• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

ben şimdi çıkıyorum lucky en geç çarşamba bu topikte ilk tur unutma:KK67: bakalım başlangıçlar nasıl olacak:KK62: hazırım ben görüşürüz :21:

Tamam bende tam cikiyordum. Mukemmel zamanlama. :KK60: Carsamba gunu en gec saat 12 ye kadar goruselim. :KK50: Hain planlarim var sana karsi. :KK70:

ahaha yakaladım seni deadline, nasıl gidiyor kilo verme, eminim ki geçmişsindir beni, 3 hafta tatil bana +3 kg olarak döndü maalesef :)
bende diyorum tanıdık kimse kalmamış buralarda herkes tatile çıkmış:cool: ben 1 hafta tatil yaptım 1 kilo aldım şimdi bir gidiyor bir geliyorum bakalım ama seni de geçtim o zaman hala:rolleyes: kilomu çarşamba görücez net olarak bakalım takipte kal derim düellomuza:-)

Kendine seyirci bile ayarlamissin ama yemezler.:KK47: Tatli da yemezler tuzlu da.:KK70:
seyirci ayarlamadım bir kere neyse düellomuza bir şahit oldu ama:KK69: hadi bakalım bundan sonra bende ağzıma tatlı tuzlu cıslar koymam daha bana hodri meydan dedin :KK53: bugünden itibaren çok pis gelyorum bak ona göre:KK4:

seyirci ayarlamadım bir kere neyse düellomuza bir şahit oldu ama:KK69: hadi bakalım bundan sonra bende ağzıma tatlı tuzlu cıslar koymam daha bana hodri meydan dedin :KK53: bugünden itibaren çok pis gelyorum bak ona göre:KK4:

Senden korkan sana benzesin. :KK47: Son iki haftada hayatimin tatlisini yemisim baya bir hazirim yani. Evdeki tartiyi da ayarladim her iki dakikada bir 100 gram dusuyor. :KK70:

Senden korkan sana benzesin. :KK47: Son iki haftada hayatimin tatlisini yemisim baya bir hazirim yani. Evdeki tartiyi da ayarladim her iki dakikada bir 100 gram dusuyor. :KK70:
naptın tartıya lucky gelip kontrol edecem tartını:KK70: ben senin kadar yemedim tabi neyse ben hedefime ulaşayım ödül veririm kendime o zamana kadar kaçmayacaklar nasılsa bekliyorlar:KK67: belli bir hedefm var şimdilik ona ulaşınca 1 ödül bana:KK53: benim tartımda senin inadına her dkda 100 gr fazla gösteriyor benim tartımla da mı oynadın yoksa gizlice hesap ver:KK11::KK70:

naptın tartıya lucky gelip kontrol edecem tartını :KK70:ben senin kadar yemedim tabi neyse ben hedefime ulaşayım ödül veririm kendime o zamana kadar kaçmayacaklar nasılsa bekliyorlar:KK67: belli bir hedefm var şimdilik ona ulaşınca 1 ödül bana:KK53: benim tartımda senin inadına her dkda 100 gr fazla gösteriyor benim tartımla da mı oynadın yoksa gizlice hesap ver:KK11::KK70:

Ilk aldigim tartim kiloyu dogru gosteriyor ama yag hesabini yanlis gosteriyor diye yeni tarti aldim. Bu da baktim dakikada bir 100 gram eksik gosteriyor . Baska bir tarti da aldim o da gelecek bu hafta. Hangisi eksik gosterirse onun resmini koyacagim. :KK70:

Hedef kilomuz hemen hemen ayni. Ben bu diyet isinden cok sıkıldım 7 hafta ara verdim, bir ay iyiydim ama son iki-uc hafta ipin ucu kacti. Beraber gaza gelelim ama simdiden kabul et ikincisin. :KK70:

Ilk aldigim tartim kiloyu dogru gosteriyor ama yag hesabini yanlis gosteriyor diye yeni tarti aldim. Bu da baktim dakikada bir 100 gram eksik gosteriyor . Baska bir tarti da aldim o da gelecek bu hafta. Hangisi eksik gosterirse onun resmini koyacagim. :KK70:

