Ben memur değildim ki memuriyet olsa böle olmazdıYanlıs yapmışsın herkes memurluk için uğraşırken çok pişman olucaksin maalesef
Ha o zaman bulursun iş biraz kafanı dinleBen memur değildim ki memuriyet olsa böle olmazdı
Denedim bütün marketlere avm mağazalarına burda eve iş veren yer yok tekstil de yok öle işler zor yaniPart-time da olsa bir işe girin evde iş yapın markette kasiyerlik bile olur. Banka borçlarınızı taksitlendirin.
Tabi borçlarım da birikip dursun ben kafa dinleniş olmuyorum ki yatarakHa o zaman bulursun iş biraz kafanı dinle
O zaman naparsan yap ne diyeyim.Tabi borçlarım da birikip dursun ben kafa dinleniş olmuyorum ki yatarak
Pardonda yargılamak bu çevrem düzgün zaten farkındaysan allah belasını versin falan yazmazdım gayet düzgün bir insandı biz yapadık ilişkimiz olmadı diye şerefsiz güvenilmez bir insan olmuyor hayatta tanıdığım tek yalan söylemeyen ve bana sahip çıkan insan olduğu için böyleyim evi ona bırakıp gitmezdim eşyaları herşeyi birlikte aldık kredi çekip oda çekti satıp bölüşebilirdik ama çekildim o kadar bile yanyana kalmayalım kessin ümidi benden vazgeçsin diyeCanim annen baban bile seni yurda birakmis.orda buyumussun.ogrenemedin mi insanlara guvenilmiyecegini ogrenemedin mi birine bu kadar cok hayatini teslim etmemen gerektigini.neden birine bu kadar bagliosun kendini.once bir is bul calis okicaksan oku neden illede.pesinde.biri olcak ben anlamiorum.daha hayatinin bahari 20 yasindasin zaten zor bir hayatin var belli.birini sokarak hayatini iki kat daha zorlastiriosun.bak ben sana soyle bir sey soyliim egerki guzel bir duzgun yuvan olsun istiyorsan oncelikle ortamini degistiriceksin.duzenli calisan ve hayati duzene girmis insanlarin oldugu yerlerde olursan yani is hayati bu. calisir cabalarsin karsina duzgun biri cikar evlenirsin.bu kadaaar.ne bu acele ne. Sen kendin etmis kendin bulmussun..dediklerimi ins dikkate alirda yaparsin ins
Etrafınızda borc isteyebileceginiz arkadasiniz falan yok mu maddi durumu iyi olan?? Haciz gelecegini pek zannetmiyorum suan icin ama faiz koyarlar her ödemediginiz gùn için.Çanakkale şu an yaşadığım yer fakat yok bir sürü cv bıraktım 1 aydır dönüş yok sonumuz yok gelmesin alışırım ben yokluğuna alışığım böle şeylere beni kahreden bu değil hayallerim bunlar değildi hesapta bir adam sevip böle yıkılmak yoktu 8 bin borcum iki ay taksidi ödenmedi ve hala işsizim 3 aya haciz demek bu bırak taksid ödemeyi sigara alacak bile param yok bunları hakedecek ne bir ah aldım be can yaktım gökten insin demiyorum gene alnımın teriyle kazanayım ama yok işte
Bişey daha annem baban seni yurda bırakmış derken bırakmadılar onlarla eezil olmak yerine onlarsız bir rezillikti benim ki yorumun için teşekkür ediyorumCanim annen baban bile seni yurda birakmis.orda buyumussun.ogrenemedin mi insanlara guvenilmiyecegini ogrenemedin mi birine bu kadar cok hayatini teslim etmemen gerektigini.neden birine bu kadar bagliosun kendini.once bir is bul calis okicaksan oku neden illede.pesinde.biri olcak ben anlamiorum.daha hayatinin bahari 20 yasindasin zaten zor bir hayatin var belli.birini sokarak hayatini iki kat daha zorlastiriosun.bak ben sana soyle bir sey soyliim egerki guzel bir duzgun yuvan olsun istiyorsan oncelikle ortamini degistiriceksin.duzenli calisan ve hayati duzene girmis insanlarin oldugu yerlerde olursan yani is hayati bu. calisir cabalarsin karsina duzgun biri cikar evlenirsin.bu kadaaar.ne bu acele ne. Sen kendin etmis kendin bulmussun..dediklerimi ins dikkate alirda yaparsin ins
Ya aslında var ama ben utanıyorum öğrenciler sonuçta tek istediğim iş bulup kazanmak çok sağolun ya desteğiniz içinEtrafınızda borc isteyebileceginiz arkadasiniz falan yok mu maddi durumu iyi olan?? Haciz gelecegini pek zannetmiyorum suan icin ama faiz koyarlar her ödemediginiz gùn için.
Çok teşekkürler ümit oldu kasiyerliklerden dönüş yok temizlik söktörüne bile başvurdum malesef hayatın bana oh olsun deme şekli sanki bu benim de tek istediğim borçları ödeyebilmek işten arta kalan zamanda güç bulup sınava çalışmakHayat yaşamaya ve mücadele etmeye değer hiç bir erkek için değmez ki sana bahsedilmis bu hayatı neden ona köle ediyorsun herseyin çözümü vardir hayatta is var enazindan kasiyerlik yada call centere yada satış danismanliği yapabilirsin elin düze çıkana kadar is ilanlarını takip et Hemen ara bir sürü firma görüyorum ben arayan borç odemeni yap sonra Ünv deyede hazırlanirsin bi toparlan önce borçlarında varmış herkes yaşıyor hayatında travmalar bende borc öduyorum şükür hayat devam ediyor ki erkek arkdasimdanda ayrılmış ve is değişikliği yapmış biriyim buarada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?