- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
evet benimki seneye herhalde bu sabah tartıldım 63 geldimSeninle beraber 58 e dusmeden olmayacak bu is. Gerci sen anca seneye
Ahaha maniac, ayni ben bu :))))))
Cok ama cok yaklasmistim.
evet benimki seneye herhalde bu sabah tartıldım 63 geldimnasıl kilo alınır onu deniyorum
bana tatil mutluluğu çöktü cuma günü evde olacağımBiraz karanlik cikmis ama idare et deadline.
62.5 kg.
bana tatil mutluluğu çöktü cuma günü evde olacağımhiç dikkat etmiyorum ya çok üşengecimşu sıralar ve yorgun
ben bu tempoyu unutmuşum yaOoo ne yaptin ya daha yeni basliyoruz.Sana bir detox onereyim de kendine gel.
Tanistirayim bugun Carsamba tarti gunun.
ben bu tempoyu unutmuşum yayarın eve gidiyorum yoldayım pazar eski tartımla sana bildirim yapacağım kaç çıkacam acaba inşallah almam daha fazla
ben sana aynısını diyecektim profil resmin değişmiş ya bu kim dedim resimlere bakıyorumda isimden önceHayrola tanisiyor muyuz.
Hayirli yolculuklar canim. Eve gittiginde gorusuruz.
ben sana aynısını diyecektim profil resmin değişmiş ya bu kim dedim resimlere bakıyorumda isimden önceya lucky çok pis adapte olamam sorunu yaşıyorum bu aralar ya hep bişeyler yiyesim var offf
hani hani nerde konu takip edeyim benim oraya gelmeye yüzüm olmaz daBenim de tam tersi cok pis zayiflayasim var. Konu bilem actim 21 gunde 6 kilo diye.
Eve bir gitte bakariz.
hani hani nerde konu takip edeyim benim oraya gelmeye yüzüm olmaz da
Aaaa kustun mu kiyamam.
Cok guzel kiyarim bilirsin.
bilirim ben sana küsmeyi özlemiştim zaten dur küsmem lazım
bu fikir çok iyi bak beğendim pasaportum yok bir pasaport çıkarıp geleyimKeske eve degilde buraya gelseydin be deadline.
bu fikir çok iyi bak beğendim pasaportum yok bir pasaport çıkarıp geleyimçok hoş ya çok beğendim
vizeyi önemsemedim sen beni çağırısın istek yaparsın misafirim dersin olmaz mı gerçi onunda süresi var ama bekleriz napalımPasaport kolay da vize zor . Hadi bekliyorum.
vizeyi önemsemedim sen beni çağırısın istek yaparsın misafirim dersin olmaz mı gerçi onunda süresi var ama bekleriz napalımşimdi başvuralım bir kaç sonra gelirim herhalde olma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?