- 10 Nisan 2018
- 1.337
- 3.435
- 133
Hayırlı sonuçlar alın inş pozitif olunO zaman korkacak bişey yok... yarın doktoruma soracağım ama içimi rahatlattınız çok sağolunTüp bebeğe başlayacağımız için endişeliyim, bir aksilik olur diye korkuyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sonuçlar alın inş pozitif olunO zaman korkacak bişey yok... yarın doktoruma soracağım ama içimi rahatlattınız çok sağolunTüp bebeğe başlayacağımız için endişeliyim, bir aksilik olur diye korkuyorum
![]()
İnşallahh çok teşekkürlerHayırlı sonuçlar alın inş pozitif olungüzel haberlerinizi bekliyoruz
![]()
İkinci iğneden sonra da adet gordunuz mu ,ya dr lar regl olunca gel reglın ıkıncı gunu ipne vurun fln dıyorda regl olmayabılıyoruz galıba bu iğneyle ,ben napsam reglım 5 gun geçti igneyı vursammıkıbende şu an ikinci iğnemi oldum da ilk iğneden sonra adet gördüm ama nasıl oluyorsa
yok cnm ikinci ve ucuncu igneden sonra olmadim ilk igneden sonraki olmamda vucut atio dedi doktorum endiselenme dedi cok sukur kistim 4,5 cme indiİkinci iğneden sonra da adet gordunuz mu ,ya dr lar regl olunca gel reglın ıkıncı gunu ipne vurun fln dıyorda regl olmayabılıyoruz galıba bu iğneyle ,ben napsam reglım 5 gun geçti igneyı vursammıkı
Ne zaman başlıcaksınız tüp bebegeyok cnm ikinci ve ucuncu igneden sonra olmadim ilk igneden sonraki olmamda vucut atio dedi doktorum endiselenme dedi cok sukur kistim 4,5 cme indi
ilk igneyi ayin kacinda vurulduysan ertesi ayda ole vuruluo benimki de aylikdi menapoz ignesi olunca doktor kesinlikle gununu aksatma demistiMerhaba arkadaslar lucrin depot sonrası normal zamanda regl oldunuz mu , benim reglin ıkıncı gunu bir lucrın depot daha kullanmam lazım aylık fakat reglım gecıktı 5-6 gun ,regl olcammı acaba beklesemmı yoksa regl olmuş varsayarak ikinci gunu vurulcammı ,bilgisi olan varmı
eylulde dondurulmus embryo transferi olcak hic adet olmadan direk transfer edelim dediNe zaman başlıcaksınız tüp bebege
Canım negatif transferden sonra adet düzenin bozuldu mu? Ben geçen ay negatif sonuç aldım, bu ay adetim 9 gün gecikti hala olmadım.Bende eylülde negatif sonuç alınca dondurulmuş embriyoyla deniycem şansımı. Adet bitiminde gel demişlerdi, bugün gittim adetim 35 günde 1 olduğu için 28.günde lucrin kullanacaksın 1 hafta sonrasında adet olacaksın dediler. Adetle birlikte estrofem başlanacakmış. Adetin 16.günüde ultrason yapılıp transfer günü belirlenecekmiş. Bu kadar uzun süreceğini hiç tahmin etmemiştim. Sizlerde de aynı şekilde mi işledi süreç?
Ben sonucu aldım yaklaşık 10 gün sonra adet oldum. 2. adetim 13-14 gün gecikmeli oldu. Yumurtlamam geç olmuş kist vs bişey görülmemişti.Canım negatif transferden sonra adet düzenin bozuldu mu? Ben geçen ay negatif sonuç aldım, bu ay adetim 9 gün gecikti hala olmadım.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Benimde ilk tüp bebeğim tutmadı, doktorum hem embriyo çok kaliteli hem rahim kalınlığı çok iyi demişti. Bu embriyodan gebelik oluşur dedi hatta. Ama maalesef negatif oldu sonucu. Dondurulmuş embriyolarla devam edicem. Bu adetin 28.günü lucrin kullanıcam. Ben 35 günde 1 adet oluyorum diye 28.gün yapalım dedi doktorum. Sonraki adetle estrofem başlayıp ocak ayında transfer olucam Allah izin verirse. Bu kez tutar inşallah hayırlısıyla.Kızlar ben burda cok umıt aradım ,size de umut olayım ıns.ilk tup bebegım tutmadı .embrıyolarım kalıtelı olmasına ragörn.sonra hemen histereskopi oldum .sonrasında da 3 ay menopoza sokuldum.her ay reglın ıkıncı gunu lucrın depot vuruldum ,son ay ek olarak regl olmam için bir hap daha verdi,regl olunca transfer surecım basladı .çok şükür tuttu ,darısı sızlere ıns,umudunuzu hiç yitirmeyın , ek olarak intralipid serum kullandım bu transferımde farklı olarak. Allahım en kısa zamanda size ve tum isteyenlere nasip etsın ,hamıle olanlara da saglıkla kucagımıza aldırsın ınsallah