merhaba bende ikinci iğnemi oldum dondurulmuş transfer için bende de çikolata kisti var ama doktorum adet görmeden transfer yapcakMerhaba dondurulmuş embriyo transferim için. Lucrin Depot 3.75 kullandım 3 defa iğne vuruldum. Üçüncü ayımdayım. Bu iğne geçiçi menapoz iğnesi. Çikolata kisti endometriozis hastasıyım doktorum bunu uygun gördü transferden önce 3 ay geçiçi menapoz önerdi. Sizlere sorum son iğneden kaç gün sonra adet oldunuz olası gecikmeler normalmi? Teşekkürler...
bende öyle sanıyordum fakat adet olunca başlayacağız dedi bir anlam veremedim. Ee o zaman neden ben 3 ay adet olmadım ki :)) neyse izleyip göreceğiz artık :) sizinde umarım pozitif olur. Çikolata kisti için ameliyat vs oldunuzmu acaba direk tüp bebekli yapıldı?merhaba bende ikinci iğnemi oldum dondurulmuş transfer için bende de çikolata kisti var ama doktorum adet görmeden transfer yapcak
Benim ikinci ayımda başladı biraz gerginlik ve sıcak basması yaşadım sıcaklara denk geldiği için daha bi etkiledi sanki :))Merhaba Ben tek iğne oldum 3 aylıkmış 11.25 dozu. Henüz 4. günüm ama menopoz belirtilerim hiç başlamadı; ne zaman başlıyor terlemeler vs? Ben de endometriozis hastasıyım bu arada.
ameliyata yanaşmadı doktorum en son çare dedi tüp bebek denmesi ilki tuttu fakat 6.jaftada kalbi durdu maalesef ben ameliyat oluyum ağrılardan kurtuluyım dedikçe doktorum ilki tuttu bi daha deniyelim dedi şimdi ğç aylık menapozda kisti biraz baskılayıp transfer yapcak bakalım inşallah hepimiz müjdeli hanerlere ulaşırızMerhaba
bende öyle sanıyordum fakat adet olunca başlayacağız dedi bir anlam veremedim. Ee o zaman neden ben 3 ay adet olmadım ki :)) neyse izleyip göreceğiz artık :) sizinde umarım pozitif olur. Çikolata kisti için ameliyat vs oldunuzmu acaba direk tüp bebekli yapıldı?
bende şu an ikinci iğnemi oldum da ilk iğneden sonra adet gördüm ama nasıl oluyorsaBenim ikinci ayımda başladı biraz gerginlik ve sıcak basması yaşadım sıcaklara denk geldiği için daha bi etkiledi sanki :))
İlk denemeniz için üzüldümameliyata yanaşmadı doktorum en son çare dedi tüp bebek denmesi ilki tuttu fakat 6.jaftada kalbi durdu maalesef ben ameliyat oluyum ağrılardan kurtuluyım dedikçe doktorum ilki tuttu bi daha deniyelim dedi şimdi ğç aylık menapozda kisti biraz baskılayıp transfer yapcak bakalım inşallah hepimiz müjdeli hanerlere ulaşırız
İlk iğneden 8 gün sonra bende adet oldum. Doktor normal dedi. İkinci ve üçüncü iğneyide vuruldum birdaha adet olmadım.bende şu an ikinci iğnemi oldum da ilk iğneden sonra adet gördüm ama nasıl oluyorsa
evet birde benim her iki trfta var ve bi trf 8 cm olmasına rağmen tutmuştu tek tesellimiz kiste rağmen tuttu oldu allahım böle şeylerle avunur olduk sizin ne kdr kistin boyutu transfer ne zmn olcakİlk denemeniz için üzüldüm(( ama birde şu açıdan düşünün kist hamile kalmanıza engel değilmiş. Büyük ihtimal embriyo ile alakalı olmalı. Bende aynı şekilde olmadım ameliyat. Bazen engelleyecek tutunmayı diye endişeleniyorum. Umarım güzel sonuçlarımızıda burda paylaşırız.