Hedef kilomuz hemen hemen ayni. Ben bu diyet isinden cok sıkıldım 7 hafta ara verdim, bir ay iyiydim ama son iki-uc hafta ipin ucu kacti. Beraber gaza gelelim ama simdiden kabul et ikincisin. :KK70:
benim tartım da yağ hesabını yanlış gösteriyor bana 0000 diyor hep:KK70: neyse işte yenisini almak istiyorm ama tartı değişikliği oalna birkaç kilo fazla gösterirse diye moralimi bozmak istemiyorum iileriki zamanlarda artık:KK19: seninde iyiymiş hangisi azsa onu koycakmış birde bak adil olalım lütfen tek tartıda takılalım:63: vay be hemen bana 2. liği yapıştırdı bu düello kurallarını belirleyelim önce yüzde hesabına göre mi yapıyoruz ne dersin öyle mi yapalım lucky:KK4: aklında kurallar varmı benim henüz gelmedi:KK53:

benim tartım da yağ hesabını yanlış gösteriyor bana 0000 diyor hep:KK70: neyse işte yenisini almak istiyorm ama tartı değişikliği oalna birkaç kilo fazla gösterirse diye moralimi bozmak istemiyorum iileriki zamanlarda artık:KK19: seninde iyiymiş hangisi azsa onu koycakmış birde bak adil olalım lütfen tek tartıda takılalım:63: vay be hemen bana 2. liği yapıştırdı bu düello kurallarını belirleyelim önce yüzde hesabına göre mi yapıyoruz ne dersin öyle mi yapalım lucky:KK4: aklında kurallar varmı benim henüz gelmedi:KK53:

Yuzde hesabina gore yapiyoruz oteki turlu sana haksizlik olur. Ben fazlayim ya o bakimdan. :KK47: Yuzdesiz hesap dogru gelmiyor bana. Baska carsamba gunu saat 12 ye kadar.

Baska cok sikmak taraftari degilim, ters teptigini gozlemliyorum. O yuzden sana nutella , fisko findik ezmesi serbest. :KK70:
Oteki yarismadaki gibi gidersek 6 haftada hedef kilomuza ulasip buralari terkederiz. :KK45:

Yuzde hesabina gore yapiyoruz oteki turlu sana haksizlik olur. Ben fazlayim ya o bakimdan. :KK47: Yuzdesiz hesap dogru gelmiyor bana. Baska carsamba gunu saat 12 ye kadar.

Baska cok sikmak taraftari degilim, ters teptigini gozlemliyorum. O yuzden sana nutella , fisko findik ezmesi serbest. :KK70:
Oteki yarismadaki gibi gidersek 6 haftada hedef kilomuza ulasip buralari terkederiz. :KK45:
hainnnnn:KK70: bana niye serbestmiş hıh yok onlar bi kere tarihten silecem hepsini şimdilik:KK70: tamam yüzde tamamdır 6 haftada hedefe ulaşmak umuduyla:KK4:

hainnnnn:KK70: bana niye serbestmiş hıh yok onlar bi kere tarihten silecem hepsini şimdilik:KK70: tamam yüzde tamamdır 6 haftada hedefe ulaşmak umuduyla:KK4:

Bu kez de hedefine ulasmazsan estetik ameliyat parani ben vericem. :KK70:

Senin aklina gelen baska bir kural varsa soyle bu arada.:KK49: Senin inadina canim cektigi halde tatli yemiyorum suan.
:KK11: Bize her yer duello. :21:

Bu kez de hedefine ulasmazsan estetik ameliyat parani ben vericem. :KK70:

Senin aklina gelen baska bir kural varsa soyle bu arada.:KK49: Senin inadina canim cektigi halde tatli yemiyorum suan.
:KK11: Bize her yer duello. :21:
estetik ameliyata gerek yok bir kere tamam mı bir kaç daha dayanırım yinede ulaşırım o hedefe ben:63: istersen ye ya tatlı benim için sıkıntı olmaz:KK53: tamam kural gelirse aklıma söylerim:KK76:

estetik ameliyata gerek yok bir kere tamam mı bir kaç daha dayanırım yinede ulaşırım o hedefe ben:63: istersen ye ya tatlı benim için sıkıntı olmaz:KK53: tamam kural gelirse aklıma söylerim:KK76:

istersen ye ya tatlı benim için sıkıntı olmaz:KK53: mis mis.

Ben Turk cayini sekersiz icmis insanim. 25 Mart a kadar tatli yok. Sadece asureye izin var. Onu da yapan yok. :KK53:

istersen ye ya tatlı benim için sıkıntı olmaz:KK53: mis mis.

Ben Turk cayini sekersiz icmis insanim. 25 Mart a kadar tatli yok. Sadece asureye izin var. Onu da yapan yok. :KK53:
aşure ayı da geçti zaten :KK70: türk çayını şekersiz içiyorum ben niye öyle dedin ki bence türk kahvesini şekersiz içeni alnından öpmek lazım onu içiyor musun:KK70:eğer 4 marta kadar iyi gidersek 4 mart ödül günü ilan edelim abartmamak koşuluyla tek öğünde istediğimiz bir şey mesela ne dersin:cool: iyi gidemeyene yok ödül:KK70:

Back
X