- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Kaç yaşında?
Peki bu şekilde kalıyorsa neden gittiğim doktorlar kendi kendine düzelecek diyorlar insanları kandırmak değil mi buMalesef kafa bebekken nasik yatirirsaniz oyle sekil aliyor.
Erkek arkadasimin da kafasinin arkasi duz, hep dalga gecerdim annen seni hic cevirmemis diye hakikaten oyleymis :)
Benim de duzdur mesela, allahtan cok kivircik ve kabarik saclarim var da ben bile farkina varmiyorum seklinin
Annem abimin kafasini cok guzel sekillendirmis de bende sıkılmıs beni cevirmeyi birakmis herhalde :)
Artık bir yaşına girdiği için yatakta her iki tarafa da dönüp yatıyor ilk zamanlar dönmüyordu artık şimdi bir faydası olur mu bilmiyorum her iki tarafa da yatmasının.Devamli hangi yana yatmaliysa duzeltin durun .Başinda bekleyin yada yaninda yatin .Yatagin ters tarafina yatın nasil emiyorsa ona gore ayarlayin .O yarfa ilginc bisey koyun .
Gecmis olsun .
Benim oglumda yuzü yukari yatmıs annem farketmisti duzelttik durduk duzeldi .
Benimde ikinci kızım karnimda sıkışmıştı doğumdan sonra kafası bı tarafa bombeliydi bir o yana bir bu yana yatırıp ilk bir ayda düzelttim şükür her dakka çeviriyordum siz neden yapmadınız doğar doğmaz engelde olamazdı bebekken istediğiniz yöne yatırıp destek koyup dönmesine engel olabilirdiniz geçmiş olsun
Benim eşimi de hep sol tarafına yatırmışlar. Bir tarafı içe göçükMerhaba oğlumun sürekli inatla aynı tarafa yatmasından dolayı kafasında düzleşme oldu ne yaptıysam diğer tarafa yatıramadım yastıklar aldım kendim çevirdim çok inatçıydı on bir aylıkken öneriyle kask yaptırdık ama bu kaskı da doğru düzgün kullanamadık gerek sıcaktan gerek oğlumun rahat edememesinden 23saat takılıp bir saat çıkarılması gerekiyor havalar çok sıcak oğlum çok huzursuz kaskı takınca bende dayanamayıp çıkarıyorum o ağlayınca dediğim gibi düzenli kullanamadık şu an bir yaşında kafasında az bir düzelme oldu ama kafa büyüme hızı yavaşlıyor gün geçtikçe süturları kapanıyor çok endişeliyim ya böyle kalırsa başına böyle bir şey gelen var mı yamuk kafalı kalacak diye çok korkuyorum
Yinede yazdıklarınıza katılmıyorum. Katiyen yuz üzeri yatırılamaz demenizi bir tip öğrencisi olarak yakıştıramadım. Siz bildiğinizi uygulayın o zaman. Sıkıntı yok iyi günler.
Benim eşimi de hep sol tarafına yatırmışlar. Bir tarafı içe göçükAy aklıma geldi yine . Ama sanırım bende çocuğum için böyle olmasından endişelenirdim
Bende siz gülmedim zaten.Ben komik bir şey göremedim
Olabilir,eşinizin kafasıyla da dalga geçmeniz hoş değilBende siz gülmedim zaten.
Bence sizin fazlasıyla sinirleriniz gerilmiş. Durduk yere tartışmaya girmeyeceğim sizinle. İyi günler. :)Olabilir,eşinizin kafasıyla da dalga geçmeniz hoş değil
İnsanların kusurlarıyla dalga geçen insanlardan oldum olası nefret etmişimdir.
Benim oğlunun da aynı durumdaydı ama büyükce normal şeklini aldı sen merak edme düzelir zaten saç lardan belli bile olmuyorMerhaba oğlumun sürekli inatla aynı tarafa yatmasından dolayı kafasında düzleşme oldu ne yaptıysam diğer tarafa yatıramadım yastıklar aldım kendim çevirdim çok inatçıydı on bir aylıkken öneriyle kask yaptırdık ama bu kaskı da doğru düzgün kullanamadık gerek sıcaktan gerek oğlumun rahat edememesinden 23saat takılıp bir saat çıkarılması gerekiyor havalar çok sıcak oğlum çok huzursuz kaskı takınca bende dayanamayıp çıkarıyorum o ağlayınca dediğim gibi düzenli kullanamadık şu an bir yaşında kafasında az bir düzelme oldu ama kafa büyüme hızı yavaşlıyor gün geçtikçe süturları kapanıyor çok endişeliyim ya böyle kalırsa başına böyle bir şey gelen var mı yamuk kafalı kalacak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?