Benimde tek tarafta en son tüp bebek iğneleri vs derken 7 cm e ulaşmıştı büyüyüp. 1 ay sonra gideceğim. Yani son iğneden bir ay sonrasına gel dedi. Ağustosta sanırım transfer olacağım. Kasım ayında tüp bebek yaptırmıştım hiç nasip olmadı transfer rahatsızlıklar geçirdim bir takım. Bende böyle aklım karışık dolanıyorum kadınlar klübünde :))evet birde benim her iki trfta var ve bi trf 8 cm olmasına rağmen tutmuştu tek tesellimiz kiste rağmen tuttu oldu allahım böle şeylerle avunur olduk sizin ne kdr kistin boyutu transfer ne zmn olcak
bu sefer inş tutar benim de ağustos sonu eylül başı gibi duruma göre transfer dedi aynen walla benimde kafam çok karışık sürekli araştırmaktan okumaktan neler öğrendik bu konudaBenimde tek tarafta en son tüp bebek iğneleri vs derken 7 cm e ulaşmıştı büyüyüp. 1 ay sonra gideceğim. Yani son iğneden bir ay sonrasına gel dedi. Ağustosta sanırım transfer olacağım. Kasım ayında tüp bebek yaptırmıştım hiç nasip olmadı transfer rahatsızlıklar geçirdim bir takım. Bende böyle aklım karışık dolanıyorum kadınlar klübünde :))
Ahh sormayın herşeyin uzmanı oldukbu sefer inş tutar benim de ağustos sonu eylül başı gibi duruma göre transfer dedi aynen walla benimde kafam çok karışık sürekli araştırmaktan okumaktan neler öğrendik bu konuda
Merhaba! Bende tüp bebek tedavisi için lucrin kullanmaya başladım 7 tane oldu bugün 8.yi vurcam adetim dün geldi(normal gününden 2 gün sonra) bugün adetimin 2.günü aslında dr a gitmem gerekiyor ama bugün tatil yarı gideceğim ne işlem yapacaklar bilmiyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba dondurulmuş embriyo transferim için. Lucrin Depot 3.75 kullandım 3 defa iğne vuruldum. Üçüncü ayımdayım. Bu iğne geçiçi menapoz iğnesi. Çikolata kisti endometriozis hastasıyım doktorum bunu uygun gördü transferden önce 3 ay geçiçi menapoz önerdi. Sizlere sorum son iğneden kaç gün sonra adet oldunuz olası gecikmeler normalmi? Teşekkürler...
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun inş. Sizin kullandığınız lucrin hergün vurulandanmı acaba. Bu ilacında günlük aylık 3 aylık dozları var. Ben tüp bebek tedavisinden sonra kullanmaya başladım. AYda bir tane iğne. Adet olmayı engelliyor. Transfer öncesi.Merhaba! Bende tüp bebek tedavisi için lucrin kullanmaya başladım 7 tane oldu bugün 8.yi vurcam adetim dün geldi(normal gününden 2 gün sonra) bugün adetimin 2.günü aslında dr a gitmem gerekiyor ama bugün tatil yarı gideceğim ne işlem yapacaklar bilmiyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İğnenin ilk ayında birçok kadın adet görüyor bende dahil sıkıntı yapmayın doktorunuza danışın yinede.Lucrin 11,25 vurulmuştum 20 gün önce ama bugün adet oldumçook üzgünüm iğne işe yaramadı mı acaba kızlar böyle olan var mı?? Normal ağrılı adet görüyorum...
Çok teşekkürler cevap için. Peki siz de ağrılı normal adet mi görmüştünüz yoksa az miktarda kanama mı olmuştu? Ben normal sancılı adetimi görüyorum çünkü, kanamam da yoğun oluyor...İğnenin ilk ayında birçok kadın adet görüyor bende dahil sıkıntı yapmayın doktorunuza danışın yinede.
3 gün normal adet şeklinde oldum. Ama ben normaldede ağrı çekmem adet olduğumda o yüzden ağrısız oldu ama 3 günde yoğun oldum.Çok teşekkürler cevap için. Peki siz de ağrılı normal adet mi görmüştünüz yoksa az miktarda kanama mı olmuştu? Ben normal sancılı adetimi görüyorum çünkü, kanamam da yoğun oluyor...
O zaman korkacak bişey yok... yarın doktoruma soracağım ama içimi rahatlattınız çok sağolun3 gün normal adet şeklinde oldum. Ama ben normaldede ağrı çekmem adet olduğumda o yüzden ağrısız oldu ama 3 günde yoğun oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?