• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen yardm edin

o kadar rahatlattınız kı beni anlatamam... kapana kısılmıştım resmen .... yüreğime soğuk bi su serptiniz çok teşekkür ederim...

ya ben çok üzüldüm...
ve bişeyi merak ettim siz o yazıları görmeseydiniz ne olacaktı peki?
belki de hala devam edecekti...
yani bi kaç günlük bişey olduğundan emin misiniz?

düşüncelerinizi de anlıyorum ayrıca..
siz çok severek ve bunun böyle süreceğini düşünerek çok ciddi adımlar atmışsınız..
ama beyefendi bi anda herşeyi yıkmış..
şansı hakediyo mu haketmiyo bence..
ama gönlünüz bunu dinler mi orası da muamma..

3 gün konuşmadınız diye mi böyle bir şey yapmaya ihtiyaç duymuş?
Henüz nişanlısınız evli olsaydınız her şey çok daha zor olurdu..
Eğer şimdi affederseniz, ilerde hep acaba ile yaşayacaksanız. Belki o gerçekten bir daha yapmayacak ama sizin de güveninizi kaybetmiş olacak.
Ben olsam affetmem, çünkü hiç bir şekilde ona bapımlı değilsiniz şu anda...

henuz nisanli degilsin.. aldatmanin sekli semali olmaz.. bunu simdi yapan evlenince on kez daha yapar.
bekaret yuzunden evlenilmez. ne icin evlenmek istiyorsun once bunun cevabini bul derim.
onemli olan senin mutlugun. bekaretin degil.

şimdi barışsan bile içinde hep bi güvensizlik sorunu olacak hep kuşkulu olacaksın
bence en mantıklısı bitirmek güvensiz bi ilişkidense
bi daha yapmayacağı ne malum
sen olmadığın zaman hemen birini bulmuş baksana
evet ayrılsan üzülürsün ama güvensiz bi ilişkiden iyidir

ben o yazıları görmeseydım adam gittği yere kadar devam ettirecekti bence... kesinlikle yaptığını unutamam ben ki çok paranoyak bı insanım bunun üzerine onu kabul edersem şüpheden kafayı yerim sanırım... o yuzden hayatımı zindan etmeye niyetim yok artık kararım kesin bitti benim için o... ne kadar sevsem de sevgiden çok daha önemli şeyler varmış sevgi karın doyurmuyormuş anladım...

ben o yazıları görmeseydım adam gittği yere kadar devam ettirecekti bence... kesinlikle yaptığını unutamam ben ki çok paranoyak bı insanım bunun üzerine onu kabul edersem şüpheden kafayı yerim sanırım... o yuzden hayatımı zindan etmeye niyetim yok artık kararım kesin bitti benim için o... ne kadar sevsem de sevgiden çok daha önemli şeyler varmış sevgi karın doyurmuyormuş anladım...

dilerim mutlu olursun canım...
herşey gönlünce olsun..opuyorumnanaktan

birlikte oldunuz dıye onun bu saygısızlığını bu iğrençliğini çekmek zorunda değılsın. kendını mecbur hıssettığın ıçın o da ne de olsa ayrılamaz benden dıye her türlü ihanetı yapabılır.

Cok üzücü bir durum ama sanslı oldugun tek nokta evlenmeden önce bir takım seyleri görmüş olman dogru olanı yapmıssın umarım hersey diledigin gibi olur

Valla canım başta Allah sabır versin yaşadıkların kolay şeyler değil..
Ama şu bikere aldatan bidha aldatırmı konusu hep kafamı karıştırmıştır..
Aldatmasa bile sen eskisi gbi güvenemezsin her yaptığına farklı anlamlar yükleyip paranoya yaparsın bu bi aşikar..
Bekaret konusundada bence hiç bir şekilde mecbur deilsin..
Bence namus iki bacak arasnda deildir ve o senin kimsenin bunda söz söyleme hakkı yok bence..
Kendini mecbur hissedip buna göre kararlar verme bence hele helede ewlenip boşanmak gbi bi hataya kesinlikle düşmemelisin bence..
Allah yolunu açık etsin..

bilmiyorum hiçbirşey.... geçen gece aradı... cok pişmanmış içiyormuş ayık kafa ıle dayanamıyormuş bensızlığe... bıçok sey söyledı kendını affettırmeye daır.3 yılını verdın bu üç yılda hiç mı bu hatamı affettırecek bşe yapmadım dıo... ben senı aldatmadım sadece esprısıne arkadaslarla aramızda konusuyorduk dedı.gerı adım atmadım. sonra konu kızlığa geldı. aklı sıra ne yapacagımı sordu. ben bakarım basımın caresıne merak etme elbet benı sevecek bırını bulur ve mtlu olacagıma ınanıyorum dedım...sonra senı bı daha rahatsz etmeyecegım dedı ve kapattı.
arkadalarım onu affetmem gerektgını söyluyor. eyleme gecrmedgı için. benım tamamen onu yanlş anladıgımı ve tekrar konuşmamız gerektgını söyluyorlar. tekrar konusmak ıstemıyorum çünkü ıkna olmaktan korkuyorum...

