Lucrin depot baskılama ?

rosemihra

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
486
202
23
Lucrin iğnesi vurulan var mı benim gibi ? Şu an 1 aylık baskılama tedavisi görücem .

Merhaba evet bana da vurmuşlardı bazı tüp bebek merkezleri yapıyor ama üstünden çok zaman geçti baskılama inmesinden sonra yanlış hatırlamıyorsam adet olmamı beklemeler ve transfer yaptı

Ç
Lucrin iğnesi vurulan var mı benim gibi ? Şu an 1 aylık baskılama tedavisi görücem .
Merhaba canım bende dondurulmuş embriyom var transfer için gitmiştin 2 nisanda bana da bu iğneden yaptılar. Hemşireye sordum transfer ne zaman olur diye iğneyi vurduktan tahmini 1 ay sonra dedi. Bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah

Aa aynı anda olmuşuz iğneyi canım acaba ne zaman olucaz transfer bakalımm bi de rahim hazrlama olur dimi kalınlaşması için

Banada reglin 21 cı gunde burulcak . Sora regl olcan hazırlık transfer dedıler , ne için ki bu iğne tam bılgısı olan varmı

Merhaba ben de iğneyi yaptım Nisanın 7 sinde , yaklaşık 10 gün içinde adet olmam gerekiyormuş bu arada da kan tahlillerimi yaptırdım o şekilde söylediler , adetin 3 ya da 4. Günü gel dediler , sonrasında neler oluyor bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatabilir mi

Merhaba bende bugün vuruldum sizde pkos varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…