lüften bir bakin:(

Ona bakarsak anneannem ayrılması gereken bir evliliği sürdürmüş. Nesil farkındandan dolayı. Bence boşanmak büyük nimet. Her yeri bir son yeni bir başlangıç demektir.
Kadın yok diye muhtaç kalıp ayrılmayacaksa öyle ilişki zaten olmaz olsun.
[/QUO
Ama bitisler korkutucu cünkü yeninin ne getirecegini bilemiyorsun belki daha iyi belki daha kötü. Bosandigim icin hic pisman olmadim hep iyi ki dedim. Ama sonra karsima cikan insanlarda her seyin daha iyi olacagini hissettirmedi bana.

Öyle bir giriş yapmışsınız ki dayımla tanışına bağlayacaksınız sandım😄
Hahaha hayat bu belli olmaz ilerde belki karşısına Dayim çıkar oda evlenmek istiyor 35 yaşına geldi nerdeyse ama kısmeti mi kapalı bilmiyorum hani derler ya çeyizi olanın kısmeti olmazmış diye o hesap evlencem diye birikim yapıp duruyor belki de çar çur edip sağda solda gezse bulacak birini :)

Hahaha hayat bu belli olmaz ilerde belki karşısına Dayim çıkar oda evlenmek istiyor 35 yaşına geldi nerdeyse ama kısmeti mi kapalı bilmiyorum hani derler ya çeyizi olanın kısmeti olmazmış diye o hesap evlencem diye birikim yapıp duruyor belki de çar çur edip sağda solda gezse bulacak birini :)
Kismet isi tamamen. Benim eski esim kendi gelip beni buldu. Hic bir sey yapmadim ben:) Bir akrabada resmimi görmüs begenmis sormus geldi buldu beni. Ama mahvetti hayatimi. Kötü olacagina hic olmasa daha iyi galiba

Kismet isi tamamen. Benim eski esim kendi gelip beni buldu. Hic bir sey yapmadim ben:) Bir akrabada resmimi görmüs begenmis sormus geldi buldu beni. Ama mahvetti hayatimi. Kötü olacagina hic olmasa daha iyi galiba
Aynen kısmet ya hayırlısı inşlh düzgün biri çıkar karşına daha çok gençsin

Kesinlikle müsriflerin Kısmet leri daha açık oluyor, sen dayı cimri galiba kızlarla grştüğünde bişi ısmarlamıyor jest fln ypmıyısa, öle olması normal

Herkese iyi aksamlar. Bir evlilik yaptim ve bosandim aradan üc yil gecti. 32 yasindayim. Yasimdan dolayimi ya da yasadiklarimdan dolayi mi bilmiyorum ama icimde kocaman bir bosluk her sey anlamsiz geliyor. Cevremde duyduklarim, burda okuduklarim ve kendi yasadiklarim evlilik kurumuna olan güvenimi derinden sarsti. Iliskilerde de evliliklerde de sorun olmasa bile bir süreden sonra bir tek düzelik basliyor ya da erkegin gözü disari kayiyor.(Belki de sadece benim gördüklerim böyle) Tekrar evlilik yapmak istermiyim istemezmiyim bilmiyorum ama bir cocugum olsa iyi olur diye düsünüyorum bazen, ama evlilik olmadan da cocuk olmuyor. Yasta ilerliyor ya yaslandikca kimseyi bulamazsam diye düsünüyorum ya hep yalniz kalirsam. Cok karamsarim, o yüzden de kendimi asiri saldim. Canim hicbir sey istemiyor. Bosanan arkadaslar hayatiniz nasil gidiyor? mutlumusunuz? Nasil kendime güzel bir hayat kurabilirim?
Cocugunuz olsada yanlız kalıyorsunuz malesef benım annemın uc evladı var hangısı yanında babam vefat ettı yılda ıkı kez anca gıdıyorum. Dıgerlerı de benzer devır yanlızlık devrı eskıden aıleler kalabalıkmıs hep bıraradaymıs sımdı mıllet evınde yanlız oluyor. Ya da kalabalıklar ıcınde yanlız. Güzel bır evlılıgınız olur ıyı bır esınız olur kol kola goz goze yaslanırsınız ınsllah. Bazen ınsanın ıcınde o bosluk olur bosverın sorgulamayın oyle boyle olurdu demeyı cocugunuz olsa belkı baska sıkıntın olacak sukret bu halıne rabbım guzel gunler gosterır ınsallah.

32 yaşında ve çocuklu bi tanıdığım varbekar patronuyla evlendi çokta mutlu üzülmeyin bence her hastalığa davetiye çıkarmayın Allah büyük ummadığın anda çıkar birisi elbet

Back
X