Bu okula ilk geldiğim anda parmağımda yüzük vardı ve halende var…
Her neyse anlat dedin anlatalım. Kurs döneminde ister istemez muhabbet oluyor nerelisin nerdensin hangi okul mezunusun ve ne kadar maaş alıyorsun belli başlı muhabbet konuları.
Bunun harici herhangi bir yere gitmek gezmek vs muhabbetim olmadı.
Kursun son günlerine doğru insanlar kurs bitince de görüşelim bir şeyler yapalım gezelim vs demeye başladılar ben hiç birine tamam demedim . Ve gezmedim de. Ama muhabbetin kaynağı bu oldu.Mahmut ile konusurken bu durumlardan vs bahsettim. İşte insanlar gezelim diyorlar falan fıstık.
O da gezelim birader vs vs vs demeye başladı. Gerisini zaten sen bilmektesin. Bende sana bizim İngilizceciyi yapalım dedim. Ve o gün öğretmenler odasında kahve içerken o da oradaydı bizimle oturdu. Bizimle dediklerim yaklaşık 45 yaş üzeri 2 bay bir bayan hoca ve ben.
Bende aynı günün akşamı ona bunu söyledim gezelim edelim vs muhabbetler. Dalga geçiyoruz bir çoğunda gerçekleşme olayı diye bir şey zaten yok. Örneğin o kilolu kız muhabbeti. Rahat 150 kg var . Ve ben muhabbetine söylüyorum onu mu yatağa atsam diye :(
Ki bu beni haklı göstermez ama gerçekten yapmayı düşünerek, yada bir şeyler yapmayı isteyerek kurulmuş bir cümle değil bunu eklemek gerek.
Her neyse gün oluyor devran dönüyor bir başka muhabbete Mahmut soruyor hani gitmiyor muyuz gezmeye diye, ben kızlara hadi gidelim gezelim şunu şunu yapalım demediğim için Maho ya sen beni atarsın oğlum falan diye takılıyorum. Gene boş beleş muhabbetler…
Ve gene kızların kesinlikle bu durumdan haberi yok, çünkü onarla aktarılmış bir gezme ya da buluşma planı yok. Bu yüzden buluşma da yok.
Her neyse diğer olay her gün aynı saatte otobuse aynı yerden biniyorum , lise öğrencisi yanıma geldi tanışıyor muyuz dedi. Neredeyse bnim öğrencilerle aynı boyutlarda. Dedim sanmıyorum ben şuralarda okudum şimdi şurada oturuyor şurada çalışıyorum senin bu mahallerle bir alakan var mı? Elbette ki yok dedi tanımıyorum çünkü. Daha sonra aradan bir hafata kadar geçti ben her gün durakta olmama rağmen konuşmadım. Her neyse bir gün gene geldi yanında başörtülü ancak çok ufak tefek bir kız var. Kuzenim hocam dedi. Sen nerde okuyorsun vs dedim. Okumuyormuş evlenmişmiş boşanmışmış.
Ondan sonra akşam bu olayı anlattım Koray maho ben konusuyoruz. Onlarda espri yapıyor ne güzel işte evliymiş boşanmış vs diye . Bende kzıın çok çirkin olduğu konusunda espriye katılıyorum :( Ki bu da yanlış…
Olaylar bundan ibaret….

Seni seviyorum….

hanımlar bunu gonderdı maıl olarak az önce. herseyı yaz gonder demstım de.bana ınandırıcı gelmedı bde sız okuyun karar verın. fıkırlerınız ı ögrenmek ıstıyorum

Anneler hissediyor canım...Annelere malum oluyor resmen.Zararın neresinden dönsen kardır.Daha evlenmeden bunu yaşatan,evlendiğinde mutlaka yaşatacaktır! Telaffi edeceğim,şans ver gibi zırvalara kulak asma.Seni anlıyorum;şu an yıkıldın,acı çekiyorsun.Ama bu insanla devam edersen inan bana bu yıkımı mutlaka tekrar yaşayacaksın.Bir daha ÖLME!..
Ben anlamıyorum,böyle bir şey nasıl "hata" olarak söylenir?Hata ne zamandan beri karaktersizliğin diğer adı oldu???

yok Koray yok Mahmut yok durak yok otobüs

şu kızı mı yatağa atsam hayır şakaydı aşkım, başörtülü evlenmiş boşanmış kız vs.

sana sadece şunları diyebilirim canım.

bu mantalitede bu boş muhabbetlerde abazan sohbetleriyle kafasını meşgul eden bir adam aldatmamış olsa bile senin yanına yakışır mı hayatına dahil olabilir mi bunu düşün bence.

sen bakire değilsin diye hiçbir şeye mecbur değilsin kendine güven kendine saygı duy.

ileride evleneceğin adama da yalan söyleme prensiplerinle yaşa

zaten klişedir aldatan ya da aldatmaya niyeti olanı adamı hep arkadaşları yoldan çıkarmıştır sözde(!)

arkadaşları gezelim der arkadaşlar kadın-kız-seks muhabbetini açar hep arkadaşlarıdır sorumlular onlara göre

haklısınız ... yok zaten ılerde evlenecegım kişiye anlatacagım durumumu. yalan solemek ıstemıyorum tertemız bı sayfa acmak isyıtorum yalansz dolansız.... yalan soledıler yıkıldım o yuzden yalan soleyıp baskasını yıkmak ıstemıyorum

ne kadar garip ve hoş olmayan konuşmalar bunlar..
söyledikleri doğru olsa bile yine de bu muhabbetler,laflar falan çok çok yanlış..
kaç yaşında sorması ayıp?
lise öğrencileri yapar böyle muhabbetleri..

Back
X