lutfeeen bi bakarmisinizz :((

canım benimde 3.40 düştü
Sen yarın test yaptırcaksın diye aklımda kalmış benim canım... Ne diyeyim ki demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş... İlkinde daha çok yıkılmıştım bunda ne hissettiğimi bilmiyorum. İnşallah bir dahakine güzel sonuçlanır hepimizinde canım

Sen yarın test yaptırcaksın diye aklımda kalmış benim canım... Ne diyeyim ki demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş... İlkinde daha çok yıkılmıştım bunda ne hissettiğimi bilmiyorum. İnşallah bir dahakine güzel sonuçlanır hepimizinde canım
bende öyle ilkinde daha kötüydüm 2 ay ara verip tekrar yaptırıcam dondurulmuşşun varmı canım sen nezaman düşünüyorsun

Merhaba canım,aynı şeyleri yaşadım ben de 2 ay önce.
8. Gün 54
10. Gün 18
12. Gün 36
Sonrasında katlanarak devam etti,bana da kimyasal veya dış gebelik olabilir dediler çok zor günler geçirdim belirsizlik çok kötüydü ama sonrasında keseyi gördük kalp atışını duyduk,en son tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik ama birinin kalbi atmıyordu diğerini de kaybettik 7. Haftada.buna da çok şükür diyorum Rabbim hayırlısını versin tüm isteyenlere..
merhaba canim malesef benim degerim iyce dustu en son 27 ve yarin tekrar kanda baktircam ama ben hala adet olmadim ya
insallah bir dahaki hamileligimizde saglikli bir sekilde geciririz allahin dedigi olur nasip degilmis

Canim nasilsin?? Nasil oldun??
Kontrol felan gittinmi kan verdinmi??
slm canim en son cuma gunu kan verdim 27 ye dusmus yarin tekrar kan vercm 0 lanmasi gerektigi icin oyle iste daha uzerimden atamadim etkisini allahim sabir versin bu durumu yasayanlara cok zormus ..umitlerin yikilmasii

sabredelim arkadaslar sabrin sonu selamettir insallah
rabbim insallah en kisa zamanda bizlerede hyrli saglikli evlatlar nasip etsin :(
allahim duy sesimi sesimizi :( bir dahaki tedavime baslamaya cesaret edemiyorum malum bir negatif birde kimyasal :(

bende öyle ilkinde daha kötüydüm 2 ay ara verip tekrar yaptırıcam dondurulmuşşun varmı canım sen nezaman düşünüyorsun
Sadece 1 tane sağlıklı embriyom olmuştu o da olmadı... Keşke 2 tane daha olsaydı bir daha aynı iğneler, yumurta çıkıcak mı sağlıklı döllencek mi transfer olcak mı stresi :(

Sadece 1 tane sağlıklı embriyom olmuştu o da olmadı... Keşke 2 tane daha olsaydı bir daha aynı iğneler, yumurta çıkıcak mı sağlıklı döllencek mi transfer olcak mı stresi :KK43:
hic sitres yapma canım bu sıkıntılı günlerden sonra bebişlerimizi alıcaz kucagımıza rabbimin izniyle sen hangi hastaneye gidiyorsun

hic sitres yapma canım bu sıkıntılı günlerden sonra bebişlerimizi alıcaz kucagımıza rabbimin izniyle sen hangi hastaneye gidiyorsun
Aminn inşallah sağlıkla. Ben İzmir de Cemal Posacı ya gidiyorum işlemlerim İrenbe de oldu. Ama bir dahakine başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum canım sen?

Olabilir doktor mu önericeksiniz?

Evet.. ben agustosta yaptirdim..
3 hafta icerisinde yapti bitti sagoolsun..
hatta gecen gastelerede cikti doktorum dünya basari seviyesinin üzerinde seviyesi var diye.. tavsiye ederim.. bizim ilkinde tuttu.. ekip olarakta cok anlayisli ve tecrubeliler.. internette bakin bence bi..
facebook sayfasi felanda vr
ben yurt disinda yasiyorum ama ne zaman ihtitacim olsa burdan bile ulasiyorum ve yardimci oluyo tavsiye uzerine gittik ve hicte pisman olmadim bu gune kdr cokta memnunum..

NAHIT ATA doktorumduu
hastaneyinde ismi : grand medical hospital manisada

Evet.. ben agustosta yaptirdim..
3 hafta icerisinde yapti bitti sagoolsun..
hatta gecen gastelerede cikti doktorum dünya basari seviyesinin üzerinde seviyesi var diye.. tavsiye ederim.. bizim ilkinde tuttu.. ekip olarakta cok anlayisli ve tecrubeliler.. internette bakin bence bi..
facebook sayfasi felanda vr
ben yurt disinda yasiyorum ama ne zaman ihtitacim olsa burdan bile ulasiyorum ve yardimci oluyo tavsiye uzerine gittik ve hicte pisman olmadim bu gune kdr cokta memnunum..

NAHIT ATA doktorumduu
hastaneyinde ismi : grand medical hospital manisada
Sağol canım birkaç yer ve doktor var aklımda ön görüşme yapmayı düşünüyorum.Eğer aklıma yatmazlarsa orasıyla da görüşebilirim

Back
X