- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Beni nutellayla sevin yazisini da. :)
oo süper tanıtım oldu keşke haaylim oyunculuk falan olsaymış ya tatnınırdım da bu vesileyle köşeyi dönerdim ya
beraber köşeyi dönerdik ya bak boşa okuduk o kadar beynimizi patlattıkMenaajerin de ben olurdum. Benden iyisini bulamazsin.
beraber köşeyi dönerdik ya bak boşa okuduk o kadar beynimizi patlattıkbunu neden düşünemedik vaktiiinde biz
ya kesinlikle topun peşinden koşamazdım da pop olurduTamamen ayni dusunuyorum ben de. Ya pop, ya top denemeliydik.
ya kesinlikle topun peşinden koşamazdım da pop olurdumalum nutella yiyip top mu kovalıycaz
ya güzel olurdu bak aklımız zamanında nerdeydi ki ya olmadıBileydik konservatuar okurduk.
ya güzel olurdu bak aklımız zamanında nerdeydi ki ya olmadı
evet kilo verme hızımla doğru orantılı ilerleme kaydedersem senin şansın daha fazlaSen hala yapabilirsin . Gencsin. Gerci kilo verme hizini dusundum de bosver vazgec sen.
evet kilo verme hızımla doğru orantılı ilerleme kaydedersem senin şansın daha fazlaiçim çürümüş benim demek
tamam o iş senindirKendine haksizlik etme. O haksizligi ben sana edeyim.
ve ayrıca benAyni bu durumdayim he :)
tamam o iş senindir
ve ayrıca ben
sana da iyi geceler karnım ağrıyor zaten ya lucky yatayım bendeCikiyorum ben . Sen aksam geleceksen, resmi sabah cekerim , aksam gelirim belki. Sabah ki islerime bagli. Hem sana da uygun olsun. :))
Iyi geceler.
Eki Görüntüle 1631012
bugün kilombiraz midem bulaniyor lucky o nedenle beni bulamayabilirsin burda bugün
Sorun degil . Ben de yoktum dun.
Gecmis olsun kendine iyi bak.Sen bana lazimsin. Senin gibi dissiz bir rakibi nerden bulucam.
Laf sokmalarla kilo verilseydi ben simdiye kadar tig gibi olmustum.
Ben daha diyet kivamina giremedim ama yakindir.
yinede ben olmayınca kilo alıyorsun farkettiysen demekki bana laf sokarken baya kalori harcıyorsun yine de
nazar var lucky sende nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?