- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
çok güzel olmuş vallaŞimdi oldu nasıl olmuş kardan adamım tamamen benim eserim
Tamam canım tşk ederim yardımın içinçok güzel olmuş vallatamam sorunuda çözdük yarın görüşürüz çıkıyorum şimdilik
Yakamoz da resim yukleyebildigine gore 6 kisiyiz.
Yarin bomba gibi basliyoruz kizlar.
gel bir sarılayım lucky
Hayirdir torpil yapacagimi ve kilolarla oynayacagimi mi sandin.
Biliyorum ben neden.
anladın dimi torpil istemem hakkımla kazanırım ben
Sen yine de 100 gram eksik yaz.
Demisken 3 dilim pizza yedim hazirim .
resim çekmiyoz mu nasıl eksik yazcam iyi yapmışsın aferin bu son kaçamak günün unutma
tamam o zaman sen kendini iyi tanıyorsun zatenGunes vuruyor dersin fazla cikmis dersin. Kem kum.
Survivor u da izliyormussun gordum.
Yok kiz kacamak degil o benim norma yeme seklim.Duzenli oldum mu kilolar gidiyor.
tamam o zaman sen kendini iyi tanıyorsun zatenevet tvde tek izlediğim program birde bu tarz benim izliyordum ilk başta sıktı sonra
Aynen. Bu tarz benim show da iken iyiydi sonra show u ben yine seyretmeye devam ettim. Erkekleri kattilar. Gozumuz gonlumuz acildi derken tak yarisma bitti.
bende aynısını düşünüyorum erkeklerin geldiğini geç farkettim 1 hafta izledim sonra geçen haftanın sonunda sevgi kelebeği şeklinde takılıyorlardı ne oluyor dedim finalmiş meğer bence fikir güzeldi ama show işte programın arkasında dursaydı yada konsept biraz daha iyi olsaydı süper fikirdi
evet ya cuma günü ah canım gel sana sarılayım falan kanlı bıçaklı herkes birbiriyle sarılmaya başladı çok komikti sarılmasalardı keşke o ne öyleO kavgalar hep yalanmis meger.
Erkeklerle sadece iki hafta surdu. Ben de fikir cok gelip bana soracaklardi.
evet ya cuma günü ah canım gel sana sarılayım falan kanlı bıçaklı herkes birbiriyle sarılmaya başladı çok komikti sarılmasalardı keşke o ne öylebirdaha olursa diycem luckye gidin çok manyak fikirleri varmış bence sadece erkeklerin olduğu bir tarz yarışması yapsınlar neden olmasın dimi
Evet bizim icin daha iyi olur.
Survivor da hangi tarafi tutuyorsun.
ünlüleri tutuyorum turabi duygu ve sahra varken gönüllüleri tutasım gelmiyor anıl ve berna şu anda favorilerim ordaki iyi başladılar bence
valla benim anıl sevgim ağır basıyor daha öncede anılı tutuyordum bu seferde onu tutuyorumDogru soze ne denir ama unlulerde de sevemedigim bir iki kisi var. Suan kimseyi tutamiyorum o yuzden.
Ben sedayi seviyorum off ya offf yaaa .
valla benim anıl sevgim ağır basıyor daha öncede anılı tutuyordum bu seferde onu tutuyorumay seda çok sevimli ya sakar birde konuşöması falan çok tatlı bak seviyorum onu kimi sevmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?