Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

Dun gordum seni, hep siyah beyaz giymissin. Kamufle etmek istedigin bir seyler mi var. :KK70:
bugün iyisin bakıyorum formundasın yine:KK70: bilemem var bence :63: siyah ve kahverengi giyiyorum genelde seviyorum gözüm hep onlara kayıyor hem zayıf gösteriyor:KK70: birde minnak görünüyorum zaten sinir oluyorum :KK53:

benim tartıyı yakında sinirlenip parçalayınca haber veririrm sana az kaldı dayanma sınırımdayım:KK70:

Soyle ona 59 a dusmeden birakmasin seni. :KK53:

bugün iyisin bakıyorum formundasın yine:KK70: bilemem var bence :63: siyah ve kahverengi giyiyorum genelde seviyorum gözüm hep onlara kayıyor hem zayıf gösteriyor:KK70: birde minnak görünüyorum zaten sinir oluyorum :KK53:

Boyuna cizgili giyersen zayif gosterirsin tabi . Daha acik renkler giy kiz. Auran sikilmasin. :cool:

Cepten-Arama.jpg

Soyle ona 59 a dusmeden birakmasin seni. :KK53:

Boyuna cizgili giyersen zayif gosterirsin tabi . Daha acik renkler giy kiz. Auran sikilmasin. :cool:
tamam daha açık giycem artık :KK19: ya o tartının bana 59 göstereceği yok anca bieni fazla gösteriyor kıskanıyor gibime geldi:KK53: giyttim konuştum atarım seni gidrim daha yeni yağ ölçümü yapanı alırım bak akıllı ol dedim haftaya da bana aynı şeyi yaparsa terk ederim :KK70:

tamam daha açık giycem artık :KK19: ya o tartının bana 59 göstereceği yok anca bieni fazla gösteriyor kıskanıyor gibime geldi:KK53: giyttim konuştum atarım seni gidrim daha yeni yağ ölçümü yapanı alırım bak akıllı ol dedim haftaya da bana aynı şeyi yaparsa terk ederim :KK70:

Ebru Gundes in aklini alirim sarkisini cal ona. Az kalmis kiz. Yakinda gosterirsin. :KK19:

Peki biz yaza hazir miyiz. :KK70:

10919714_1034920163190683_2088164996_n.jpg

Bunlar yuzdeler 0.006163 0.00313 . Bu hafta zaten gecmisim seni , nutellaya mi ihtiyacim var. :KK70: Nutella dusman basina hic onermem. :KK66:
normal beni geçmen baksana 200 gr vermişim ben:KK17: bu düelloyu kaybetsemde o hedefe gelicem duello sonu bak gör:KK28: haftaya rövanşını alırım geçerim seni görüşcez daha yeni başladık:cool:

lucky çıkıyorum ben görüşürüz yine sen yoksanda ben bu topiğe uğrayıp takılmaya devam ederim çok hoş oluyor:KK69: aslında menü bildirimide mi yapsam arada olabilir sonuçta düşüneyim bunu:KK19:

normal beni geçmen baksana 200 gr vermişim ben:KK17: bu düelloyu kaybetsemde o hedefe gelicem duello sonu bak gör:KK28: haftaya rövanşını alırım geçerim seni görüşcez daha yeni başladık:cool:

He soyle hirslan biraz. :cool:
Bence de daha yeni basladik. :KK60:

lucky çıkıyorum ben görüşürüz yine sen yoksanda ben bu topiğe uğrayıp takılmaya devam ederim çok hoş oluyor:KK69: aslında menü bildirimide mi yapsam arada olabilir sonuçta düşüneyim bunu:KK19:

Yuzdeleri duzeltiyordum. Daha iyi oldu. Haftaya gorusuruz. :cool:

He soyle hirslan biraz. :cool:
Bence de daha yeni basladik. :KK60:

Yuzdeleri duzeltiyordum. Daha iyi oldu. Haftaya gorusuruz. :cool:
evet daha iyi oolmuş yüzdelerle:KK60: bende bu hafta ekstra dikkatli olucam daha gitmedim:KK70: neyse gidiyorum evi temizliycem üstüme kaldı:KK70: görüşürüz:cool:

lucky düelloyu kim en az kilo veriyor yapalım bence ben sinir oldum da bu duruma:KK70: ah ah neyse çarşamba görüşürüz belki tartı bana sürpriz yapar o zamana:KK67:

Back
X