lutfeeen bi bakarmisinizz :((

Cok sagol canim dusundugun icin baktim gonderdigîn resme acaba o kisinin dinlenince tekrar ciktimiyki degeri
Hastaneden geldim echoyla bakicam ama bisey gozukmez bakmamin sebebi bi tehlike varmi diye bakiyorum dedi doktor iste degerlerimenfelan bakti iyi tutunmadiysa duser deger dedi ve tekrar recete yazdi negatife dusesiye kadar her 48 saatte kan tahlili yaptir dedi bebegim yavas yavas terk ediyor beni allahim bana bir mucize verse tekrar yukselse dunyalar benim olurdu :KK43: hislerimi duygularimi dusunemiyorum ne yapmak istedigimi bilmiyorum

Dün baktim kadinin biride böyle olmus 2 gün sonra yükselmis ama sonu noldu onu bulamadim..
Oyle deme yaaaa belkide düzeliiirrrr..
Düsmedigi surece umut varr.. insAllah düzelsinnnnn..
kanama agri felan baslamadi demii??
Kötü birsey gordumu echoda????
Zaten 2000 lerde anca gözukuyo kese..

Dün baktim kadinin biride böyle olmus 2 gün sonra yükselmis ama sonu noldu onu bulamadim..
Oyle deme yaaaa belkide düzeliiirrrr..
Düsmedigi surece umut varr.. insAllah düzelsinnnnn..
kanama agri felan baslamadi demii??
Kötü birsey gordumu echoda????
Zaten 2000 lerde anca gözukuyo kese..
Inslalah bi umiit iste cànim tek bi umidim kaldi oda tekrar tutunup yukselmesi :(
Yook hic agrim yok kanamam yok kucucuk kahve leke bile yok yani
Hic birsey gormedi burdakiler manyak yok insana su soyle demiyolar anca deger dusesiye kadar kan ver dedi
Bu kimyasal gebelik uzerinde arastirma yapiyorum yumurya dolleniyormus ama yerine yerlesemedigi icin tutunamadigi icin adet kaniyla birlikte vucuttan atiliyormus mesela her insan kimyasal yasayabiliyormus buna sessiz dusuk deniyormus sadece kan testi yukseliyormus ve sonrasinda gittikce dusuyormus

Inslalah bi umiit iste cànim tek bi umidim kaldi oda tekrar tutunup yukselmesi :KK43:
Yook hic agrim yok kanamam yok kucucuk kahve leke bile yok yani
Hic birsey gormedi burdakiler manyak yok insana su soyle demiyolar anca deger dusesiye kadar kan ver dedi
Bu kimyasal gebelik uzerinde arastirma yapiyorum yumurya dolleniyormus ama yerine yerlesemedigi icin tutunamadigi icin adet kaniyla birlikte vucuttan atiliyormus mesela her insan kimyasal yasayabiliyormus buna sessiz dusuk deniyormus sadece kan testi yukseliyormus ve sonrasinda gittikce dusuyormus

Aynen canim biliyorum onlari kimyasal gebelik.dediklerinde okuya okuya arastira arastira uzmani oldum..

Aynen banada öyle demislerdi beta hcg degerin dusene kadar kan ver diye..
Hayirlisi olsun insAllah

Aynen canim biliyorum onlari kimyasal gebelik.dediklerinde okuya okuya arastira arastira uzmani oldum..

Aynen banada öyle demislerdi beta hcg degerin dusene kadar kan ver diye..
Hayirlisi olsun insAllah
Oyle canim saglik olsun artik napim
2 tane daha dondurulmusum kaldi kendimi iyi hissedince onlari alacagim tekrar
Okudugum kadariyla kimyasal gebeliktén sonra kolay hamile kaliniyormus
Bi dahakine kanda pozitifi gorsem bile sonua kadar ilerlemeyince rahat olamam sanirim dunyada aklina gelmeyen basina geliyormus bunu anladim hayirlisi canim
Senin icin saglikli mutlu hamilelik dilerim insallah hayrlisiyla kucagina alirsin
Sana icim cok isindi benim canim

