- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
-
BEN öyle telefonunu oturup da kurcalamam kiSenin yanlış yaptığın bir şey yok, olay yanlış anlaşılmaya müsait yeterince.
Keşke mesajlara falan da baksaydın o ara.
Yaptığı normal bir hareket değil, o ispatlamaya çalışsın boşver.
Ne demek yani lütfen kurutmayin:)Lütfen kurutmayın :)
Bu şekilde not
İlk yorumunuza aşırı katılıyorum. Bu forumda her telefon Kurcalayan kadının ilk cümlesi telim şarjdaydı onunkini aldım. Tesadüfen de her şey önlerine çıkarValla ben gayet güzel alıp kurcalamadım. Hiç de inkar etmem. Babama bile güvenmem, annemi aldattı çünkü. Bilerek kurcaladım deyince kimseye bir şey olmuyor yani.
İkinci yorumda kısmen haklı olsanız da adam işe daha yeni girmiş. Hangi ara çiçekle dalga geçecek kadar samimi olmış da çiçek alıyor? Daha bismillah işe yeni başlamış adam. Bu işte bir gariplik var cidden
ASlında gerçekten e ölye olduİlk yorumunuza aşırı katılıyorum. Bu forumda her telefon Kurcalayan kadının ilk cümlesi telim şarjdaydı onunkini aldım. Tesadüfen de her şey önlerine çıkarValla ben gayet güzel alıp kurcalamadım. Hiç de inkar etmem. Babama bile güvenmem, annemi aldattı çünkü. Bilerek kurcaladım deyince kimseye bir şey olmuyor yani.
İkinci yorumda kısmen haklı olsanız da adam işe daha yeni girmiş. Hangi ara çiçekle dalga geçecek kadar samimi olmış da çiçek alıyor? Daha bismillah işe yeni başlamış adam. Bu işte bir gariplik var cidden
Ne gibi örtüsüyor? Bence his örtüsmüyor.Çiçeğe yazılan not adamın hikayesiyle örtüşüyor ama.
BAna söylediği ablanjn kdasında çiçekleri kurumuş oda bana gönderenim yok ki dedi bende o yüzdenegönderdimNe demek yani lütfen kurutmayin:)
Ne gibi örtüsüyor? Bence his örtüsmüyor.
Not eşinizin dediğini doğrular şekilde değil mi?Bende aynı şekilde düşündüm.
Notta “lütfen kurutmayın :) “
Bu şekilde
evet bana anlattığı ile uyuşuyor...Çiçeğe yazılan not adamın hikayesiyle örtüşüyor ama.
evet süper tam anlamışsın :)Çiçeği kuruttuğu için kadınla dalga geçmiş, kadın da çok biliyorsan sen al demiş o da alıp üzerine “lütfen kurutmayın” diye not yazmış. Daha ne kadar örtüşebilir? Okuduğunu anlama dersleri 101...
benim gibiyse kesin...Ben çiçekleri cok severim ve calisanlarim sürekli bana cicek gönderir/alireminim hic biri yürümüyor bana, kimse aşık falan degil yani ne alaka
Esleri kiyamet mi kopartiyor ki acaba
evet bana anlattığı ile uyuşuyor...
o yüzden kafam karıştı
ama öyle dahi olsa çiçek gönderdiğini söylemesi gerekmez mi.
doğru dahi olsaNot eşinizin dediğini doğrular şekilde değil mi?
İşyerine gidin diyenler olmuş ama öyle birşey yapmayın, gidip kadınla mi tanışacaksınız ne yapacaksınız?
Çiçek gönderme durumu benim de hoşuma gitmezdi açıkçası ama esinizin anlattığı doğru gibi geldi bana.
benim gibiyse kesin...
mevzu çıktı akşamdan beri
konuşmuyorum. uzun süre de konuşmicam. ben çocuğumuz olsun diye uğraşıyorum. onun yaptıklarına bak
şimdi daha mı iyi oldu kiO yüzden sordum söyleseydi ne yapardınız diye? Erkekler çoğu zaman eşlerinin vereceği tepkiden çekinip en basit şeyleri saklama ya da yalan söyleme yoluna başvuruyorlar.
yani ben çocuğumuz olsun diye didiniyorum. o şirkette kadınlara çiçek gönderme derdinde... düşüncesizce davranıyor. aslında hiç böyle bir adam değildir ya.Çocuk olsun diye ugrasmak bambaska bir sey, bu konu bambaska bir sey. Ne alakasi var ki?
Nasıl oluyorsa telefonu şarjdayken eşinin telefonunu bişeye bakmak için eline alan her kadının önüne mutlaka kafaya takılacak bir mesaj düşüyor. Firmalar özellikle o anı bekliyor herhalde.
Birine çiçek göndermek arada aşk ilişkisi olduğunun göstergesi değildir. İstediğimiz herkese gönderebiliriz bence. Keşke insanlar daha çok çiçek gönderse. Ama saksılılardan
şimdi daha mı iyi oldu ki
ben kendim öğrendim. nefret ediyorum bu şekilde birşeyleri öğrenmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?