- 23 Temmuz 2015
- 153
- 39
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hayalkurmak
-
Korkma Can'ım geç tutunmuştur onemlı olan artmasıTransferimin 10.gunu degerim 58
Dun 12.gunu tekrarladim 62 cikti pek yukselme olmadi boyle olup yukselen varmi 5 gunun embriyosuydu dondurulmus ?
Cook cook sagolun beni oyle rahatlattinkiEeeveet var ben..
benim 10. Gün 36 cikti ve 12. Gün 40
kimyasal gebelik dediler umut yok dediler iki katina cikmasi gerekirdi dediler.. ama suanda 11,5 haftalij hamileyim :)
Insallah canim insallah cok sagol cvp yardimci oldugun icin yarin tekrarliycam dua edin bana neolur ..Korkma Can'ım geç tutunmuştur onemlı olan artması
Cook cook sagolun beni oyle rahatlattinkiallah seninde yardimcin olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah benim sonucumda cikacak insallah allahin izniyle bugun 13 gunum hastaneye gittim ordaki hemsireler eger deger cikmassa ilac verip hamileligimi sonlandiracagiz dediler bende ben inaniyorum hamileyim dedim oyle umutsuz konusuyorlarki her bunye demekki ayni olmuyor kimisinîn cok cok yuksekkken kimileride yavas ilerliyor :) moralimi bozmuycam yarin sabah tekrarliycam
Ayni bende senin gibiyim icim rahat biliyorum bebegim benimle sadece biraz yavas ilerliyor cok dusunupte bebegimide etkilemek istemiyorum insallah bu dunyada nasibi varsa ne olursa olsun dogar zaten ..estafr. ne demek canim ayni durumu bende yasadigim icin ne kadar zor oldugunu biliyorum.. amin cümlemize insAllah canim benim..
aynen canim sakin morelini bozma..
ve icindeki sesi dinle derim.
benimde ayni ssnin gibi oldu doktor hemen kimyasal.gebelik dedi hatta ilaclarida birak dedi.. ben inanmadim ve kullanmaya devam ettim.. ve birdaha ki testimde gayette iyi yükselme vardi.. tam emin olmadan yaptirma birsey.
hatta degerlerim.iki katina cikmiyodu diye sonradan dis gebelik dediler ameliyat lazim dediler ilacla dusurelim felan dediler.ama basindan beri icimde hep.iyi bir his olsugu icin ve hic bir zaman kendimi.kotu hissetmedigim icin hic birsey yaptirmadim.. emin olmadan aslaaaa..
onlara kalsa ameliyat olup tüpüm bile alinmistii..
insAllah düzelir ve yüzün güler rabbim yardimcin olsun .. iyi haberlerini bekliyorum yazarsn artik :)
Ayni bende senin gibiyim icim rahat biliyorum bebegim benimle sadece biraz yavas ilerliyor cok dusunupte bebegimide etkilemek istemiyorum insallah bu dunyada nasibi varsa ne olursa olsun dogar zaten ..
Seninki gercekdede bir mucize bebek canim iyki dinlememisssîn doktorlari:)
Tabiki yazarim insallah yarin guzel sonuclar veririm size:)
Normalde bu cumartesi pazar adet zamanimdi eger dusuk felan olsa illaki kanamam olurdu demi ve hic agrim yok tek belim agriyor sence ?
Cok sukur suan iyiyim evet arada kasigimda batmada oluyor heleki transferin 4,5,6.7,8,9 gunleri adet sancisi gibi geldi geldi gitti demekki tutunuyormus bu benim 2 ci denemem 1 cide hic bir belirtim olmadi negatif oldu zaten hayirlisi insallah benim degerim yukselir allahin izniyle sende saglicakla kucagina alirsin meleginii :) progesterone degerini biliyormusûn cnm?Benimki sonradan belli olduki.. 1 hafta geriden yapmis herseyi :):):) 12,5 haftalik olmasi gerekirken herseyi 11,5 haftaliga uyusuyo :) o yuzden yukselm feln yanlis gitmiss..
Aynenn dusuk olsa kanaman olurr veya lekemeyle baslayan ve cogalan bir kanama ve agrin olur.. yukslme varsa zaten tutunmus sadece suanda dusurmeden devam ettirmek önemli.. ve saglikli sekilde yukselmesii.
Benim 2. Doktorum hep derdi sonucta kani alanda bir insan belkide yanlis almistir..
Herseyyyy olabilir icine ferrah tut..
cok agrin olursa veya kanaman olursa kotuye isarettir..
bel agrisi zaten normal:) olur o.. kasiklarda arada batmada olur..
Cok sukur suan iyiyim evet arada kasigimda batmada oluyor heleki transferin 4,5,6.7,8,9 gunleri adet sancisi gibi geldi geldi gitti demekki tutunuyormus bu benim 2 ci denemem 1 cide hic bir belirtim olmadi negatif oldu zaten hayirlisi insallah benim degerim yukselir allahin izniyle sende saglicakla kucagina alirsin meleginii :) progesterone degerini biliyormusûn cnm?
