Ltfrn yardım edin

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
244
18
33
Kızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....

işyerine gidip kadını görme şansınız var eşinize söyleyin, kadını görun. sipariş detayı mailine gelmişse yazdığı not varsa o da görunur.
bana inandırıcı gelmedi, çunku eğer yaşlı abla olsa neden eliyle çiçek alıp göturmek varken online siparişi tercih etsin.

Nasıl oluyorsa telefonu şarjdayken eşinin telefonunu bişeye bakmak için eline alan her kadının önüne mutlaka kafaya takılacak bir mesaj düşüyor. Firmalar özellikle o anı bekliyor herhalde.

Birine çiçek göndermek arada aşk ilişkisi olduğunun göstergesi değildir. İstediğimiz herkese gönderebiliriz bence. Keşke insanlar daha çok çiçek gönderse. Ama saksılılardan

Senin yanlış yaptığın bir şey yok, olay yanlış anlaşılmaya müsait yeterince.
Keşke mesajlara falan da baksaydın o ara.

Yaptığı normal bir hareket değil, o ispatlamaya çalışsın boşver.

9 aylık evliyken mi bebek istemeye başladınız? Durun bir bekleyin bu ne acele? Evliliğiniz otursun önce. Çok çok erken bebek için. Belki de eşiniz doğru söylüyordur, herkesin iş yerindeki arkadaşlık ilişkisi farklıdır. Neden ofise değil de akşam eve yollamış ama dediğiniz gibi olsa ofise yollamaz mıydı? İçiniz rahat edecekse iş yerine uğrayın bi bahsi geçen ablayı gözünüzle görün

Her işte bir hayır vardır deyimine değineceğim
Bebek olmamasında bir hayır gibi gözüküyor
Ya şunu bir anlayın ispatı yoksa elinizde öyle hemen alevkenmeyin
Bir gözlemleyin bakalım

Birşeyler kurmayın hemen.

Doğruluk payını araştırın.

Haziran ayını bitirmiş değiliz bu kadar kısa bir sürede insanlarla odasındaki çiçekle dalga geçecek kadar neden samimi olunur anlamıyorum , tabi anlattığı gibiyse ! velev ki dalga geçildi kadında çok biliyorsan gönder dedi , ne münasebet çiçek göndermek ?

Gayet yanlis anlasilabilcek bir durum, esin birine cicek göndermesi. Farkli olmak adina aa ne var bunda her seyi abartmayin diye yorumlar yaptiginizi düsünüyorum.

Senin yorumlarına hayranım yeminle ☺

Saksılılardan dedin kalbimi çaldın.
Konu sahibi ben eşimin çiçek birine gönderdiğini görsem mucizevi ve tesadüfi şekilde neden sadece çiçek gönderdin diye kızardım. Bir şey ekleseydin derdim.
Ama bahsettiği yaşlı abla diye biri varsa eğer filanca abla diye sana bahsederdi zaten.

Gayet yanlis anlasilabilcek bir durum, esin birine cicek göndermesi. Farkli olmak adina aa ne var bunda her seyi abartmayin diye yorumlar yaptiginizi düsünüyorum.

Yav niye farklı olayım farklısı mı var bunun alt tarafı çiçek. Dün başka konuya da yazdım, doğum günümde yanımda olamayan arkadaşlarım hep çiçek gönderdi (evet arada erkek arkadaşlarım da var) ev çiçek bahçesi gibi şu an. Benim eşim de gönderebilir arkadaşlarına çiçek. Herkes sizin doğrularınıza göre yaşamıyor.

Çiçek göndermek güzel bir şey. Fakat içinde bulunduğumuz toplumda ki özellikle erkeklerde daha bu özellik gelişmedi. Genelde çiçek varsa bi flört durumu da olabiliyor.

Bence gidin ve kadını görün. Gerçekten anlattığı gibi mi gözünüzle görmüş olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…