Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

Anil i hatirlamiyorum ben. Eskiden izlemiyordum. Hilmicem ve Murat i severdim eskiden hey gidi gunler. Gokhan da iyiydi gecen sene. Gokhan ve Murat bu sene de katilmaliydi.

Bir de Taner ve Ozlem i de tanimiyorum ama onlar yanlis yarismaya gelmis.
anıl o zaman yanlış yarışmaya gelmişti işte ilk başta hafif kilolu küçük suratlı biriydi koşamıyordu falan sonra kilo verdikçe hızlandı son 3 e kadar gitti elendi şlimdi baya kas falan yapmış gelmiş bu sene tipte iyi adamda alp kırşan mustafa topaloğlu falan vardı o sezon bende diğerlerini çok bilemiyorum ama o sezonu iyi takip etmiştim bencede taner ve özlem yanlış yarışmada karıştırmışlar yarışmaları

Topaloglu zamanlarini hayal meyal hatirliyorum.

Merve Aydin i sevmiyorum ben. Serenay a yaptiklari icin.

Serenay i severim bakalim fikrim degisecek mi.

Bu arada diyet topigini de survivor a cevirdik.

Topaloglu zamanlarini hayal meyal hatirliyorum.

Merve Aydin i sevmiyorum ben. Serenay a yaptiklari icin.

Serenay i severim bakalim fikrim degisecek mi.

Bu arada diyet topigini de survivor a cevirdik.
bende tam onu yazacaktım tamam kaçalım o zaman burdan ama serenay konusunda da haklısın aynı düşünüyorum hadi susalım

Insulin direnci icin, (- ki benim de sorunumdu bu) karatay diyeti iyidir. Diyet degil de daha cok yasam stilin olmali.

Ben hepsini uygulamasam da %70 uygulamaya calisiyorum. Kilolarimi Karatay sayesinde verdim diyebilirim.

Simdi kac kilosun peki?
aaa buna sevindim lucky ben de karatay dışında diyet yapamam gibi geliyor, tam yapamasamda en yakın şekliyle yapmaya çalışıyorum :) aç gezmeden en kolay yapılan diyet bence, sürdürülebilirliği yüksek olduğu için aslında gibi sağlıklı yaşam tarzı.. LaMeKaN369 neden sürdürememiştin Karatayı, bence üzerinde tekrar düşünelim?

Ben esnetiyorum biraz ama Karatay bazli diyet benimki. Diyetim bittikten sonra da kilo almadim bir ay. Yalniz saglik kosullari nedeniyle tatliya tekrar basladim ve 2.8 kilo aldim. Simdi onlari vermeye calisiyorum.

Menuleri gordukten sonra herkesin fikrini alalim.

Slm kızlar bişey ekleyim geçen Çarşamba 59.3 tüm bu haftayı ona göre baz alalım
Iyi akşamlar

merhaba kızlar günaydın hepinize

kızlar ben geçen hafta 68.5 mişim 400 gr almışım

bu arada konu sahibesi dışında herkes gelmiş bakıyorumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…