Oyle canim saglik olsun artik napim
2 tane daha dondurulmusum kaldi kendimi iyi hissedince onlari alacagim tekrar
Okudugum kadariyla kimyasal gebeliktén sonra kolay hamile kaliniyormus
Bi dahakine kanda pozitifi gorsem bile sonua kadar ilerlemeyince rahat olamam sanirim dunyada aklina gelmeyen basina geliyormus bunu anladim hayirlisi canim
Senin icin saglikli mutlu hamilelik dilerim insallah hayrlisiyla kucagina alirsin
Sana icim cok isindi benim canim

Dogruu .. kimyasal gebelik gecirmissen.. birdaha sans cok ufak oluyo..
vardir bundada elbet bir hayir.. daha zamani varmis demekki canim. Rabbim bu cabalarimizi umutlarimizi elbet bosa cikarmiyacaktir insAllah..
hala umudum var benim insAllah düzelir düzelmese bile rabbim en kisa zamanda yüzünüzü güldürsün.. kendini her nekadar zor olsada üzmemeye calis toplarla kendini ve pesini birakma olurmu.. yaptir ugras.. asla vaz gecme..

Ben o hatayi yaptim cünki cocugum olamiyacagini duydugumda cöktüm biran.. resmen yikildim herseyden vaz gectim kendimden bile cok cok kötü durumdaydim.. ailem.cok ugrasti beni kendime getirebilmek icin..
VAllaha benimde kanim.sana cok isindi.. elimden birsey gelse hollanda fransa demem dinlemem yardim ederim ama ne yazikki :(..
yasin genc tutacaktir elbet.. sonunda bizimde yuzumuz gulecek kader arkadasim uzme kendini..

vardir bundada elbet bir hayir.. daha zamani varmis demekki canim. Rabbim bu cabalarimizi umutlarimizi elbet bosa cikarmiyacaktir insAllah..
hala umudum var benim insAllah düzelir düzelmese bile rabbim en kisa zamanda yüzünüzü güldürsün.. kendini her nekadar zor olsada üzmemeye calis toplarla kendini ve pesini birakma olurmu.. yaptir ugras.. asla vaz gecme..

Ben o hatayi yaptim cünki cocugum olamiyacagini duydugumda cöktüm biran.. resmen yikildim herseyden vaz gectim kendimden bile cok cok kötü durumdaydim.. ailem.cok ugrasti beni kendime getirebilmek icin..
VAllaha benimde kanim.sana cok isindi.. elimden birsey gelse hollanda fransa demem dinlemem yardim ederim ama ne yazikki :KK43:..
yasin genc tutacaktir elbet.. sonunda bizimde yuzumuz gulecek kader arkadasim uzme kendini..
Insallah birdahaki sefere saglikli hamilelik geciririm dunyanin sonu deil rabbim saglik versin en onemlisi
Olumdén baska herseye care bulunur cuma pozitif sonuc aldim cumartesi esimin amcasinin karisi vefat etti sevincim bogazimda kaldi :( resmen cok seviyodum ben vefat edeni yani durumumu cok uzuldum ama boyle istedi rabbim onun icin isyan edemem sabir ve dua ile bir defaki transferimi bekliycem
Cok sagol vanim benim eminim yardim edersin ama senden tek benim icin dua etmeni istiyorum ben ve benim gibi olmayan herkese
Allahdan umit kesilmez ..

VAllaha benimde kanim.sana cok isindi.. elimden birsey gelse hollanda fransa demem dinlemem yardim ederim ama ne yazikki :KK43:..
Kimyasal gecirenleri okudum sonrasinda hamile kalip devam edenler var sans azalmiyor kimyasal sadece yerlesemedigi icin hamilelik bitiyor ben umudumu asla yitirmiycem

Insallah birdahaki sefere saglikli hamilelik geciririm dunyanin sonu deil rabbim saglik versin en onemlisi
Olumdén baska herseye care bulunur cuma pozitif sonuc aldim cumartesi esimin amcasinin karisi vefat etti sevincim bogazimda kaldi :KK43: resmen cok seviyodum ben vefat edeni yani durumumu cok uzuldum ama boyle istedi rabbim onun icin isyan edemem sabir ve dua ile bir defaki transferimi bekliycem
Cok sagol vanim benim eminim yardim edersin ama senden tek benim icin dua etmeni istiyorum ben ve benim gibi olmayan herkese
Allahdan umit kesilmez ..

