lutfeeen bi bakarmisinizz :((

Bendd pcos var esimdede ayni sperm azligi ve kalitesi düsuktü.. cift zorluk yani:KK43:
Yarinmi kan vereceksin?? Hemen veriyolarmi bari sonucu? Bekletmesinler insan catliyo vAllaha..

Benim doktorda ayniydi.. yasin kucuk napcan bebegi diyip duruyodu.. bekle bekle dedi sinirim geldi dayanamadim :):)
Hayirli canim olsun bak hamilesin suan tadini cikart :)
Sabah kan veriyorum aksa 17h aliyorum beni bi gorsen zarfi acarkén kalbim yerinden firliycak gibi ne dusunuyorum biliyomusun biz bu kadar caba gosteriyoruz acilar cekiyoruzya acaba evlatlarimizda bunun karsiligini verirlermi ilerde :( gercekden ben cok duygusalim allah korusun bana karsi gelse aglarim bu gunler aklima gelir her anne oyledir tabiki
Cok iyi yapmissin valla kucuk olupta kendini annelige hazir hissettiktén sonra sorun yok ;)yasin kac senin bénim 22 esim 25 :))

Hayirli canim olsun bak hamilesin suan tadini cikart :)
Sabah kan veriyorum aksa 17h aliyorum beni bi gorsen zarfi acarkén kalbim yerinden firliycak gibi ne dusunuyorum biliyomusun biz bu kadar caba gosteriyoruz acilar cekiyoruzya acaba evlatlarimizda bunun karsiligini verirlermi ilerde :KK43: gercekden ben cok duygusalim allah korusun bana karsi gelse aglarim bu gunler aklima gelir her anne oyledir tabiki
Cok iyi yapmissin valla kucuk olupta kendini annelige hazir hissettiktén sonra sorun yok :KK66:yasin kac senin bénim 22 esim 25 :))

Bende 21 esimde 24 :)))
Ayyyy hic sormaaaa. :) benimde.cok aklima geliyo bukadar aci uzuntuu.. yedigim okadr igneler ilaclarrr .. yasadigim o zorluklarr..
aaah ahhh yarin birgun insAllah saglikli kucagimiza alirsak buyudugunde bunlari anlattigimda ne dusunecek ne hisseder napar acaba :)) fedakar annem.babam diyip kiymet bilirmiki acaba..

Ayy bilmezmiyim... ben her doktora gitmeden önce günlerce uyuyamazdm halada oyleyim.. hersye düzelsinde burdakilerii mahkemeye bile veresim var bos yere okdr acilar yasattilar :(..

VAllaha tanimiyorum felan ama kader arkadasimsin sonucta.. merak edecm kesin aklim kalir noldu diye.. haber ver olurmu..
dualarm seninle insAllah olumlu cikaarrr :)
Sen yinede kendine dikkat etmeye devam et.. ben negatif dediklerinde yasak ne varsa herseyi yapmistim.. bin pisman oldum.

Bende 21 esimde 24 :)))
Ayyyy hic sormaaaa. :) benimde.cok aklima geliyo bukadar aci uzuntuu.. yedigim okadr igneler ilaclarrr .. yasadigim o zorluklarr..
aaah ahhh yarin birgun insAllah saglikli kucagimiza alirsak buyudugunde bunlari anlattigimda ne dusunecek ne hisseder napar acaba :)) fedakar annem.babam diyip kiymet bilirmiki acaba..

Ayy bilmezmiyim... ben her doktora gitmeden önce günlerce uyuyamazdm halada oyleyim.. hersye düzelsinde burdakilerii mahkemeye bile veresim var bos yere okdr acilar yasattilar :KK43:..

VAllaha tanimiyorum felan ama kader arkadasimsin sonucta.. merak edecm kesin aklim kalir noldu diye.. haber ver olurmu..
dualarm seninle insAllah olumlu cikaarrr :)
Sen yinede kendine dikkat etmeye devam et.. ben negatif dediklerinde yasak ne varsa herseyi yapmistim.. bin pisman oldum.
Ayy ayni yasitlardayiiz bir cok seyimiiz cok benziyor :)
Insallah allah bizlere saygili ahlakli evlatlar nasip edeeer ilerde geriye baktigimizda sadece gulumseyerek hatirlayalim bu gunlerimizi :) ama genede her ne aci cekersekkte bebeklerimiz icin deger :)
Ver valla sonucta cikmayàn candan umit kesilmez derler acayip umitsiz oluyor doktorlar ve bizleride uzuyolar bak senin degerin cok dusukmus ama devam eetmis allahin izniyle
Birazdan kan aldirmaya gitcm inslh guzel haberler alirim bugun
Yok canim dinleniyorum fazla egiilmiyorum bile

Kizz ben esim 25 yazmisim yanlis olmus cnm esim 24 yasinda agustos ayinda girdi :) senin esinle ayni yasit

Saglikli bir gebelik degil dedi doktor yarin hastaneye cagirdilar ecografi yapalim diye
Sence cikarmi tekrar neolur ciksin degerim allahim :KK43:

Canimmm dur sakin ol..
Allah büyüktür... degerlerin düsmesi iyi degil ama Allahtan ümit kesilmz.. yarin bi git bakalim ne diyolar..
vardir bundada bir hayir..sabirli güclü ol.
Echo neye bakacaklarmis söyledilermi..
rabbim.yardim etsin rabbim yaninda olsun insAllah

Canimmm dur sakin ol..
Allah büyüktür... degerlerin düsmesi iyi degil ama Allahtan ümit kesilmz.. yarin bi git bakalim ne diyolar..
vardir bundada bir hayir..sabirli güclü ol.
Echo neye bakacaklarmis söyledilermi..
rabbim.yardim etsin rabbim yaninda olsun insAllah
Insallah evet alladan umit kesilmez bilmiyorum echo icin gelmemi istediler sadece
Allahin dedigi olur canim galiba benimkisi kimyasal gebelik :(ama nasil sevinmistik ailece sonuna kadar gitmedi mutlulugum olsun napim can sagligi olsun boyle motive etmem lazim

Insallah evet alladan umit kesilmez bilmiyorum echo icin gelmemi istediler sadece
Allahin dedigi olur canim galiba benimkisi kimyasal gebelik :KK43:ama nasil sevinmistik ailece sonuna kadar gitmedi mutlulugum olsun napim can sagligi olsun boyle motive etmem lazim

Haklisin.. can sagligi en önemlisi..
Birsey sorcam ne tür ilac verdi bunlar sana??? Kan sulandirici felan verdilermi??

