6 martta ben lucrin iğnesi yaptımLucrin iğnesi vurulan var mı benim gibi ? Şu an 1 aylık baskılama tedavisi görücem .
Adet oldunuz mu6 martta ben lucrin iğnesi yaptım
Evet 11 gün sonra oldumAdet oldunuz mu
Aa hemen adet olmuşsunuz . Ben adetimin 2. Günü vuruldum daha yeni . Bi de doğum kontrol hapı verdi baskılamak içinEvet 11 gün sonra oldum
Ben reglin 21. günü vurdum ardından da 11 gün sonra ikinci reglimi gördümAa hemen adet olmuşsunuz . Ben adetimin 2. Günü vuruldum daha yeni . Bi de doğum kontrol hapı verdi baskılamak için
Merhaba canım bende dondurulmuş embriyom var transfer için gitmiştin 2 nisanda bana da bu iğneden yaptılar. Hemşireye sordum transfer ne zaman olur diye iğneyi vurduktan tahmini 1 ay sonra dedi. Bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallahLucrin iğnesi vurulan var mı benim gibi ? Şu an 1 aylık baskılama tedavisi görücem .
Aa aynı anda olmuşuz iğneyi canımÇ
Merhaba canım bende dondurulmuş embriyom var transfer için gitmiştin 2 nisanda bana da bu iğneden yaptılar. Hemşireye sordum transfer ne zaman olur diye iğneyi vurduktan tahmini 1 ay sonra dedi. Bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah
Ben 17 şubatta vurmuştum üzerinden adet geçirdim ve 29 martta transfer edildiAa aynı anda olmuşuz iğneyi canımacaba ne zaman olucaz transfer bakalımm bi de rahim hazrlama olur dimi kalınlaşması için
Aynen canım bu salı kontrole gideceğim galiba bu defa ilaçta vereceklerAa aynı anda olmuşuz iğneyi canımacaba ne zaman olucaz transfer bakalımm bi de rahim hazrlama olur dimi kalınlaşması için
Siz reglin kaçıncı günü vurulmuştunuz iğneyi ?Ben 17 şubatta vurmuştum üzerinden adet geçirdim ve 29 martta transfer edildi
Netten baktığım kadarıyla yumurta çatlamayı önlemek için vuruluyor iğne.Banada reglin 21 cı gunde burulcak . Sora regl olcan hazırlık transfer dedıler , ne için ki bu iğne tam bılgısı olan varmı
14.günSiz reglin kaçıncı günü vurulmuştunuz iğneyi ?
Merhaba bende bugün vuruldum sizde pkos varmıydıMerhaba ben de iğneyi yaptım Nisanın 7 sinde , yaklaşık 10 gün içinde adet olmam gerekiyormuş bu arada da kan tahlillerimi yaptırdım o şekilde söylediler , adetin 3 ya da 4. Günü gel dediler , sonrasında neler oluyor bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatabilir mi
Merhaba , hayır bende amh düşüklüğü vardı 0.78 di en son , o yüzden yaptırdık tüp bebek , hangi doktora gidiyorsunuz sizMerhaba bende bugün vuruldum sizde pkos varmıydı
Fulya özkan beye gidiyorum ben.siz ?Merhaba , hayır bende amh düşüklüğü vardı 0.78 di en son , o yüzden yaptırdık tüp bebek , hangi doktora gidiyorsunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?