Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum 23 aralıkta yumurtalarım toplandı ama bir türlü değerler normale dönmedi doktorum 21. Günde lucrine başlattı şimdi 4 .günümdeyim acaba bende şimdiden aslan pençesi içsem mi garantilemek için.sıkıldım demek istemiyorum yakınmıyorum ama gittikçe umudumu kaybediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.
12, iğneden sonra hala regl olmadınızsa doktorla irtibat kurmanız gerekliydi bence gecikmeden bilgi verin (bu arada 2-3 gün gecikme normal kabul ediliyor)
regl tarihi lucrin kullanan bazı hastalarda 2 ayı bile bulabiliyormuş tedavinin ve kişinin durumuna göre:))
Allahtan ben oldum :))
gözün aydın senin adına sevindim darısı benim başıma . bişey merak ettim acaba kaçıncı iğnede adet oldun.lucrinin yanında herhangi bişey kullandınmı.
slm ipekada, işallah en kısa zamanda olursun:))
ben 18. lucrinde oldum. Dr normal dedi, herhangi bir kist yokmuş sadece lucrin bazen adette düzensizlik yapabiliyormuş 2 ay bile geciken varmış:)) Allah tan benimki öyle olmadı senin ki de olmaz rahat ol.. ancak benim adetler 35 40 günde bir olur bende 37. gün olmuş oldum yani..
ben lucrinle bişey kullanmadım. adetin 2. günü gonol f e başladım hala kullanıyorum perşembe kontrol var işte:))
sen nerede tedavi görüyorsun arkadaşım dr kim acaba?
Merhaba ben lucrin 2.gunde kanama oldu normal mi normal adetimi 3 gün gectiarkadaşlar lucrinde 14. iğnemi oldum ama olmayınca bugün merkeze gittim kist oluştuğunu öğrendim ve onlarda iğne ile foliküllerin içini boşaltabiliriz dedi ama ben yanaşmayınca 28ine randevu verdiler inşallah o güne kadar gelir ya... bu durumda olupta ek iğneleri kullanan ve ve o sırada adet gören var mı ? ya da adet kanamasını başlatmak için başka yollar denendi mi ilaç gibi mesela? ne ollur yardım edin....
Lucrin kullanırken adet olmak normal mikızlar 18 gündür lucrin kullanıyorum hala tık yok bende(( siz lucrinde kaçıncı gün regl olmuştunuz? ne olur yardım edinnnnnnnnn ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?