Ltfrn yardım edin

Çiçeğe yazılan not adamın hikayesiyle örtüşüyor ama.

ASlında gerçekten e ölye oldu
Tam bakarken çiçeksepetinden fatura maili geldi

Haberi olmadan bir gün ziyaretine gidin. Ordaki abla dediğine de bir bakın gerçekten ablamı. Ya 15 gün oldu ama gördüğü an hoşuna gitti böyle bi girişimde bulundu. Yada gerçekten niyeti kötü değildi dediğini gibi oldu. Onu siz gözlemleyerek anlayabilirsiniz. Yani çok değer veriyordu çok ilgiliydi kısmına takılmayın. Bazı erkekler anlamamanız içinde çok güzel ilgi gösyerebiliyorlar bizzat yaşadığım için söylüyorum. Umarım altından kötü bişey çıkmaz

Ne gibi örtüsüyor? Bence his örtüsmüyor.

Çiçeği kuruttuğu için kadınla dalga geçmiş, kadın da çok biliyorsan sen al demiş o da alıp üzerine “lütfen kurutmayın” diye not yazmış. Daha ne kadar örtüşebilir? Okuduğunu anlama dersleri 101...

Bende aynı şekilde düşündüm.
Notta “lütfen kurutmayın :) “
Bu şekilde
Not eşinizin dediğini doğrular şekilde değil mi?

İşyerine gidin diyenler olmuş ama öyle birşey yapmayın, gidip kadınla mi tanışacaksınız ne yapacaksınız?

Çiçek gönderme durumu benim de hoşuma gitmezdi açıkçası ama esinizin anlattığı doğru gibi geldi bana.

Ben çiçekleri cok severim ve calisanlarim sürekli bana cicek gönderir/alir eminim hic biri yürümüyor bana, kimse aşık falan degil yani ne alaka

Esleri kiyamet mi kopartiyor ki acaba

Ben çiçekleri cok severim ve calisanlarim sürekli bana cicek gönderir/alir eminim hic biri yürümüyor bana, kimse aşık falan degil yani ne alaka

Esleri kiyamet mi kopartiyor ki acaba
benim gibiyse kesin...
mevzu çıktı akşamdan beri
konuşmuyorum. uzun süre de konuşmicam. ben çocuğumuz olsun diye uğraşıyorum. onun yaptıklarına bak

evet bana anlattığı ile uyuşuyor...
o yüzden kafam karıştı
ama öyle dahi olsa çiçek gönderdiğini söylemesi gerekmez mi.

O yüzden sordum söyleseydi ne yapardınız diye? Erkekler çoğu zaman eşlerinin vereceği tepkiden çekinip en basit şeyleri saklama ya da yalan söyleme yoluna başvuruyorlar.

doğru dahi olsa
bnden gizlemesi beni şğphelendirdi.

O yüzden sordum söyleseydi ne yapardınız diye? Erkekler çoğu zaman eşlerinin vereceği tepkiden çekinip en basit şeyleri saklama ya da yalan söyleme yoluna başvuruyorlar.
şimdi daha mı iyi oldu ki
ben kendim öğrendim. nefret ediyorum bu şekilde birşeyleri öğrenmekten.

Kocanın bir kadına çiçek gönderdiğini ve bundan sana bahsetmediğini görsen gayet normal deyip geçersin yani

şimdi daha mı iyi oldu ki
ben kendim öğrendim. nefret ediyorum bu şekilde birşeyleri öğrenmekten.

Karşınızdaki insanın yaptıkları sizinle alakalıdır genelde arada normal bir ilişki varsa, sorunlu değilse. O yüzden önce kendi yaptıklarınız konusunda düşünmeli, eşinizi bu tip davranışlara iten yönünüzü törpülemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…