• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lucrin nerede vurulmalı? Çok acil!

Kiperinnn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2024
52
14
8
Merhaba, tedavi gördüğüm hastane Lucrin tedavisine başladı, kistlerimden dolayı. Bugün ya da yarın vurunmam gerekiyor. İğneyi zar zor buldum ama tedavi gördüğüm yerde mi vurunmam gerekiyor acaba? Kafam o kadar doluydu ki sormadım, herhangi yerde vururlar iğnemi diyordum. Forumda okudum illa tüp bebek ünitesinde kendileri mi vurmak istiyor iğneyi? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Merhaba, tedavi gördüğüm hastane Lucrin tedavisine başladı, kistlerimden dolayı. Bugün ya da yarın vurunmam gerekiyor. İğneyi zar zor buldum ama tedavi gördüğüm yerde mi vurunmam gerekiyor acaba? Kafam o kadar doluydu ki sormadım, herhangi yerde vururlar iğnemi diyordum. Forumda okudum illa tüp bebek ünitesinde kendileri mi vurmak istiyor iğneyi? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Bende kist yokdu vuruldu transferde oncekı reglde 1 tane ,

Lucrin kullanım kılavuzunu okuyarak kendinizin vurabileceği bir iğne. Bana eşim evde iğneyi yaptı iki kere

Ben 2 defa Lucrin Depot 3.75 kullandım. Kullanıma hazır bir iğne. Kendi kendime evde göbeğime vurdum. Aynı Oksapar gibi.
Ben evde kendım vurdum

Back
X