Tabikiiii dualarim sen ben ve bizim gibi olanlarla beraber.. kendimde yasadigim icin cok iyi anliyorum..
cok haklisin.. ksinlikle daha kotusunden korusun rabbim.. hayirlisiyla hersey olacagina varir

inşallah sonucunuz istediğiniz değerlerde yükselir.ama testi 2 günde 1 mutlaka yaptırın.benim dış gebeliğimde 56-69-116 çıkmıştı.en son ameliyattan önce 1.000leri geçmişti değerim.düzenli kan testi yapılmadığından ben sol tüpümü kaybettim.ölümden döndüm.o yüzden lütfen sıfırlanana kadar test yaptırın.

inşallah sonucunuz istediğiniz değerlerde yükselir.ama testi 2 günde 1 mutlaka yaptırın.benim dış gebeliğimde 56-69-116 çıkmıştı.en son ameliyattan önce 1.000leri geçmişti değerim.düzenli kan testi yapılmadığından ben sol tüpümü kaybettim.ölümden döndüm.o yüzden lütfen sıfırlanana kadar test yaptırın.
Cok gecmis olsun zaten geriye tek kalan seyde bu yarin yaptircam kan testi uzun surermi acaba degerin sifirlanmasi
Dis gebelik kanamayla dusuyor demi bebek
Benimkisi kimyasal dedi doktor suan kanamam yok adetimle gidecekmis

Cok gecmis olsun zaten geriye tek kalan seyde bu yarin yaptircam kan testi uzun surermi acaba degerin sifirlanmasi
Dis gebelik kanamayla dusuyor demi bebek
Benimkisi kimyasal dedi doktor suan kanamam yok adetimle gidecekmis
benimki ic kanama ve ameliyatla sonuclandi.gec teshis edildi.senin durumhn benim gibi olmaz.zaten kimyasalsa slklntl yok.dis gebelik daha farkli

kızlar mrb benim kan degerim 6.49 cıktı doktorum tüp bebeyin tutmuş ama düşüş olabilir kanda diyorlar böyle olup yükselen oldumu

kızlar mrb benim kan degerim 6.49 cıktı doktorum tüp bebeyin tutmuş ama düşüş olabilir kanda diyorlar böyle olup yükselen oldumu
Benim de 11. Gün 7,38 çıktı. Yarın tekrar test yaptırcam. Doktorum kimyasal olabilir dedi çok umutlu konuşmadı. İnternetten araştırdım kimisinin kimyasal çıkmış kimisinin değeri yükselmiş bebeği tutunmuş inşallah bizim miniklerimiz de bizi bırakmaz canım

Transferimin 10.gunu degerim 58
Dun 12.gunu tekrarladim 62 cikti pek yukselme olmadi boyle olup yukselen varmi 5 gunun embriyosuydu dondurulmus ?
Merhaba canım,aynı şeyleri yaşadım ben de 2 ay önce.
8. Gün 54
10. Gün 18
12. Gün 36
Sonrasında katlanarak devam etti,bana da kimyasal veya dış gebelik olabilir dediler çok zor günler geçirdim belirsizlik çok kötüydü ama sonrasında keseyi gördük kalp atışını duyduk,en son tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik ama birinin kalbi atmıyordu diğerini de kaybettik 7. Haftada.buna da çok şükür diyorum Rabbim hayırlısını versin tüm isteyenlere..

Benim de 11. Gün 7,38 çıktı. Yarın tekrar test yaptırcam. Doktorum kimyasal olabilir dedi çok umutlu konuşmadı. İnternetten araştırdım kimisinin kimyasal çıkmış kimisinin değeri yükselmiş bebeği tutunmuş inşallah bizim miniklerimiz de bizi bırakmaz canım
inşallahhhhhhh canim bende yarın yaptırıcammmm

canım merak etim kan deyerin yükseldimi

Back
X