şurada çalışıyorum senin bu mahallerle bir alakan var mı? Elbette ki yok dedi tanımıyorum çünkü. Daha sonra aradan bir hafata kadar geçti ben her gün durakta olmama rağmen konuşmadım. Her neyse bir gün gene geldi yanında başörtülü ancak çok ufak tefek bir kız var. Kuzenim hocam dedi. Sen nerde okuyorsun vs dedim. Okumuyormuş evlenmişmiş boşanmışmış.
Ondan sonra akşam bu olayı anlattım Koray maho ben konusuyoruz. Onlarda espri yapıyor ne güzel işte evliymiş boşanmış vs diye . Bende kzıın çok çirkin olduğu konusunda espriye katılıyorum

Ki bu da yanlış…
Olaylar bundan ibaret….
Seni seviyorum….
hanımlar bunu gonderdı maıl olarak az önce. herseyı yaz gonder demstım de.bana ınandırıcı gelmedı bde sız okuyun karar verın. fıkırlerınız ı ögrenmek ıstıyorum