Lüleburgaz'da Kadın Doğum Doktoru önerisi

Sağlık ocağından hemşire aradı tahlil yaptıralım dedi, ama sağlık ocağında şeker yüklemesi yapılmıyor. 2 sini ayrı ayrı yapmak yerine aynı anda devlet hastanesinde yaptıracağım. Yani şahsen ben öyle düşündüm:)

Bir de ben evdeki şeker ölçüm cihazıyla bir kaç kez şekerimi ölçtüm. Mesela açlık 77 çıktığı da oldu 106 çıktığı da oldu, tokluk 112 çıktığı da oldu 185 çıktığı da 🥴iyice buna kafayı taktım o yüzden laboratuvarda ölçülsün istiyorum daha güven veriyor, Ahmet bey nasıl ölçüyor bilmiyorum ama ben böyle tercih edeceğim :)
Ayy çok mantıklı ama ben bugün sağlık ocağında kan verdim Tetanoz için gitmiştim Cihan bey de Ahmet bey de ol dedi aşıyı. Benim de annem şeker hastası hiçbir fikrim yok ama korkuyorum bu cumartesi Ahmet beyde yaptırınca haber veririm nasıl yaptığını. ☺️ Sabah aç gel dedi. Bi açlık bakcaz, glikoz şurubu ardından 1 saatlik ve 2 saatlik bakcaz gibi bir şey dedi ama ev tipi ölçüm cihazıyla bakar sanırım çünkü lab yok orda.

Ayy çok mantıklı ama ben bugün sağlık ocağında kan verdim Tetanoz için gitmiştim Cihan bey de Ahmet bey de ol dedi aşıyı. Benim de annem şeker hastası hiçbir fikrim yok ama korkuyorum bu cumartesi Ahmet beyde yaptırınca haber veririm nasıl yaptığını. ☺️ Sabah aç gel dedi. Bi açlık bakcaz, glikoz şurubu ardından 1 saatlik ve 2 saatlik bakcaz gibi bir şey dedi ama ev tipi ölçüm cihazıyla bakar sanırım çünkü lab yok orda.
Ben de öyle düşünüyorum muhtemelen ölçüm cihazıyla ölçecek, ya tabi onun cihazı daha iyidir gelişmiştir büyük olasılıkla.

Ben tetanozu ilk hamileliğimde hallettim, tam bağışıklığım var artık 😆 ama boğmacalı olanı olmam gerekiyormuş, o da ellerinde yokmuş, bekliyorum ben de :)

Ben de öyle düşünüyorum muhtemelen ölçüm cihazıyla ölçecek, ya tabi onun cihazı daha iyidir gelişmiştir büyük olasılıkla.

Ben tetanozu ilk hamileliğimde hallettim, tam bağışıklığım var artık 😆 ama boğmacalı olanı olmam gerekiyormuş, o da ellerinde yokmuş, bekliyorum ben de :)
Daha iyidir değildir sanıyorum ya ev tipi cihazlarda hassasiyet yüzdeleri genelde yakın oluyor lab olmadığı sürece. Göreceğiz artık.

Bugün izinliyim ben o Tetanoz difteri boğmaca karma aşıdan oldum işte, omzumdan itibaren dirseğe kadar berbat bir ağrı yaptı. Yatamıyorum da sol kolumdan oldum aşıyı, soluma yatacağım diye bir tetenekliğim var arada sağa yatmak sorun olmaz dendiği halde. Tavsiyemdir sağ kola aşı öneriyorum 😂

Back
X