Merhaba . Her şeye baştan başlamak istiyorum. 7. sınıfa kadar gayet normal kilo da olmama rağmen 7. sınıftan sonra birden kilo artışı oldu . Çok yemek yiyen yada saatlerce bilgisayar başında oturup hareketsiz kalan bir insan değilim . Fakat ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum . Son 4 yıldır tartıda 80 in altını görmedim . Şuan 18 yaşında 1.72 boyunda ve 84 kiloyum . Tartıda 88 i gördüğüm günlerde oldu. Yapım iri tamam bunu kabul ediyorum ne yaparsam yapayım 34 beden olamam öyle bir hedefim de yok , ben sadece göze batan fazlalıklarımı vermek istiyorum. Belim bacaklarıma göre daha ince kalıyor fakat göğüslerim çok büyük.
Alkali diyetini araştırdım ve 4 gündür ingiliz karbonatlı su içiyorum , bol bol yeşil sebze yiyorum brokoli başta olmak üzere. Ablamın mayıs sonunda düğünü var ve ben 44 beden elbise giymek istemiyorum. 2 buçuk ay içinde 66-68 arası bir kiloya ulaşmak istiyorum . Lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşın. Çünkü bu durum sağlığımı ve psikolojimi de etkiliyor. Alışveriş yapmak bile içimden gelmiyor , siyah pantolondan başka bir şey giyemiyorum . Göğüslerim büyük olduğu için bol kazaklar giymek zorunda hissediyorum. Lütfen yardımcı olun.!
Alkali diyetini araştırdım ve 4 gündür ingiliz karbonatlı su içiyorum , bol bol yeşil sebze yiyorum brokoli başta olmak üzere. Ablamın mayıs sonunda düğünü var ve ben 44 beden elbise giymek istemiyorum. 2 buçuk ay içinde 66-68 arası bir kiloya ulaşmak istiyorum . Lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşın. Çünkü bu durum sağlığımı ve psikolojimi de etkiliyor. Alışveriş yapmak bile içimden gelmiyor , siyah pantolondan başka bir şey giyemiyorum . Göğüslerim büyük olduğu için bol kazaklar giymek zorunda hissediyorum. Lütfen yardımcı olun.!