Lustral 50 mg kullananlar ve yan etkileri

Deniz1esin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
266
96
18
30
Merhaba arkadaşlar dört günden beri Lustraral 50 mg kullanıyorum tabi bu dört gün kırıp da 25 olarak kullandım panik bozukluk teşhisi konuldu ama sanki ilaç yan etki yaptı gibi vücudumda titreme bacaklarımda güçsüzlük hissediyorum dengesizliğim de var dün gece çok yoğun olarak yaşadım bunu böyle olan var mı bu yan etkiler ne zaman geçer ve ilacın etkisi ne zaman başlar

İlk başladığımda benimde öyle olmuştu ama biraz devam edin yine kötü olursanız doktorunuza sorun ilacı degistirir
Daha önce kullanmıştım çok iyi gelmişti gebelik araya girince bıraktım bu aralar tekrar nüksettiği için başladım daha önce kullandığımda sadece uyku problemi yapmıştı şimdi başka şeylerde yaşıyorum bir an önce yan etkilerin geçmesini bekliyorum.

Daha önce kullanmıştım çok iyi gelmişti gebelik araya girince bıraktım bu aralar tekrar nüksettiği için başladım daha önce kullandığımda sadece uyku problemi yapmıştı şimdi başka şeylerde yaşıyorum bir an önce yan etkilerin geçmesini bekliyorum.
Allah yardımcınız olsun insallah

ben kullandığımda ilk günlerde bulantı olmuştu ama sanırsam 6 7 günde geçmişti, etkisi de geç çıkmıştı ama çıkmıştı

Back
X