Kimyasal gebeligin en önemli sebebi.. kan pitilasmasi ondan bebek tutunamiyoo..

Sirf o kan pitilasmasi olmasin diye ben her gün kan sulandiri igne ve 3 cesit ilac ve kalcadan igne vuruyodum burdakiler bos o ilaclar dediler biraktim dusuruyodum bebegi o ilaclari ve ignelere doktor vurmadi diye aldim kedim vurdum kendime..

Kimyasal gebelik ciksa bile sebebini arastirsinlar birakma öyle..

Haklisin.. can sagligi en önemlisi..
Birsey sorcam ne tür ilac verdi bunlar sana??? Kan sulandirici felan verdilermi??

Kimyasal gebeligin en önemli sebebi.. kan pitilasmasi ondan bebek tutunamiyoo..

Sirf o kan pitilasmasi olmasin diye ben her gün kan sulandiri igne ve 3 cesit ilac ve kalcadan igne vuruyodum burdakiler bos o ilaclar dediler biraktim dusuruyodum bebegi o ilaclari ve ignelere doktor vurmadi diye aldim kedim vurdum kendime..

Kimyasal gebelik ciksa bile sebebini arastirsinlar birakma öyle..
Verdiler canim 4 tane ilac verdiler sabah aksam iciyorum kimyasal gebeligi arastirdim dollenmis yumurta yerlesemeyince kimyasala ceviriyormus beta hcg degeri cikiyor ama saglikli geliedigi icin deger dusuyor bilmiyorum canim artik yoruldum ben :(

Verdiler canim 4 tane ilac verdiler sabah aksam iciyorum kimyasal gebeligi arastirdim dollenmis yumurta yerlesemeyince kimyasala ceviriyormus beta hcg degeri cikiyor ama saglikli geliedigi icin deger dusuyor bilmiyorum canim artik yoruldum ben :KK43:

Dogruu.. yeminle cok üzüldüm..
ne diyecegimi.bilemiyorum.. birsey desemde fayda etmez cok zor cünki biliyorum.. bol bol dua edelim
Rabbim yardim etsin..

Dogruu.. yeminle cok üzüldüm..
ne diyecegimi.bilemiyorum.. birsey desemde fayda etmez cok zor cünki biliyorum.. bol bol dua edelim
Rabbim yardim etsin..
Dualarini eksik etme canim cok sagol yardimci oldugun icin yarin belli olur ne oldugu
Hakkimda hep hayirlisini istedim demekki hayirlisi buymus benim icin oyle sevinmistimki kisa sursede ben bu mutlulugu yasadim rabbim herkese yasatsin saglikli bir sekilde tabiki
Yavrum hala benimle ama terkedecek annesini :(

Dualarini eksik etme canim cok sagol yardimci oldugun icin yarin belli olur ne oldugu
Hakkimda hep hayirlisini istedim demekki hayirlisi buymus benim icin oyle sevinmistimki kisa sursede ben bu mutlulugu yasadim rabbim herkese yasatsin saglikli bir sekilde tabiki
Yavrum hala benimle ama terkedecek annesini :KK43:

Bakk .. deminden beri okuyorum.. arastirayim dedimm.
yukselse bile dis gebelik olma ihtimali varmis.. ama onada inanamiyorum..
bana da dis gebelik demistiler.. herkeste ayni olacak diye bisey yok ama guvenim kalmadii doktorlara o yuzden Rabbim bakalim neyi gosterecek.. umit kesilmez belli olmaz umit te vermek istemiyorum uzmek istemiyorum seni ama insAllahhh duzelirrr

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-28-21-44-35.webp
    Screenshot_2015-10-28-21-44-35.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 48
Yavrum hala benimle ama terkedecek annesini :KK43:

Gönderdigim.resmede bak ama

Bakk .. deminden beri okuyorum.. arastirayim dedimm.
yukselse bile dis gebelik olma ihtimali varmis.. ama onada inanamiyorum..
bana da dis gebelik demistiler.. herkeste ayni olacak diye bisey yok ama guvenim kalmadii doktorlara o yuzden Rabbim bakalim neyi gosterecek.. umit kesilmez belli olmaz umit te vermek istemiyorum uzmek istemiyorum seni ama insAllahhh duzelirrr
Cok sagol canim dusundugun icin baktim gonderdigîn resme acaba o kisinin dinlenince tekrar ciktimiyki degeri
Hastaneden geldim echoyla bakicam ama bisey gozukmez bakmamin sebebi bi tehlike varmi diye bakiyorum dedi doktor iste degerlerimenfelan bakti iyi tutunmadiysa duser deger dedi ve tekrar recete yazdi negatife dusesiye kadar her 48 saatte kan tahlili yaptir dedi bebegim yavas yavas terk ediyor beni allahim bana bir mucize verse tekrar yukselse dunyalar benim olurdu :( hislerimi duygularimi dusunemiyorum ne yapmak istedigimi bilmiyorum

Back
X