Lucky7 && deadline Duellosu - Start : 11 Subat :)

Kafasina bir vurun akillaniyor. :cool:
Sagol canim. Istersen 4 Martta tarti resminle sen de katilabilirsin . :KK19: Biz de bu ara pek is yokta.
:KK70:

Dipsiz Not: Nutellam dun bitti. :KK70:
iyi olmuş bitmekle bakalım haftaya kaç çıkacam kafasına vurdukça kilomu senin kiloya yaklaştırıyor:KK70::KK70: zaten regl olcam birkaç güne 4 martta artı çıkmazsam göbek atcam:KK70::KK70:

Bana da gozukme. :KK70:

58 kilo ama 56 olmak istiyor. :KK51: Sen mi vurursun ben mi. :KK70:

Dur yokken arkasindan konusayim sunun. :KK70:
düello yapraken silahları berattiye çekelim ikimizde vurabiliriz o zaman:KK70::KK70: oda iyiymiş gelsin belki onu görünce gaza geliriz gelip 56 alıp bir haftada bize el sallıyormuş birde:KK70:

evde nutella yok benim kardeşim bitirdi gitti sağolsun:KK70::KK70:bilmem ben artık toparlanmamız lazım bence sen latteye dön onu içerken kilo veriyordun:KK70:

Bugun sezon finali yapiyorum. :KK70:

945725_497045507041466_189189203_n.jpg

Sen en iyisi sezon finali yap(a)madigim icin Rtuk e sikayet et beni. :KK70:
:KK67::KK67: getirtme beni oraya nutella almak yok daha sezon finalini yaptın sen o bittiğinde artık çok geç:KK48: ah ah nerde benim peşinden dolandığım lucky onuda mı yedin acaba nutellayla birlikte o her hafat 1 kilo verirdi net :63::63:

:KK67::KK67: getirtme beni oraya nutella almak yok daha sezon finalini yaptın sen o bittiğinde artık çok geç:KK48: ah ah nerde benim peşinden dolandığım lucky onuda mı yedin acaba nutellayla birlikte o her hafat 1 kilo verirdi net :63::63:

Nazar degdi bana : net. :nazar::KK70:

Su ucuk bir gecsin, donusum muhtesem olacak. :21:

Gecmiyor canim hayatimdaki en berbat ucuk diyebilirim. 4 X 4 :KK70:

Bu hafta gecer gibime geliyor. Gecmese de ben sezon finali yaptim bugun.
:cool:
benim baloncuk baloncuk çeneme doğru yayılan bir uçuğum vardı geçen sene gittikçe büyümüştü baya uzun sürdü o şekilde çok kötü oluyor geçmesini dilerim nefret ediyorum uçuktan:63: iyi yapmışsın bende yaptım sezon finali bugün artıkın bomba gibi dönebiliriz lucky daha sağlıklı daha güzel olmamız lazım bak yaz geliyor ama güzel kıyafatler çıkacak yetişmemiz lazım sezona:21:

Back
X