Aminnnnnnnnn.insAllahh :))) her istegen hayirlisiyla alir insAllah
Yaaa vAllaha canim hic bilmiyorum bak onu.. ben turkiyede yaptirdim tüp bebegimi ama yurt disinda yasiyorum.. mecbur soncu beklemdden geri donmek zornda kaldim ve burda bakmiyolar
Ama yinede progestron fitili ve ignesi kullaniyodum ben..
vAllaha canim.. benim.turkiyedeki doktor oyle demisti bana.. degerin yuksek cikmis zaten gebelik var kani alanda yanlis almis olabilri demisti hatta o yuzden tekrar yaptirdim ve bu sefer yuksek cikmisti..[/QUOTE
Aaa bende yurt disindayim ben fransadayim sen :):) sen neden yurt disinda yaptirmadin canim ?
Ben progestan fitil kullaniyorum
Aaa bende yurt disindayim ben fransadayim sen :):) sen neden yurt disinda yaptirmadin canim ?Aminnnnnnnnn.insAllahh :))) her istegen hayirlisiyla alir insAllah
Yaaa vAllaha canim hic bilmiyorum bak onu.. ben turkiyede yaptirdim tüp bebegimi ama yurt disinda yasiyorum.. mecbur soncu beklemdden geri donmek zornda kaldim ve burda bakmiyolar
Ama yinede progestron fitili ve ignesi kullaniyodum ben..
vAllaha canim.. benim.turkiyedeki doktor oyle demisti bana.. degerin yuksek cikmis zaten gebelik var kani alanda yanlis almis olabilri demisti hatta o yuzden tekrar yaptirdim ve bu sefer yuksek cikmisti..
Aaa bende yurt disindayim ben fransadayim sen :):) sen neden yurt disinda yaptirmadin canim ?
Ben progestan fitil kullaniyorum
Tüp bebek olarak değil doğal yoldan yaşadım ben ve malesef kimyasal gebelik olarak sonlandı.. İnşallah seninki bundan sonra sağlıklı yükselir moralini bozma...Transferimin 10.gunu degerim 58
Dun 12.gunu tekrarladim 62 cikti pek yukselme olmadi boyle olup yukselen varmi 5 gunun embriyosuydu dondurulmus ?
Haklisin canim gercekden cok iyi yapmissin ben fransada yaptim vallaha dedigin gibi aynen cok surunduruyorlar dusunsene ben basvurdugumda doktoruma 13/02/2015 tarihînde gittim 1 ci transferim 15/07/15 de gerceklesti 2 ci dondurulmus oldugundan fazla surmedi turkiye bu yonden hizli valla :) ama ben tup bebek merkezimden memnun kaldim allaha sukurBen hollandadayim:))
Hic sorma güvenmedim burdakilere..
doktorumla aram iyi degildi.. bide cook uzun sürüyo randuvu vermeleri yapmalari felan süründürüyolar resmen..
Bu sene turkiyede tatildeyken ailemde hepsi izindeydi destek oldular kendimi iyi hissettim ve yaptirdim.. planda projede yoktu aaslinda :) 3 haftada yapti
Sen.nerde yaptirdn ordami turkiyedemi?
Insallah allahin dedigi oluur hakkimda hyrlisi..Tüp bebek olarak değil doğal yoldan yaşadım ben ve malesef kimyasal gebelik olarak sonlandı.. İnşallah seninki bundan sonra sağlıklı yükselir moralini bozma...
Haklisin canim gercekden cok iyi yapmissin ben fransada yaptim vallaha dedigin gibi aynen cok surunduruyorlar dusunsene ben basvurdugumda doktoruma 13/02/2015 tarihînde gittim 1 ci transferim 15/07/15 de gerceklesti 2 ci dondurulmus oldugundan fazla surmedi turkiye bu yonden hizli valla :) ama ben tup bebek merkezimden memnun kaldim allaha sukur
Tabi canim bu yuzden doktorumu degistirdim ilgilenmedigi icin kucuksun daha bekle bekle deyip gecistirdi beni bende sabirsizimdir biraz huyum kurusun :)Oooo bayaaa uzun sürmüsss.. biz 3 haftada butun testelri felan yapti tüp bebegide yapti sagoolsn. dlktora ve yapilan yere güvenmek cok önemli yaa.. zaten zor bir dönem birde doktor kotu cikarsa tam zor.. amaaann insAllah olsunda nerde oldugu önemli degil:)
Sizde soru neydi tüp bebek yaptirmissiniz? Özel olmazsa tabi..
Bu arada uykun varsa uyu lafa tutmiyayim:)
Tabi canim bu yuzden doktorumu degistirdim ilgilenmedigi icin kucuksun daha bekle bekle deyip gecistirdi beni bende sabirsizimdir biraz huyum kurusun :)
3 haftada valla tam benlikmis yaa ben beklemeyi hic sevmiyorum adam bi tahlil veriyordu sonuclari bekle + rdv gununu 1 ay buluyodu :/
Beniim butun tahlillerim temiz cikti cok sukur sorun esimde benim sperm azligi ve sekilleri bozukmus yorgunmus ne ararsan var anam
Yok canim uykum senin varsa yarin devam ederiz inslh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?